Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:kuku... pa sem nazaj :--

Lepo :clap: , sedaj se pa sigurno vidimo na Zagorskem teku (na štartu in na cilju :oops: ).
Uporabniški avatar
 Ksenija
uuu... bo treba začet mal bol redno tečt a ;) če ne drugega bom nekje ob poti z vodo, pa na cilju ;) na Pagu mi je uspelo it 3x - ob vseh prigodah vsaj to... sem upala na več... če je kdo opazil zgodaj zjutraj polžko s TF kapco je srečal mene (sej ne da je lilo iz mene, pa da sem dihala na škrge) ... sem pa naredila vsakič 9.5 km (sem bila prepričana da jih je deset, pa je potem vožnja z motorjem pokazala da se motim smrk) danes zvečer grem tud... tko da sej trudim seeeeee (to je skoraj tako kot vzpodbujanje tam dol beeeee)
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi jaz sem nazaj :D in imam še par dni dopusta, zato nisem preveč žalostna.
Kljub temu, da smo prevozili 2400 km, si ogledali cel kup zanimivih krajev, štirikrat postavljali in podirali šotore in sem skupila tak prehlad kot že nekaj let ne, sem na dopustu tudi petkrat tekla(razdalje 5 in 7 km).
Priložnost je bila enostavno prelepa, da bi spustila jutranji tek. In na svojem zadnjem teku, sem pri mostičku čez rečico Taravo na Korziki,v bližini Propriana,srečala tekača s TF majčko.
Izmenjala sva par stavkov in je odšibal naprej, jaz pa odkrehala nazaj v kamp.
Zdaj ko nimam več dopustniških načrtov in s tem povezanih priprav in opravkov, nameravam spet malo več teči in upam, da bo kaj napredka...
Uporabniški avatar
 UršaR
Helou!!!

Evo mene nazaj. Bilo je super, krasno, dopustniško. Uživali smo na polno in že delali plane, kam gremo naslednje leto. Tekaške cote so bile uporabljene (ampak samo 2x :oops: ).

LP, Urša
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:Kako smo polžki pridni, še na dopustu

eni so (ste) še na dopustu bolj pridni, kot mi "doma" :oops: :oops: :oops:

mene ta vročina in sopara tkooooooooo zdeluje :--( včeraj sem komaj zvozila tistih par kilometrčkov :( , je bilo tko soparno, da se sploh ni dalo dihat.....

jah nič, čakam dopust! ampak gremo na 1000 m nadmorske viš., da bomo končno zadihali s polnimi pljuči :D :--
Uporabniški avatar
 Ksenija
v petek in soboto sem tekaške copate zamenjala za pohodne palice... je fulll pasalo. Preživela čudovite trenutke v naravi.
Včeraj sva z Iro šibnili na Čemšeniško, luštno. pa vendar prekratko ;)
Sva pa kar hitro premagali vzpon, kljub vročini, še hitreje pa spust.
V petek sem se pa s prijateljico 7 ur potepala po gozdovih. nepozabno :clap:
sedaj pa zapovedan počitek, še en trening do sobote (odvisno od meč) in nato Dan D ;)
Uporabniški avatar
 lonely
No,Ksenija pridem te malo spodbujat...opogumit...pri tvojem Dnevu D... (LIVE)
Uporabniški avatar
 lenči
Današnje testiranje na vročino je bilo uspešno, čeprav je zelooooo hudoo teči po soncu :oops: . Tudi jaz v torek pogledam na kRožnik (obljubljajo malo ohladitve), potem pa počivam do sobote, je virtualni partner nekam na hudo nastavljen :oops: . Baje je treba priti v cilj pred odpravo zapore :lol: . Camelback bom imela s sabo, upam, da bo letos tudi na štartu voda, da si ga napolnim.
Uporabniški avatar
 Ksenija
lonely napisal/-a:No,Ksenija pridem te malo spodbujat...opogumit...pri tvojem Dnevu D... (LIVE)

prideš tečt ane? :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Tudi jaz v torek pogledam na kRožnik (obljubljajo malo ohladitve), potem pa počivam do sobote, je virtualni partner nekam na hudo nastavljen :oops: . Baje je treba priti v cilj pred odpravo zapore :lol: . Camelback bom imela s sabo, upam, da bo letos tudi na štartu voda, da si ga napolnim.

verjamem da ti bo uspelo :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:verjamem da ti bo uspelo :clap:

že sestavljam "udarno" muziko za mojo Siničko, da me bo spodbujala na poti do cilja, moj se še ni odločil, ali me bo spremljal :oops:
Sicer pa saj veš "We are the Champions, we are, we are". Je danes moj dragi rekel, da če pridem v cilj kot kaže moj virtualni partner, me bo nesel v cilju (no, daleč me ne bo mogel :oops: ). Ampak tale boj s partnerjem bo pa zeloooooo hud :? . Vseeno pa se veselim srečanja, polžki smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Sem včeraj na kratkem teku z Indyem ugotovila, da definitivno spadam med polžke. Dokler moj kuža na teku z mano ne teče, ampak se lahko še sprehaja :oops: :? :--( , no, pa važno je, da sva uživala, tako jaz, kot on.
Uporabniški avatar
 lenči
Pa sem spet peljala Indya na sprehod. Tako prijetnih 24 stopinj je bilo po plohi, da sem morala iti spravit ven musklfiber od sobote. Zakaj ni bilo v soboto tako prijetno hladno. No, sva šla lepo počasi in uživala. :D
  • 1
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA