Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Alja, super, bravo :clap: . Ta občutek meni danes manjka :cry: . Bo pa jutri :wink: . Danes je prav bedno, ker mi že drugi dan v glavi :evil: igrajo. No, upam, da bo jutri OK, ker že komaj čakam, da odtečem eno 10ko za ogrevanje (takšno brez klančkov :wink: ). Čeprav moram ta teden še enkrat s kolesom v klanec za trening na Tušev vzpon na Celjsko. Upam, da me vreme ne bo preveč hecalo. Aja, sicer bom pa med "norci", kot pravi Solatka in šla po dežju. Bom lahko sprobala novi anorak, ki sem ga kupila v soboto za takšne namene :juhuhu: .

Kot vidim, posledic sobote razen navdušenja ni, torej smo zmagale :cast:
Uporabniški avatar
 Frikica
Lenči, hvala. :) Veš, tudi jaz sem zadnje čase že pogrešala malo ta občutek...saj je bil, ampak ne spet v celoti. Se mi zdi, da sem se morala malo spočit in bo šlo zdaj lažje naprej...
Sem začela en nov trening program, polna zagona in upam, da mi uspe! Začetek je bil že dober. :D

Posledic od sobote pa res ni, samo navdušenje in nov elan. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla polžkice!

Tudi jaz se po DM teku še vedno počutim odlično. Sem takooo ponosna nase. No, včeraj sem že spet tekla - s skupino. Sem se namatrala, ampak občutek po teku je pa krasen! Komaj čakam, da grem spet (prav zaradi tistega občutka po koncu :D ).

LP, Urša
Uporabniški avatar
 solatka
Moja motivacija za tek je nekam spuhtela. Včeraj sem namesto teka šla "samo" na eno uro hitre hoje.
Danes upam, da se spravim v tekaško opravo.

V četrtek naj bi šla na krvodajalsko (hm...le zakaj se mi zdi, da bom šla samo na malico :roll: :?: ). Če bom lahko dala kri, ne vem če je ravno pametno, da grem še isti dan tečt?

Lepo je slišat da ste po soboti vedno bolj navdušene nad tekom :D
Uporabniški avatar
 Frikica
Solatka, saj je tudi hitra hoja uredu, važno da se miga. :) Za motivacijo pa kak post v Polžji sekciji preberi, bo mogoče vsaj malo pomagalo.

Pravijo, da se ni ravno dobro naprezati po krvodajalski, verjetno je pa odvisno od vsakega posameznika. No, če boš šla pa samo na malico, boš imela pa še več energije za tek. ;)

Ja, po sobotnem teku pa navdušenja in zagona ne manjka. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, motivacija se je sam malo skrila :wink: . V tvojem :heart pa je še vedno. Saj polžki gremo počas, pa daleč pridemo :clap: . Sem opazla, da nam naš "idejni avtor" tud na forumu ni nič več postal :wink: :lol: . Kar napiši, pa ti bomo še s kakšnim postom skušali najti skrito motivacijo :lauf: .

Moram povedat, da ko sem v soboto kupovala v TS v Celju, je prodajalec rekel, da našo polžjo sekcijo redno prebirala :lol: :wink: . Smo kar popularne, torej Solatka, četudi migaš samo s prstki po tipkovnici, naša si :laola mi te imamo :heart .
Uporabniški avatar
 Frikica
:D Res bo treba ustanovit Navijaški klub Polžje sekcije. :rol: Očitno je toliko motivacije in zagona v tej naši sekciji, da pridejo nekateri na kak deci, ko jim zmanjka... :D

:laola :laolaSlika

Polžki, kar pogumno! ;)
 Janazaspana
Solatka, včeraj je bil samo tak dan. Tudi jaz sem šla 'teč', pa je zgledalo kot hitra hoja z vmesnim vlečenjem kot čigumi. Pa grem danes verjetno spet, se vleč. No, mogoče bo malo bolje, ker bom pazila kaj jem, da mi ne bo spet v želodcu obstalo.

Jaz sem bila na krvodajalski prejšnji četrtek. Sem se kar dobro počutila, teč pa nisem šla. Zvečer me je malo pobilo, ampak so bili za to še drugi razlogi, ki so verjetno pomagali, da mi je odvzem krvi prišel do živega. Predvsem dosti pij po odvzemu, če boš dehidrirana boš itak videla v barvi urina. Predvsem pa poslušaj telo in ne pretiravaj s športom, če ti pravi, da je utrujeno.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Solatka, mogoče je pa to zaradi tega ker ti je bil cilj pretečt Radence? daj si nov cilj, sigurno ap pridejo dnevi, ko se nam ne da ama baš nič!
Polžki, jst sem pa danes tko fletno pogrnila sredi poti da to saj ni res pa je.... bila v svojih mislih spregledala razmočen teren in kar naenkrat sem se zapeljala po tleh kot tamala ko naredi pri rokometu ribco... haha potem pa blatna pa malce opraskana naprej in za konec prav počasi skozi mesto, kjer sem skoraj povzročila pr. nesrečo, avto na desni je ustavil na prehodu, malce kasneje tud nasproti, jaz že na prehodu, v tistem pa tovornjakar po premzih... pa se je nekaj nad menoj razburjal ... naj raje mal polžjo hitrost vklopi čez naselje bemu.... ampak dan se je prav fajn začel... jaz v naravi, sonček, jagode (ja no ne bom časa teka omenjala ane???) spodaj pa megla...
polžji pozdravček ;)
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Moram povedat, da ko sem v soboto kupovala v TS v Celju, je prodajalec rekel, da našo polžjo sekcijo redno prebirala :lol: :wink: . .

:shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:

Ksenija, v bistvu je res, da sem si zadala, da pretečem Radence (zadala sem si 5,5km), ampak sem si zadala tudi LJ maraton (10km, po Radencih celo, da pretečem v manj kot 1:10).

Pa tudi nad Nočno desetko sem prijavljena. Torej, motivacije več kot dovolj. Zunanje. :roll:

SE mi zdi, da sem spet padla v eno obdobje, ko kidam gnoj. Tako, da drage moje, če bom do konca junija jamrala, ne me resno jemat.

Mislim, da bomo enkrat priredile Polžje dirke. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, polžje dirke, pardon, dirke Polžje sekcije Slika. Pol pa še piknik Slika SlikaSlika .

Solatka, ti kar jamraj, saj bomo me tudi. Te bomo kar resno vzele Slika, ne se bat. Skidaj gnoj Slika Slikain potem pride pravo olajšanje Slika.

Tako, mi smo sami sebi najboljši navijaški klub Slika.

Če bi zdajle tole videl moj sin, bi rekel: "Teb se je čist utrgalo". Pa se mi ni, sam tale polžja sekcija me navdihuje Slika.

Zdej pa počakam še malo, da se ohladi, vmes poberem domače jagode Slika in jo mahnem na en čisto relaksacijski tek Slika.
Uporabniški avatar
 Frikica
Lenči najboljši post. :D Tut če se ti je "utrgalo" je zihr vsakemu prineslo nasmeh na obraz. :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Sem šla včeraj mojih 10, ti šment, ker :evil: mi je rekel, da grem pri 25 stopinjah laufat :oops: . Pa sem mislila, da je že hladno :hehe: . Pa še večerni teki, ti strela, ko na 3 km moram obvezno odstranit kosilo :? . In ta zgodnja ura, ko je tolko sprehajalcev, ki te čudno gledajo in mamice razlagajo otrokom : tetica malo telovadi. KAJ MALO, jst kr pošten švicam :oops: . Pa puls noče bit mal nižji :? .

Ampak, potem, ko pridem domov, je pa občutek boooožaaaaaanskiiiiii :juhuhu: in kar pozabim na vse tiste težavice med tekom.

Ksenija, ti kar zavidam tek malo bolj v naravi, ampak jaz grem lahko v naravi samo v hrib (bi morala najt teren), za kar pa še nisem čisto pripravljena. Le pazi nase, bomo tekle po Zasavju avgusta :wink: .
 Tanjusha
Jutro punce!

Se ze dolgo nisem nic oglasila :) Se sem ziva! Dela je cez glavo, vseeno pa parkat na dan pokukam v naso sekcijo, da vidim, kako ste pridne.
Lenci, a si ti cisto zbezlala? S cim te futrajo tam v Laskem? A lahko tut jest pridem na kosilo ali dva??? Samo poglej, drugi teden junija je sele na sredini, ti pa ze pri 50 km!!! :clap:

No, jaz pa tecem izkljucno v naravi in si sploh ne predstavljam vec, kako je blo vcasih v Kranju, ko sem morala tect ob glavni cesti kar lep del proge. Tukaj pa travnik, potocek, gozd - idila :) Res je, da potem zijam naokoli, ce so ze borovnice pa jagode, pa da mi kak jurcek ne pobegne, kar je ful 'zdravo', ker je polno naravnih ovir na poti, kmal bo pa ob tistih pravih urah treba pazit tut na divje svinje. Pa en srnjak se prav posteno dere, ko se vracam domov - verjetno "pejt iz moje gmajne, baba!". Hja, takle mamo.

PS: Glede majck ni nic novega :( Se vedno cakam, da mi decko sporoci, kaksna bi bila okvirna cena na kos.
Uporabniški avatar
 solatka
Tanjusha napisal/-a:Jutro punce!

No, jaz pa tecem izkljucno v naravi in si sploh ne predstavljam vec, kako je blo vcasih v Kranju, ko sem morala tect ob glavni cesti kar lep del proge. Tukaj pa travnik, potocek, gozd - idila :) Res je, da potem zijam naokoli, ce so ze borovnice pa jagode, pa da mi kak jurcek ne pobegne, kar je ful 'zdravo', ker je polno naravnih ovir na poti, kmal bo pa ob tistih pravih urah treba pazit tut na divje svinje. Pa en srnjak se prav posteno dere, ko se vracam domov - verjetno "pejt iz moje gmajne, baba!". Hja, takle mamo.

Tanjusha si me spomnila na eno anekdoto. Pa ne mojo (na srečo).
Me kliče lani kolegica, pa pravi: "Ves popoldan sem tičala na enem drevesu. Sem peljala psa na sprehod, pa se divja svinja za mano zapodila. Pes je ušel domov, jaz pa na drevo. Potem me pa ni do večera spustila iz drevesa." :lol: :lol: :lol:

Tako da... kar pazi se jih.

Jaz sem pa včeraj odtekla svoj krog. Je pasalo.
Srečala ene par (nevzgojenih :wink: ) tekačev.

Lenči...s svojim prispevkom si me pa nasmejala. Same sebi najboljši navijači :wink:

tanjusha sej ni panike. Ko boš mela kak info se pa priporočamo. Mudi se pa itak ne.

Dober tek vsem (tak al pa drugačen) :lol:

P.S. Če se komu zdi, da se ne javljam več tako pogosto... se mu verjetno kar prav zdi. Ostala sem brez svojega računalnika in zdaj prste sprehajam po javnih rač. :roll:
Nazadnje spremenil solatka, dne 11 Jun 2008, 10:05, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA