Ja, Levinja, tudi jaz sem imela tremo pred startom. Moram rečt, da sem imela čisto suha usta. Pa še sama sem bila, razen moj dragi me je čakal ob pirčku. Ampak feeling je pa vseeno dober. Kot si že sama rekla, se ne zna razložit. Sem pa prva dva km tekla z veliko hitrejšim tempom (vsaj tak občutek sem imela), potem sem pa mislila, da bom kar odnehala, u glavi mi je nabijal, sonce me je žgalo, ampak zdržala sem, haha

Rezultat mi sploh ni bil važen (no mal pa že), vesela sem bila že zato, ker sem odtekla traso. In tako sem dobila motivacijo, da grem tud jaz naslednjič na 10 km. Pa moram povedat, da prav pridno vadim, da tečem 2 - 3 x na teden po 1 uro skupaj, kar mi nanese okoli 9 km. Ostalo pa so krajši teki. Zdaj pa počivam, ko je takle vreme

. Moram pa reči, da sem do sedaj vedno tekla zaradi lastnega počutja in tudi tek mi je v veselje. Če mi gre, je o.k, če pa kakšen dan ne, pa pač prej odneham.
Glede astme pa moram povedat, da skoraj nimam težav, ne jem že 3 leta tablet, ne vpihov. Edino spomladi, ko prične cveteti, imam nekaj težav, takrat moram med tekom vzeti Ventolin. Ampak po kakšnem tednu ali pa dveh se tudi te težave umirijo. Pa včasih pozimi, ko je veliko smoga v zraku, takrat tudi včasih težje diham. Se pa spomnim, da predno sem se takole ukvarjala s tekom, sem imela vedno težave z naporom. Kadar sem šla v kakšen klanec, me je začelo dušiti. Sedaj teh težav nimam več in to je še dodatna motivacija, da nadaljujem s tekom. Tako, da Levinja, tudi tebi mogoče ne bo kmalu več treba jemati vpihe zjutraj. Uživaj tudi ti še naprej v teku, pa se mogoče vidimo na LM.