Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha, ti kar zavidam tek v naravi. Srne se mi sicer sprehajo mimo hiše :wink: , jagode mi rastejo na vrtu, borovnice mi prinese teta :lol: , divjih svinj pa res nimamo. Zato se bom pridružila Celjanom pri treningih, ker je tek ob Savinji brez asfalta res lep, no pa še kakšno drugo traso mogoče povedo.

No, mene v Laškem bolj slabo futrajo :cry: , ker me ponavadi čez teden hrani "najboljši sosed " v Šiški, razen, kadar sem pridna in imam moje polnozrnate špagetke s sabo :wink: (pa kakšna bučna omakca zraven). Saj veš, Laško je znano po pivu :wink: . No, to je posledica DM teka in tistih 15 km, prej sem pa seveda morala doma preveriti, če zmorem. Še vedno grem 3 krat na teden teč, sam razdalje so se nekam povečale :lol: :wink: . Bezlam pa itak vedno, ker sem take sorte :D .

Majčke pa upam, da bodo, ker mal reklame si pa moramo delat :wink: . slej ko prej nam bo uspelo.

Solatka, nasmeh je pol zdravja in še bo kdaj kakšna "porcija" :wink:

Lep polžji tek vsem želim še naprej.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, zakaj si skrila svojega luštnega polžka? Meni je tako všeč.
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Solatka, zakaj si skrila svojega luštnega polžka? Meni je tako všeč.

Em.. sej ga nisem jaz... se je kar sam.
Neki sem se špilala z avatarji, pa se zdej nobena slikca noče prikazat.

Majčke bi bilo pa fajn met že na Nočni desetki. :wink:
 Tanjusha
@Solatka: jaz se nisem bezala pred njimi, hvala bogu :) So pa sosede in so od strahu spustile se vse nabrane borovnice :))))

Jaz bom zdaj tudi malo menjala proge, sem se navelicala tele standardne, ceprav se cas izboljsuje in pa tudi dolzina - ampak ne tako drasticno kot pri tebi, Lenci!!!
Bom pa pocas privlekla na plano bicikl pa rolerje :)

Za majcke pa seveda sporocim!
Uporabniški avatar
 skyfoot
Pozdravljeni,

sem nov uporabnik tega foruma in tudi pri teku začetnik (drugi teden), ..ne vem ali je ta debata samo za ženske predstavnice polžov ali je lahko tudi kakšen počasen polž zraven?

Lp

M.
 Tanjusha
Babe, a vzamemo medse se enega moskega predstavnika, da bo malo dez nazaj drzal? :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
SiriusSlika , pozdravljen Slika. Čestitke za pogum, da boš popestril našo sekcijo. Moški predstavniki nas občudujejo samo kot "oboževalci" Slika. Kar pogumno z vprašanji na plan, "grizemo" samo na izrecno željo Slika.

Tanjusha, sedaj pa pazi pri majčkah, da bodo tudi za moške predstavnike :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
sirius napisal/-a:Pozdravljeni,

sem nov uporabnik tega foruma in tudi pri teku začetnik (drugi teden), ..ne vem ali je ta debata samo za ženske predstavnice polžov ali je lahko tudi kakšen počasen polž zraven?

Lp

M.

Sirius dobrodošel v ženski družbi. Pa drugi predstavniki moškega spola tud. :lol:
Se mi pa zdi, da se tudi Pajo spogleduje z našo sekcijo. Sam se nas očitno boji :wink:

Pri nas spet strele sekajo.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, pri nas piha, strele pa še niso pričele sekat :twisted: . Naj vzdrži, da nardimo turco, potem pa naj se ulije.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Polžki, vidim da ste aktivni. Tudi jaz se trudim, čeprav sem imela danes bolj težke noge. Tistega občutka, ko se po enih dveh km ogrejem in tek neha biti napor ni in ni hotelo biti :evil: Čutim posledice včerajšnjega vrtnarjenja, tudi od tega imaš lahko "muskelfiber" :evil:
Za naslednji trening bom šla raje na hrib, da bo malo bolj razgibano, potem bom najbrž konec tedna spet pripravljena za daljši tek. :wink:

Pridno tecite še naprej :)
 Janazaspana
sirius napisal/-a:Pozdravljeni,

Lp

M.

Polža imamo :laola Pa ravno, ko sem včeraj kolegu razlagala, kako smo feminizirane in kako nam popularnost raste.
Ej, čisto tako na uho ti povem, da si nekatere ženske tukaj nič več ne zaslužijo, da bi se imenovale članice polžkov, ene imajo že turbo.
A si že kje povedal kje tečeš? Iz kje si, po domače?
 spela*
Janazaspana napisal/-a:Ej, čisto tako na uho ti povem, da si nekatere ženske tukaj nič več ne zaslužijo, da bi se imenovale članice polžkov, ene imajo že turbo.

Zakaj se meni zdi, da sem to danes že nekje slišala? :lol:
 spela*
Danes sem se prijavila na blejsko desetko. Jutri plačam startnino, potem bi se pa še s kom, ki gre iz Ljubljane, zmenila za skupen prevoz (jaz imam avto), da ne obremenjujemo preveč okolja. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Uh, pa je vreme zdržalo, oziroma, se je izlilo predno sem napadla Celjsko kočo :oops: . Je bilo pa prav lepo po dežju, zrak je bil čudovito čist, nič vroče in sopare. Moj se je seveda dolgočasil, ko sem jaz sopihala v klanec, no proti vrhu mi je pa itak pobegnil :wink: . Srečala samo enega kolesarja in tri avtomobile, tako, da so se pljuča res napolnila svežega zraka.

Vidim, da bo polžja sekcija na blejski desetki res polno zastopana, bravo :clap: . Bom v mislih navijala za vas.

Kje so turbo polžki? Še Solatkin je nekam zginil :D :wink: .

Asparagus, vrtnarjenje je naporen šport, kar odpočij si, predno greš na tek :wink: .

No, zdaj pa malo počitka, itak bo spet lilo :cry: .

No, upam, da se bo naš polžek res bolj predstavil (če se ni že prestrašil :wink: :D ).
 Janazaspana
spela* napisal/-a:
Janazaspana napisal/-a:Ej, čisto tako na uho ti povem, da si nekatere ženske tukaj nič več ne zaslužijo, da bi se imenovale članice polžkov, ene imajo že turbo.

Zakaj se meni zdi, da sem to danes že nekje slišala? :lol:

Nič ne vem.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA