Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Nadj@
natasa77 napisal/-a:zdravo Slika
še ena polžka med vami. komaj pred kratkim sem se odločila začet s tekom. trenutno pretečem v enem kosu 1 km in potem spustim dušo Slika

LP Nataša

Ej moji začetki so bili taki da sem se po 200m že kregala da me hočejo ubiti ipd. Samo redno na tek in boš sama sebe presenetila. Držimo pesti in javi kako ti gre. SMO S TABO.
Uporabniški avatar
 pajo
natasa77 napisal/-a:zdravo Slika
še ena polžka med vami. komaj pred kratkim sem se odločila začet s tekom. trenutno pretečem v enem kosu 1 km in potem spustim dušo Slika

LP Nataša

Samo gasa. Pa,da ne bi sedaj v jeseni kake premore do pomladi delala. Teči dalje še nobeden ni zmrznil pa tudi ti ne boš. Samo se ti javljaj in poročaj. :laola
Uporabniški avatar
 natasa77
hvala vsem za lepo dobrodošlico :D
moram rečt, da si nisem mislila, da bom sploh kdaj tekla. ma, še do pred kratkim sem bila prepričana, da jaz in tek sva kot krava in sedlo :shock: še bolj pa sem presenečena, da te tek dejansko lahko zasvoji :shock:
sicer tečem bolj poredko (ker se moram usklajevat z domačimi), a grem vsakič, ko dobim šanso.
moj prvi cilj je DM-ov tek na 5 km. upam, da mi do spomladi uspe dobiti dovolj kondicije.
Uporabniški avatar
 lenči
natasa77 napisal/-a:hvala vsem za lepo dobrodošlico :D
moram rečt, da si nisem mislila, da bom sploh kdaj tekla. ma, še do pred kratkim sem bila prepričana, da jaz in tek sva kot krava in sedlo :shock: še bolj pa sem presenečena, da te tek dejansko lahko zasvoji :shock:
sicer tečem bolj poredko (ker se moram usklajevat z domačimi), a grem vsakič, ko dobim šanso.
moj prvi cilj je DM-ov tek na 5 km. upam, da mi do spomladi uspe dobiti dovolj kondicije.

Še en lep pozdrav z moje strani in doborodošla med tekači :laola Kot ugotavljaš, je odvisnost od teka res lahko huda :lol: :-- , vendar je to čudovita odvisnost. Le pridi še kdaj pokukat sem k nam, če ti bo zmanjkalo idej in volje pa sploh pošljemo po hitri pošti :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Maša napisal/-a:Joooj, Polžki! Kako dolgo me ni bilo med vami. Če že mora tako bit, sem vesela, da sem se vam spet pridružila. Včeraj sem po nekaj mesecih spet malo odtekla in dobila nekaj novega zagona. Odločena sem, da grem na LM na 10km, čeprav o tem nekaj dni nazaj sploh nisem razmišljala. Ne bom lih podrla kakšnega svojega rekorda (hehehe), bom pa sodelovala :lol:
Pa pa zaenkrat!
Maša

Ti samo pridi in lepo v svojem ritmu odtekaj traso in to je največ vredno :clap:
Uporabniški avatar
 Nadj@
natasa77 napisal/-a:hvala vsem za lepo dobrodošlico

CIAO

No premisli in spremeni prvi cilj sedaj v septembru je tek DONNA ki ni tekmovalen je v Tivoliju, SE VIDIMO pred štartom. Brez izgovorov gremo en krog in še dobro delo bomo storili saj je tek donatorski.
Uporabniški avatar
 lenči
Takolele, tekaška pustoloviščina treh mušketirk je opisana na spodnjem linku. No, dve sva predstavnici polžje sekcije, ki sta zaradi hladnega in mokrega vremena včeraj odlično prilezle do željenih in preseženih razdalj. Prvi uradno res zabeležen tek je bil 12.3.2008, 6,6 km z Indyem in tempom 7.30. Včeraj tempo 7.51, razdalja pa malo daljša. Tudi počasi se daleč pride :clap:

http://www.ednevnik.si/?w=alenkar
Uporabniški avatar
 natasa77
Nadj@ napisal/-a:
natasa77 napisal/-a:hvala vsem za lepo dobrodošlico

CIAO

No premisli in spremeni prvi cilj sedaj v septembru je tek DONNA ki ni tekmovalen je v Tivoliju, SE VIDIMO pred štartom. Brez izgovorov gremo en krog in še dobro delo bomo storili saj je tek donatorski.

Kdaj, kje, kako, zakaj, koliko? :D Kakšen link, da si malo preberem? :D Nekako še nisem prepričana vase, da bi zmogla. :oops:
aha, našla: http://www.europadonna-zdruzenje.si/ind ... ews_id=167
Uporabniški avatar
 Hojca
natasa77 napisal/-a: Nekako še nisem prepričana vase, da bi zmogla. :oops:

Nič se bat, tiste 2 km boš pa že, pa tudi če hodiš vmes :wink: ...pride veliko takih kot si ti. Je pa tale tek res fajn, meni je bil veliko bolj všeč kot DM-ov. Pa še kakšno polžko boš lahko spoznala "v živo"....aja, pa dobrodošla med :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:Takolele, tekaška pustoloviščina treh mušketirk je opisana na spodnjem linku. No, dve sva predstavnici polžje sekcije, ...
http://www.ednevnik.si/?w=alenkar

Drage moje mušketirke, lepo ste tole izvedle, krasne ste. :clap: :clap:

Pa še en copy paste današnjega Runners World Quote of the Day, ki je priletel kot naročen:

Your training partners are key to your success, and friendships based on your runs together are strong.

Bill Rodgers
Uporabniški avatar
 natasa77
mojculja napisal/-a:
natasa77 napisal/-a: Nekako še nisem prepričana vase, da bi zmogla. :oops:

Nič se bat, tiste 2 km boš pa že, pa tudi če hodiš vmes :wink: ...pride veliko takih kot si ti. Je pa tale tek res fajn, meni je bil veliko bolj všeč kot DM-ov. Pa še kakšno polžko boš lahko spoznala "v živo"....aja, pa dobrodošla med :juhuhu:

menda pa res pridem :laola
Uporabniški avatar
 solatka
Najprej en :laola za Tri mušketirke. Carice ste. :clap:

Jaz od moje zadnje 10ke še nisem šla tečt. Sem se pa malo izobraževala o pripravah na 21ko. Poudarek na MALO.
Kajti ko sem v opisu treninga zasledila, da naj tečem z netekmovalno hitrostjo (u, zakon) in sem potem v oklepaju zagledala cifro 5:40 (ha, a so čist normalni, to je zame že nadsvetlobni šprint!), sem samo zaprla tisto stran in nisem šla več brati.

Dnevi tečejo, jaz pa furam lenoritis, namest da bi odtekla svoje pa bi bila zadovoljna. Eh... :--(
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Najprej en :laola za Tri mušketirke. Carice ste. :clap:
Jaz od moje zadnje 10ke še nisem šla tečt. Sem se pa malo izobraževala o pripravah na 21ko. Poudarek na MALO.
Kajti ko sem v opisu treninga zasledila, da naj tečem z netekmovalno hitrostjo (u, zakon) in sem potem v oklepaju zagledala cifro 5:40 (ha, a so čist normalni, to je zame že nadsvetlobni šprint!), sem samo zaprla tisto stran in nisem šla več brati.
Dnevi tečejo, jaz pa furam lenoritis, namest da bi odtekla svoje pa bi bila zadovoljna. Eh... :--(

Tisti tempo ti kar lepo prilagodi svojemu, takšnega se tudi jaz ustrašim. Kar lepo po svoje in gremo lepo počasi. Pa le pojdi tekat, saj ni važno koliko, gremo, no, kaj je zdaj to, a te pridemo malo podregat. Ena porcija motivacije je na poti, samo poberi jo :clap:
 peperutka
živjo, polžki :-)

prav sveže nova na forumu se še ne znajdem najbolje ... zanima me,
če tudi kaj trenirate skupaj, pa seveda če medse tudi nove polžke sprejemate?
Uporabniški avatar
 lenči
peperutka napisal/-a:živjo, polžki :-)
prav sveže nova na forumu se še ne znajdem najbolje ... zanima me,
če tudi kaj trenirate skupaj, pa seveda če medse tudi nove polžke sprejemate?

Pozdravljena :clap: vedno smo veseli novega člana-ice :laola , kmalu boš kar padla noter :lol: .
Ja, tudi tečemo skupaj, odvisno od tega od kod si, tudi polžki se pridružimo skupnim tekom npr. v Ljubljani po kRožniku, pa ob obali, pa na Brdu, pa...... samo spremljaj in boš videla. Tudi na Celjskem se dobivamo, pa na kakšni tekmi, da se spoznamo
  • 1
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA