Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Moram tole tule napisat.
Naša idejna ustanoviteljica Solatka tale trenutek uživa vsak korak in vdih na slavni poti Camino. :laola Zdaj mi je jasno, zakaj je trenirala z 10kg nahrbnikom :clap: in manj tekala naokoli. Naj ji bo še naprej lahek korak in veliko užitkov na poti, potem pa bomo brali vtise z njene poti. :laola

Lenči (in vsi ostali ;-))
Solatka se že pridno navaja na preskok iz enega sveta v drugega in pretaka solze za prelepimi doživetji Camina. Trenutno še ne dojemam, da je poti konec.

Bom pa povedala kaj več, ko se naspim in pridem k sebi.

upam, da boš vtise delila z nami :clap:
Uporabniški avatar
 Ksenija
pridne ste polžke, pridne...sama že skoraj mesec dni ne tečem, če odštejem Zagorski tek ter nekaj km v tem tednu. malce več imam pohodov, vendar je tudi to nekje izgubljeno v sivem povprečju. Sem pa odkrila razlog za moje težave, ki se v zadnjih tednih, dneh kar kopičijo. Glede na intenzivnost imam občutek, da sem ujela rešitev za rep ;)
tako da verjamem, da bom v naslednjih dneh tednih že veselo tekla ter se preganjala po gozdu :laola
Uporabniški avatar
 solatka
Hola Polžke in Polžki!

Tudi jaz se lahko pohvalim s tekaškim podvigom (ki se je sicer sprevrgel v akrobacijski podvig, ampak važen je namen :lol: ).

Ja, šla sem tečt v domač park. Tako z rezervo, ker nisem najbolj verjela v mojo tekaško kondicijo (o pohodni kondiciji sem se v preteklem mesecu lahko še kako prepričala, da jo imam :D ).
Najprej počasi. Potem pa je zalavfalo. In vsa vesela sem že delala načrte kako bi pa (mogoče) lahko jaz letos na LM tekla svojo prvo 21-ko.

No, ampak sem kaj hitro pristala na trdnih tleh. Dobesedno.

Spotaknila sem se in se tako elegantno zložila v pesek, da so vsi skupaj leteli gledat, če se bom uspela zložit nazaj v pokončno držo. Mislim, da sem prvič v življenju (na kopnem) pristala na trebuhu. Razen praskic ni bilo nič resnega. Cel večer sem še pljuvala pesek. No, še danes pa ob vsakem gibu preštevam moje kosti (poudarek je na rebrih).

Ja, je kr hudič ko se človek navadi bluzit po svetu z 10kg rukzakom, pol pa hoče kr naenkrat brez njega tečt. :roll:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Solatka!

Če nisi polomila reber, bo najbrž v par dneh dobro in se lahko vrneš k sanjam o LM :?:
Boš imela leto velikih podvigov :wink: .
Vsekakor ti želim čimprejšnje okrevanje.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, pazi nase, zdaj res lahkotno tekaš naokoli in glede na to, kaj si sedaj dosegla, ti je 21ka čisto realna. Samo ne padati prosim . Le poštimaj koščice in potem lepo počasi naprej :laola
Uporabniški avatar
 solatka
Moje današnje poročilo:

Šla sem tečt kar tako malo, pretekla pa sem (na svoje presenečenje) 10 kilometrov v kosu. :shock: :shock: :shock:

:laola
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Moje današnje poročilo:
Šla sem tečt kar tako malo, pretekla pa sem (na svoje presenečenje) 10 kilometrov v kosu. :shock: :shock: :shock:
:laola

:laola :clap: bravooooo, saj si material za 21ko na LM, itak imaš dovolj časa :clap:
 katrca
Maratonska polžka Lenči, vidim, da greš kar 75 km v Logarsko uauuu. Sicer je rekla Nataša da imaš cilj v Mozirju, ampak ti bož zagotovo prišla do cilja. Moj poklon in vso srečo na poti.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:Maratonska polžka Lenči, vidim, da greš kar 75 km v Logarsko uauuu. Sicer je rekla Nataša da imaš cilj v Mozirju, ampak ti bož zagotovo prišla do cilja. Moj poklon in vso srečo na poti.

Pozdravljena :clap: bi bilo lepo, da kakšen kilometer spet skupaj odtečemo, a ne?
Ima pa Nataša prav, moj cilj je v Mozirju in do tja bom tudi prišla, 33 km je za dolgi trening dovolj, imela pa bom tudi odlično družbo. Če ne bi bilo LM, pa kdove, kaj bi se zgodilo na tej poti proti Logarski :-- ha, ha. Lahko da me potegne za prihodnost, če bo lep deževen dan :lol: Imej se lepo in se vidimo
Uporabniški avatar
 Maša
Joooj, Polžki! Kako dolgo me ni bilo med vami. Če že mora tako bit, sem vesela, da sem se vam spet pridružila. Včeraj sem po nekaj mesecih spet malo odtekla in dobila nekaj novega zagona. Odločena sem, da grem na LM na 10km, čeprav o tem nekaj dni nazaj sploh nisem razmišljala. Ne bom lih podrla kakšnega svojega rekorda (hehehe), bom pa sodelovala :lol:

Pa pa zaenkrat!

Maša
Uporabniški avatar
 UršaR
Maša napisal/-a:Joooj, Polžki! Kako dolgo me ni bilo med vami. Če že mora tako bit, sem vesela, da sem se vam spet pridružila. Včeraj sem po nekaj mesecih spet malo odtekla in dobila nekaj novega zagona. Odločena sem, da grem na LM na 10km, čeprav o tem nekaj dni nazaj sploh nisem razmišljala. Ne bom lih podrla kakšnega svojega rekorda (hehehe), bom pa sodelovala :lol:

Pa pa zaenkrat!

Maša

Oooo, Maša. Naj ti povem, da ne boš edina Polžka na 10 km. Tudi jaz ostajam zvesta tej razdalji, ostale so pa itak zbezljale na daljše. :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 natasa77
zdravo Slika
še ena polžka med vami. komaj pred kratkim sem se odločila začet s tekom. trenutno pretečem v enem kosu 1 km in potem spustim dušo Slika

LP Nataša
Uporabniški avatar
 Asparagus
natasa77 napisal/-a:zdravo
še ena polžka med vami. komaj pred kratkim sem se odločila začet s tekom. trenutno pretečem v enem kosu 1 km in potem spustim dušo

LP Nataša

Taki so bili moji začetki pred dvema letoma in pol :D . Če boš vztrajala, boš presenetila samo sebe. :D Odkar spremljam forum in sem spoznala nekaj ljudi, ki se pojavljajo na njem, sem videla, da je mogoče marsikaj, tudi če začneš kot polžek.

Lp

Alenka
Uporabniški avatar
 Classix
In moji začetki...minuta teka, dve minuti hoje, 12 ponovitev. Pa še ni dve leti od tedaj. @ nataša 77...vztrajaj, obrestovalo se ti bo!

Dobrodošla na forumu!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 kustus
lp

Kaj je to minuta teka ali 1 km sem se vprašal na mojih začetkih. Za čel sem z tekom dobrih 100m in potem 2 kroga hoje (po stadionu) in tako naprej do 30min treninga. Tako da NE OBUPAJ pa boš dosegla to kar si sedaj misliš da sploh NI mogoče. MISIJA NEMOGOČE je MOGOČA samo redno na tek.
  • 1
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA