Moderator: lenči

Bacek
Nataša, ta cilj boš pa težko dosegla :shock: :twisted: ampak ne zato, ker ne bi bila sposobna, pač pa zato, ker enostavno ne boš mogla tečt v tisti gužvi. :evil: :evil: Jaz sem približno pol poti prehodila, ker je bilo čist preveč folka.
Mi je bil pa moj prvi uradni tek (Tek boja proti debelosti al neki tazga) super - bilo nas je mislim da manj kot 100, organizacija pa super. Skupno raztezanje na štartu in cilju, lepo označene poti, humanitarni namen,... Teklo se je pa na 2,4 ali 8 km. Drugo leto grem na 8. Sem pa takrat prvič pretekla 4 km, tudi tisti ubijalski klanec nad graščino, in niti enkrat nisem hodila. Ker to je bil moj cilj, vse pretečt.
DM tek je bil pa moja želja ene par let, vendar ne vem če bom še kdaj šla. Ker to je pa res masovka in Tivoli ima enostavno preozke poti za 4000 in več ljudi naenkrat.
Uporabniški avatar
 natasa77
za letošno organizacijo sem slišala, ja :? menda jih je presenetilo :shock:

upam, da se bodo za naslednje leto bolj pripravili :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, super :laola , jaz sem pri pretečenih 5km brez hoje hotela to objaviti v časopisu :oops: :lol: .
Bacek ima glede DM prav, za tek izberi raje prijetnejšo tekmovanje, DM je druženje, gužvanje :oops: , pa kljub temu ima svoj čar.
In seveda ne pozabita napisati, kako dobro (pa tudi pojamrata lahko) vama gre :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz sem po današnjem spoznavanju PSTja utrujena, vendar očitno bolj zaradi prehlada, nekaj pa tudi zaradi dolžine :-- :lol: . Sedaj bo treba pa malo bolj na kratkih razdaljah vzdrževati kondicijo do LM, kjer se veselim, da bom srečala spet ogromno polžkov :laola :clap:
Uporabniški avatar
 natasa77
lenči napisal/-a:Nataša, super :laola , jaz sem pri pretečenih 5km brez hoje hotela to objaviti v časopisu :oops: :lol: .
Bacek ima glede DM prav, za tek izberi raje prijetnejšo tekmovanje, DM je druženje, gužvanje :oops: , pa kljub temu ima svoj čar.
In seveda ne pozabita napisati, kako dobro (pa tudi pojamrata lahko) vama gre :clap:

tud jaz bom najbrž kot pav, ko pretečem 5 km :lol:
ma gledam te teke, pa so vsi od 10 km naprej :roll: prav zato sem si izbrala DM kot cilj. še pri nas okoli Brda zdaj še ne bi zmogla :oops:
 Bacek
NAtaša, tile humanitarni so ponavadi malo krajši - kar nekaj jih je tudi pred DM tekom, tako da ne bo suše. :lol:
 Tanjusha
Kako lepo je po dolgem casu prebrat malo forum in videti toliko novih clanov Polzje sekcije :) Polzki smo zakon!

@Natasa: saj ni treba celotne proge okoli Brda preteci, lahko kombiniras tek+hoja :) Humanitarni teki so pa super zadeva, sem tudi sama zacela svojo 'tekasko kariero' na teh tekih in so me veliko bolj navdusili kot recimo DM. Konec tedna je en tak dogodek v Tivoliju in baje pride nekaj polzk ...

Pridem navijat na LM za vse in ce zelite, sem lahko v vlogi paparazza :D
Uporabniški avatar
 Maša
Bacek napisal/-a:se moram mal pohvalit ... danes pretekla prvič 10 km. OK, 9700m, če sm poštena (okoli Brda) v 1 uri pa 15. Se mi zdi kar OK, zdej moram pa res še mal po asfaltu trenirat. :? :? Tekla sem v družbi in je blo prav super. Celo malo preveč sem se oblekla, mi je bilo na konvu kar vroče, ko je sonce nabijalo. Je pa res fajn trasa.
Sem pa čutila kolena, ko sem šla pešaka v 3. štuk. Moram mal podmazat s kremo. :lol:
Zdaj me pa čaka meso in solata. Zasluženo kosilo oziroma večerja.
Sm tok vesela :-- :laola

Bacek, čestitam! Fino, ne? :D
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:Pridem navijat na LM za vse in ce zelite, sem lahko v vlogi paparazza :D

Vsekakor :laola :clap:
Uporabniški avatar
 Tina1
Živjo po dolgem času,
da ne boste spregledale/i še enega dobrodelnega teka v Ljubljani, objavljam še tule.
lp

VABILO NA BEŽIGRAJSKI DOBRODELNI TEK -
ZAVOD ZA GLUHE IN NAGLUŠNE LJUBLJANA - 17. 10. 2009 OB 10.00

Vabimo vas, da z nami odkrijete nove tekaške poti in tečete na Bežigrajskem dobrodelnem teku, ki ga pripravlja Zavod za gluhe in naglušne Ljubljana!

Tek bo v soboto, 17. oktobra 2009, ob 10. uri z začetkom na dvorišču Zavoda za gluhe in naglušne Ljubljana, Vojkova 74, Ljubljana.

Proga se vije po poteh v okolici Žal, del poti tudi po PST. Tekači bodo lahko izbrali enega ali več krogov ter pretekli 4 km, 8 km ali 12 km ter tek izkoristili za zadnjo pripravo na Ljubljanski maraton.

Prijavite se lahko na dan teka med 8.00 in 9. 45 na šolskem igrišču zavoda, veseli pa bomo, če se prijavite že prej na: http://www.zgnl.si/index.php?option=com ... &Itemid=54 (Prijava od 1. 10. do 16. 10.) Prijavnina je 5€.

Vsak udeleženec teka bo prejel darilo, zbrani denar pa bomo namenili za urejanje igrišča ter nabavo igrač in igral.

Tekaška pot-na spletni strani, link zgoraj.

Vabljeni!

Kontaktna oseba: Živa Peljhan, ziva.peljhan@zgnl.si

link na forumu: viewtopic.php?p=200646&sid=b4f0754d0594aef73353b0f5dc1b6b67#p200646
Uporabniški avatar
 solatka
Hola, Polžke!

Danes sem po dooolgem času odtekla "mojo" progo - 7km. Presenetila sem samo sebe, saj sem tekla s tempom 6: 51 :shock: , česar (vsaj po zadnjih tekih, ki so bili res katastrofa kar se tempa tiče) niti v sanjah nisem pričakovala.
Hm... mogoče mi pa le rata na LM uresničiti moj cilj - izboljšati lanski rezultat na 10km. :)

Naj vam bo vsak tek v užitek.
  • 1
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA