Pozdravljeni!
Še ena bi se rada pridružila med Polžke.
Forum berem že nekaj časa, sedaj sem se končno opogumila tud vključit. O Polžkih sem že veliko slišala in prebrala od Ire, tko da se mi zdi, da vas že kar malo poznam.
Tečt sem začela letos, aprila meseca. Predvsem zaradi tega, ker moram nekaj narediti s svojimi kg in v bistvu me tek privlači že par let. Vedno me je vleklo na DM tek, ne vem zakaj. Pa sem si rekla, dejmo.
Prvič sem v Tivoliju tekla na humanitarnem teku (4 km), potem sem šla na zloglasni DM tek (nikoli več zaradi gužve

) 5 km, potem sem šla na tek v Dolžanovo sotestko (8 km) in prejšno soboto spet Tivoli (2 kroga).
Največ "jajc" sem potrebovala v Dolžanovi soteski, kjer sem od štarta do cilja tekla kot zadnja.

In to pošteno zadnja, saj sem prve vračajoče tekače srečala, ko sem opravila s komaj 1/4 poti. Ampak mi ni bilo mar sploh, ker mi je bila trasa res fenomenalna in sem enostavno uživala.
Zdaj sem se prijavila na 10ko na LM. Malo me sicer skrbi, ker ne tečem po asfaltu, in ne vem kaj bodo moja kolena rekla na to. Poleg tega sem kondicijsko popustila zadnji mesec in prihaja še mraz, s katerim res nisva kolega.

Ampak sta me, najprej Maša v soboto, potem pa še Ira z maratonom, tako navdušili, da sem se kar prijavila. Kar bo, pa bo.