Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Tina1
Dolgo se nisem oglasila.
Pozdrav iz Frankfurta, kjer živiva sedaj. Sva se preselila na začetku novembra, vreme je večinoma tu grdo, tako da nimam volje za noben tek, čeprav se pripravljam, da bi šla kaj. Tekla nisem že...ful dolgo.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tina1 napisal/-a:Dolgo se nisem oglasila.
Pozdrav iz Frankfurta, kjer živiva sedaj. Sva se preselila na začetku novembra, vreme je večinoma tu grdo, tako da nimam volje za noben tek, čeprav se pripravljam, da bi šla kaj. Tekla nisem že...ful dolgo.

Gotovo bo tudi lepo vreme in boš našla voljo in kakšno prijetno lokacijo za tek :D .

Lp,

Alenka
Uporabniški avatar
 Tina1
Danes je končno spet sonce... :) Res je, tudi rolala še nisem nič, so kar v avtu ostali, mam pa tut drsalke sabo, upam, da bo kako drsališče zunaj v centru...Tistih uradnih rolanj pa je blo konc z oktobrom, pridejo pa spet v marcu ali aprilu...
Če ne drugega vsaj kolesarim po mestu in okolici, km se kar naberejo. Žal pa pločniki po Frankfurtu niso ravno fajn za rolanje, ker so večinoma tlakovani.
Mož pa kr lepo teče še naprej, imava tu blizu eno reko in ob njej fajn pot (sicer na predelih malo blatno), spominja na PST ;)
LP
Uporabniški avatar
 natasa77
hojla polžike. čeprav se ne oglašam veliko, vas redno berem. glede komentiranja sem še precej sramežljiva proti vam starim sabljam. :roll:
tečem pa še vedno, a sicer bolj poredko. :clap: lahko rečem, da je to zame uspeh, glede na to, da itak vedno obupam pri vsaki stvari :oops:
fajn tečte na Barbarinem teku. sem se sicer hotela prijavit k eni skupini, pa je to zame še vedno nedosegljiv cilj :roll: mah, saj bo. po novem letu boljše bo :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Hm, toliko več pišemo v drugih temah, pa našo kar malo zanemarjamo.
No, jaz javljam, da povečujem pljučno kapaciteto :lol: . Pridno plavam, no, tudi tečem še vedno nekaj malega :oops: . Decembra imam aktivni počitek. Gripa in pa potem Sladkih6 so me pošteno izmučili in ker so načrti za leto 2010 hudi, je treba malo počiti. Čeprav migam še vedno 3x tedensko (včasih tudi 4x), vendar razdalje pri teku pa niso daljše od 10km. Se tiste pri plavanju povečujejo, musklfiber pa je večinoma v rokah. Kravlj je hudo težka zadeva :wink: .
Sem zelo vesela, ker bom imela na božično jutro čudovit izlet v hribe, 27.12. pa še zadnja tekma v Krškem letos (10km).
Uživajte in imejte se lepo še naprej. Pa javite kaj počnete, mene res firbec muči :--
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem si danes sredi dneva vzela eno uro za tek in sem prav uživala :D , kljub temu, da je bilo oblačno in vetrovno. Jutri grem s prijatelji še na pohod na Tisje in potem upam, da bo zadosti energije za teden pred mano.
Za letos sem z organiziranimi teki najbrž zaključila.
Prihodnje leto bi se rada udeležila predvsem katere od prireditev, ki se jih še nisem :
teka trojk v Ljubljani(najbrž je zabavno, če teče ekipa :?:, pa še majčke so mel lepe ), Nočne desetke(poleti je tek ponoči redkost in baje je kremšnita na koncu),
enega izleta s TF busom na katerem bo pa treba 21km odtečt, da si ga zaslužim
:wink: .
LM tudi ne gre spustit, letos je bil to zame dogodek leta :D .
Vmes bo najbrž še kaj prišlo na misel, ampak glavno da bom redno tekla.
Uporabniški avatar
 Ananda
Jaz sem sicer polzji mladicek, pa se vseeno oglasam. Od Barbarinega teka se nisem tekla. V torek so mi kirursko odstranili osmico in zadevo se vedno zdravim. Je pa vsaka stvar za nekaj koristna, ker mi je tale pavza pomagala ugotoviti, da postajam tekoholik, ker vsakic, ko zagledam skozi okno zarek sonca, pomislim na to, kolk bi blo dobro bit zunaj nekje nad Trbovljami. :-((
Uporabniški avatar
 solatka
Še en polžek se javlja - polžek, ki se je prelevil v medveda. Spim namreč zimsko spanje. Tekla nisem že uh... aja no, od Barbarinega teka. Moj štacion je zadnje čase kar na stolu in glavna obligacija buljenje v računalnik (in čakanje da navdih kane v moje možgane :roll: ).

Zadnji teden sem se rahlo usmradila tu na stolu, načrtujem skrajne ukrepe. Karto za bazen že imam, rabim še enga "vunbacitelja", da bi me vsak drug dan zbrcal do vode. Al pa me vsaj postavil pred vrata in rekel: "Ena ura hoje! Marš!" :mrgreen:

Načrti za drugo leto so... khm.. pogumni :lol: . Sicer ne vključujejo kaj preveč tekaških elementov (ok, Blejska desetka je všteta, Radenci tud, pa LM tud). Pod vprašajem so dolžine (no, na Bledu lih ne nameravam tečt 21-ke :lol: ) in "spremljevalne aktivnosti".
Letos se mi je nahrbtnik tako priljubil, da bom bolj težko zdržala brez njega naslednje leto.

Bomo videli!
:D
Uporabniški avatar
 lenči
:laola superca smo mi polžki :clap: . vidim, da se bomo prihodnje leto spet srečevali :clap: .
Meni pa je zeloooo všeč, ker rahlo naletava sneg in greva tečt, pravo zimsko vzušje bo, prvič letos, jupiiiiii :juhuhu:
Asparagus, itak si pridna in dokler boš na TF kukala, te volja ne bo minila :clap:

Ananda, le pozdravi zobek, potem pa spet tekat, bo veselje toliko večje in dobrodošla med tekoholiki :lol:

Solatka, da bi karto kupovala in potem ne plavala, to se pa ne dela :nono: , izkoristiti jo moraš do konca. Pa ven na sprehod prosim, gremo :clap: , saj imaš nas za družbo vsaj v mislih :laola
Uporabniški avatar
 UršaR
Hojla, polžkice!

Tudi jaz vas nisem pozabila. Ampak trenutno sem v fazi, ko bolj berem tale TF, pišem pa ne prav veliko. No, ampak tečem pa še. Lagano sportski. Komaj čakam, da začnemo še s smučanjem.

Plani za 2010? Nič pretresljivega. Trojke, LM. Mogoče še kakšen "trenutni" navdih.

Uživajte in ostanite zdravi!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 natasa77
o, super. pri nas so polži spet začeli lazit po terasi. a to pomeni, da se moram tud jaz spravit ven??? :lol: :lol: :lol:
pa saj je 12°C halooooo :shock: :shock: :shock:
 luzr
Natasa77, vidim da nisi več tako sramežljiva z oglašanjem Polžji sekciji. Bolj nerodno je meni, ker sem prepočasen za to "(pol)maratonsko polžjo sekcijo". :D
Ven se lahko spraviš jutri, v ljubljanski Tivoli, če želiš. ;) Preden pride do zimskih temperatur. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 natasa77
hehe, luzr. :lol: tele polžke so čist prehitre tud zame :lol: jaz tekmujem še z mojimi vrtnimi polži :lol:
ampak, danes pa ni vrag, da res ne grem tečt. če se mojedva medveda ne bosta spravila z mano na Šmarjetno... :twisted:
  • 1
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA