Moderator: lenči

peperutka
super, hvala za dobrodošlico!

sem iz ljubljane in bi mi bilo super kdaj it tečt s kakim polžkom, moje
prijateljice so namreč bolj zajčki kot polžki in so zaenkrat še malo prehitre zame :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
peperutka napisal/-a:super, hvala za dobrodošlico!
prijateljice so namreč bolj zajčki kot polžki in so zaenkrat še malo prehitre zame :lol:

Potem pa spremljal temo kRožnik, kjer se ob torkih teče trenutno ob 18.00, vedno se najde kakšen polžek za družbo, samo javi se v temo, so odlična družba (smo, jaz tudi kdaj :D ) toplo priporočam :clap: . Jaz prihodnji torek ne morem, ker sem službeno zadržana, vedno pa se javim, če pridem. Drugače pa so tu še drugi, ni problema.
Uporabniški avatar
 lenči
peperutka napisal/-a:super, hvala za dobrodošlico!

26.9. bo na Doninem teku kar nekaj taprave :D družbe, beri tudi to temo. OK, sedaj pa neham :--
Uporabniški avatar
 Maša
Ja kaj se pa tule dogaja, vse tiho? :-- Kaj pa delate, vse v hišicah al kaj? :lol: Jaz grem v soboto na donin tek, naskakujem 8 km hahaha. Kdo ve, če ne bom pri prvih 4ih rekla Dost mam, ampak res... kdo ve? In še - kdo gre?

Lepo bodite, Maša
Uporabniški avatar
 lenči
Maša napisal/-a:Ja kaj se pa tule dogaja, vse tiho? :-- Kaj pa delate, vse v hišicah al kaj? :lol: Jaz grem v soboto na donin tek, naskakujem 8 km hahaha. Kdo ve, če ne bom pri prvih 4ih rekla Dost mam, ampak res... kdo ve? In še - kdo gre?
Lepo bodite, Maša

O, kdo se oglaša :clap: . Si le prilezla iz hiške :-- . Mi na skrivaj pridno treniramo :lol: :oops: , saj veš, LM se bliža :oops: . No, eni pa itak moramo pazit, da nismo preveč aktivni, mislim pri pisanju tukaj na forumu :D . Pa pridno naskoči tistih 8, saj veš, počasi se daleč pride :laola
Uporabniški avatar
 UršaR
Maša napisal/-a:Ja kaj se pa tule dogaja, vse tiho? :-- Kaj pa delate, vse v hišicah al kaj? :lol: Jaz grem v soboto na donin tek, naskakujem 8 km hahaha. Kdo ve, če ne bom pri prvih 4ih rekla Dost mam, ampak res... kdo ve? In še - kdo gre?

Lepo bodite, Maša

Tudi moj namen je bil v soboto 8 km, ampak sem se pustila prepričat, da gremo na morje. :D Dobro laufaj! In ne obupaj po prvem krogu, ker v drugem ni več klanca. :--

LP, Urša
 mausi
jutro,

evo po vseh zdravstvenih zapletih in tegobah sem spet tu :-- upam in držim pesti da se mi zanje leto ne ponovi več ter da bom lahko še dolgo dolgo polžika...
Uporabniški avatar
 UršaR
mausi napisal/-a:jutro,

evo po vseh zdravstvenih zapletih in tegobah sem spet tu :-- upam in držim pesti da se mi zanje leto ne ponovi več ter da bom lahko še dolgo dolgo polžika...

Mausi, dobrodošla nazaj. In tudi jaz ti želim, da zdravstvenih tegob ne bo več in boš lahko pridno tekala.

LP, Urša
 Bacek
Pozdravljeni!

Še ena bi se rada pridružila med Polžke. :) :oops:
Forum berem že nekaj časa, sedaj sem se končno opogumila tud vključit. O Polžkih sem že veliko slišala in prebrala od Ire, tko da se mi zdi, da vas že kar malo poznam. :lol: 8)
Tečt sem začela letos, aprila meseca. Predvsem zaradi tega, ker moram nekaj narediti s svojimi kg in v bistvu me tek privlači že par let. Vedno me je vleklo na DM tek, ne vem zakaj. Pa sem si rekla, dejmo.
Prvič sem v Tivoliju tekla na humanitarnem teku (4 km), potem sem šla na zloglasni DM tek (nikoli več zaradi gužve :oops: ) 5 km, potem sem šla na tek v Dolžanovo sotestko (8 km) in prejšno soboto spet Tivoli (2 kroga).
Največ "jajc" sem potrebovala v Dolžanovi soteski, kjer sem od štarta do cilja tekla kot zadnja. :oops: :lol: In to pošteno zadnja, saj sem prve vračajoče tekače srečala, ko sem opravila s komaj 1/4 poti. Ampak mi ni bilo mar sploh, ker mi je bila trasa res fenomenalna in sem enostavno uživala.
Zdaj sem se prijavila na 10ko na LM. Malo me sicer skrbi, ker ne tečem po asfaltu, in ne vem kaj bodo moja kolena rekla na to. Poleg tega sem kondicijsko popustila zadnji mesec in prihaja še mraz, s katerim res nisva kolega. :roll: Ampak sta me, najprej Maša v soboto, potem pa še Ira z maratonom, tako navdušili, da sem se kar prijavila. Kar bo, pa bo.
Uporabniški avatar
 jericas
Bacek, nič se bat ljubljanske desetke zaradi kondicije. Tam te pa res množica kar s sabo odnese! Pa cel kup uživaških polžkov vedno teče, tako da se najde družba za prijeten tek. In če bodo navijači naredili svoje, boš še šprintala na koncu. Boš videla!
Asfalt pa tudi ni tako grozen, če se ga lotiš samo občasno. Sama imam precej problemov z desnim kolenom, pa takih 10 z lahkoto preživim. Potem se pa s kakim hladilnim mazilom napackam, pa je.
Uporabniški avatar
 lenči
Bacek :laola dobrodošla, veseli smo vsake nove članice :clap: . Po tvojih besedah si pa itak dobro pripravljena, tudi psihično :-- . Ja, tako je, če smo polžki, tudi skozi tisto, da smo zadnji moramo iti, je pa lahko prav prijetno to druženje tam na repu :lol: .
Zatorej le pogumno, užitek je na prvem mestu, vse ostalo pride, če pride, ko pride, ne pride :D
 Bacek
Hvala za dobrodošlico. Evo, sem že začela s pripravami ... nabavla ta dobre beljakovine, odtekla en luštn tek (samo 35 minut), zdaj pa hitro spit te beljakovine preden popaden kaj drugega.
Mi je moj skuhal tako dobro kosilce za jutri .... piščanec v fižolovi-smetanovi omaki (pa nekaj gamberov je notri vrgel). In zdej moram čakat s tem jutri do kosila :D :twisted: :lol: :roll: :roll: Jao meni :lol: :lol:
Lenči, tvoj blog pa že itak berem kar nekaj časa in se s tem tudi navdušujem nad tekom. :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Lenči spet smo dobili nove člane. No mogoče bo še kakšen bolj počasen od mene. Skrajni čas. :D Samo pridno tečte pa bo.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Lenči spet smo dobili nove člane. No mogoče bo še kakšen bolj počasen od mene. Skrajni čas. :D Samo pridno tečte pa bo.

A ni lepo, da imamo nove člane :clap: . Sicer pa ti sploh nisi tako počasen, lepo pa je, da si tako skromen :--
  • 1
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA