Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Jaz sem imela danes spet super družbo na teku :clap: . Sva šla z Indyem in je bil presrečen :D . Lučka je prišla že kar prav, sicer sem se enkrat pošteno spotaknila na makadamu :oops: , Indy se je pa na smrt ustrašil. Hm in njega imam za varuha s sabo :lol: . Sva pa uživala, Indy sedaj leži kot klada, jaz se pa odlično počutim. Tempo :?: Hm, častno polžji, užitki pa enkratni :clap: . Splača se :laola
Uporabniški avatar
 natasa77
pajo napisal/-a:Lenči spet smo dobili nove člane. No mogoče bo še kakšen bolj počasen od mene. Skrajni čas. :D Samo pridno tečte pa bo.

jaz sem XXS samo pri teku (extra extra slow) :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Hm.. sem že napisala cel roman, pa pozabila pritisniti "potrdi" :roll: Očitno me res luna daje zadnje dni.

Torej, jaz sem se odločila, da bo moja prva 21ka počakala še neki časa. Ni še pravi čas. Letos je bilo dolj preizkušanj svojih mej in dokazaovanja sami sebi, da zmorem. Na LM grem uživat (upam).
Moja napoved pa je: pretekla bom 10 kilometrov :lol:

Dobrodošli vsi novi Polžki in Polžke. A je kdo preštel kolk nas je? kr en mali milijon že, se mi zdi :lol: Super!
Uporabniški avatar
 sasa72
Še ena polžka se javlja. Letos januarja sem začela z 2 km, potem pa si postavila malo višje cilje. Sežana 8,5km, Radenci 10km in LM 21. Dva cilja sta že obkljukana, na tretjega sem prijavljena. :clap:
Zadovoljna se z vsakim tekom pod 7min/km. Za kaj več, bo potrebno malo kilometrine.
Tako kot sem sinu rekla na olimpijskem teku v Celju: "Mami bo zadnja v cilju, ti me samo počakaj." Pa me je počakal, pa je še zadnjih nekaj sto metrov tekel z mano. A ja, pa zadnja sem tudi bila.
Ko sem mu povedala, da bom šla tečt 21, me je malo čudno gledal, pa me spraševal, če sem čisto prepričana, da bom zmogla.
V nedeljo, ko sem prvič v življenju pretekla 17 km (malo več kot 2 uri), pa mi je rekel, da zdaj pa verjame, da bom zmogla. Se mi je hudo dobro zdelo. :D
Lep pozdrav vsem, Saša
Uporabniški avatar
 lenči
Saša, odlično ti gre tole tekanje od nog, sine je res upravičeno ponosen nate :clap: :laola . In seveda boš zmogla in prav lepo ti bo, veliko tekačev na progi, navijačev, vzdušje je ta pravo za spodbudo, zadnja pa sigurno ne boš :lol: , ker bodo na progi še maratonci :-- v drugem krogu. Pa kaj pocukaj za rokav, če me kje srečaš, saj sva se na olimpijskem teku sigurno srečale :D tam zadaj :wink: . Lani sem bila pa jaz zadnja, prohodnje leto bo pa kdo drug, važno je, da se teče in uživa. V sežani na 21ki smo bile s kolegico me tri tudi zadnje, ampak, imele smo se pa lepo.
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla, Polžki!

Kakšen dan me ni, pa cel kup novih imen. Super! Me veseli, da nas je vedno več.

No, jaz pa sem pristala na bolniški. :( Cel vikend sem hodila okoli z goro robcev (pa kljub temu odtekla en krasen tek ob morju), včeraj pa me je povozilo. V službi sem bila kot cunja. Glava bolela, med dihanjem piskalo, ni da ni. Na hitro sem opravila nekaj pomembnejših stvari, predala posle in šla pod kovter. In zdravnica mi je predpisala še vsaj 2 dneva ležanja. Danes sem sicer bolje (vsaj glava ne boli več toliko), ampak kašljam kot kakšna stara lokomotiva.

S tekom torej še kakšen dan ne bo nič. Tempo je že tako ali tako tak, da počasnejši ne more biti, tako da se nimam kaj sekirati. Ampak na LM 10ko pa grem! In obljubim, da jo bom pretekla, pa če bo še kdo za mano, ali pa ne!

Uživajte in se izogibajte virusom!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Maša
O, pridružil se nam je Bacek :-- Če ne prej, me boš spet lahko pričakala v cilju LM desetke :laola

Sicer pa, tudi jaz sem nekaj na pol s počutjem, predvsem me pa boli križ za znoret. Zgleda od selitve in tega hudiča. (sej bi dala tegale :FO: , pa mi je nerodn)

Bom še vidla, če se danes vseeno morda ne spravim med uporabnike Rožnika...

pa pa
Uporabniški avatar
 netopir
halo... že nekaj časa spremljam TF, pa sem se pri vas najbolj našla... Še ena iz
MB :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
netopir napisal/-a:halo... že nekaj časa spremljam TF, pa sem se pri vas najbolj našla... Še ena iz
MB :clap:

Pozdravljena :laola dobrodošla, le javljaj se kaj :clap:
Uporabniški avatar
 netopir
Hvala za dobrodošlico. Imam zadan cilj... spomladi 10 km. Delam na tem. Tečem s psom, da imam družbo.
 Bacek
se moram mal pohvalit ... danes pretekla prvič 10 km. OK, 9700m, če sm poštena (okoli Brda) v 1 uri pa 15. Se mi zdi kar OK, zdej moram pa res še mal po asfaltu trenirat. :? :? Tekla sem v družbi in je blo prav super. Celo malo preveč sem se oblekla, mi je bilo na konvu kar vroče, ko je sonce nabijalo. Je pa res fajn trasa.
Sem pa čutila kolena, ko sem šla pešaka v 3. štuk. Moram mal podmazat s kremo. :lol:
Zdaj me pa čaka meso in solata. Zasluženo kosilo oziroma večerja.
Sm tok vesela :-- :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Bacek, odlično :laola , dobro ti je šlo od nog, le regeneriraj se sedaj in počasi naprej. :clap:
Uporabniški avatar
 natasa77
da še jaz malo pohvalim sebe :roll:
danes mi je uspelo pretečt vso mojo progo brez ustavljanja (cca. 2,5 km) in sem ful vesela :laola če bo šlo tako naprej, bom DM tek spomladi opravila z lahkoto (to je moj cilj namreč) :clap:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Seveda bo šlo. Samo vztejajte naprej. Jest sem začela z 200m skupne dolžine in to pred 3 leti sedaj pa sem pretekla že kar nekaj polovičk 21KM. v SOB 25KM. Ne obupajte saj je prav luštno na tekaških stezah.
  • 1
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA