Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 pajo
Samo vidve gasa v cilj. Upam na podporo - enako kot vajina ko se bom sam primajal v cilj po 21km. Hm brez nasmeha se mi dozdeva.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
moram se oglasiti v tej temi - z razlogom, ker se bili že spomladi "z mano", ko sem se pripravljala na prvo polovičko :D
no, sedaj grem drugič lovit te kilometre, le da me tokrat na bo spremljala Valena (ubožica doma leži s pljučnico :( - hitro se pozdravi dečva!!!!) ampak moja boljša polovica. imam srečo, da je (pre)malo treniral in upam, da ga bom uspela dohajati vseh 21K :mrgreen: .
komaj že čakam nedelje, ker MORAM iz sebe spraviti oooooooogromno negativne energije..... v zadnjih mesecih se mi je nakopičilo in dogajalo toliko stvari, da jih prej nisem doživela v parih letih skupaj: kar čez noč sem bila postavljena pred dejstvo, da bom brez službe :? :( , rabila sem kar nekaj neprespanih noči, da sem to "prežvečila". vztrajno pošiljala ponudbe za delo.....več ali manj tudi negativnega odgovora nisem dobila :( . poleg tega se z delodajalcem (kateremu sem btw "služila" več kot 10 let) fajtam za odškodnino, ki mi pripada, ker so mi prav nesramno skrajšali odpovedni rok :( odvetniki gor, odvetniki dol...... živci se kravžajo, da kar verjeti ne morem.
no, kljub vsemu se mi ja nasmehnila sreča glede nove službe in še ta teden sem vabljena na drugi krog razgovora :clap: (živčki spet!!!) in upam, da mi uspe in se ta kalvarija počasi že zaključi.
še dobro, da imam tek :laola - najboljši ventil za stres. drugače bi se mi pomojem že sfrkalo.

evo, sem se malo spihala. malo se bom pa še v nedeljo :--

pa dober tek vsem!!!! smo al nismo?! :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
Ti boš pa ornk hitra v nedeljo. Govorim na podlagi svojih furjastih izkušenj, čeprav sem zdaj vsaj toliko prišla k pameti, da tako razpoložena ne tečem v kak hrib (je ratalo malo preveč boleče)...
Naj bo tudi razgovor za službo tvojim pričakovanjem primeren. Držim fige. :laola
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Loni napisal/-a:Ti boš pa ornk hitra v nedeljo. Govorim na podlagi svojih furjastih izkušenj, čeprav sem zdaj vsaj toliko prišla k pameti, da tako razpoložena ne tečem v kak hrib (je ratalo malo preveč boleče)...
Naj bo tudi razgovor za službo tvojim pričakovanjem primeren. Držim fige. :laola

ja, kolikor sem našpičena zadnje čase, bi morala letet ko sneta skira :? :D ampak bom šla kar en "taprav" tempo, ker me spet gleženj opominja :evil: .

fige pa le stiskaj(te) !!!!!
Uporabniški avatar
 Maša
O, tudi jaz bom polžkala in se res že prav veselim! Nisem sicer že nekaj časa tekla, ampak sploh nimam občutka, da bi ne zmogla tegale rekreativniča sfolgat Slika . Upam, da bom opazila kakšen znan obraz, zgleda pa bo huda gužva, vsaj če pogledam število prijavljenih!

Metkamarjetka, zate bomo pa dal palce gor Slika !

Se vidimo!

LP, Maša
 mausi
MetkaMarjetka držimo pesti!

no da se pohvalim: od včeraj sem ponosna lastnica novih Lunarlite-ic :oops: me prav zanima kako se bodo obnesle...v nedeljo bodo sicer lepo počivale doma, ker bi jih rada prej "utekla"
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
jupi, res sem zmagovalka :juhuhu:

ravno sem z razgovora.... služba je moja!!!

hvala , da ste stiskali pesti.

se vidimo v nedeljo.
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:jupi, res sem zmagovalka :juhuhu:
se vidimo v nedeljo.

Saj smo ti rekli :laola Čestitam
Uporabniški avatar
 Asparagus
Danes sem opravila zadnji trening pred LM :D , naslednje tri dni bom počivala(kar se tiče športa) in čakala na tekmo leta. :shock: Sem že kar nervozna.
Lenči, upam, da boš zdržala ob Dunajski z ragljo, dokler ne prilezem. Po mojem bom tam že precej potrebna spodbude :wink: . Na trenutke se veselim, včasih pa se tudi vprašam, kaj mi je bilo treba tega-saj lahko tečem tudi sama , popolnoma neobremenjena.
Držite se vsi po vrsti, upam da se vidimo. Še posebej bom vesela kakega znanega obraza v boksu številka 4, tam kjer morajo štartati tekači, ki bodo tekli 2 uri(ali več).
  • 1
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA