Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
Meni je šlo v redu :D, kljub temu, da je bilo malo pretoplo za moj okus. Pila sem na vsaki okrepčevalnici :oops:, vzela en gel in tri kocke sladkorja, da mi ja ne bi zmanjkalo moči. Težki so bili prvi kilometri, dokler se nisem ogrela in našla svojega tempa in kar je logično - zadnjih 5.
Svoj lanski čas sem popravila za 10 minut (2.09.25) in sem zelo zadovoljna :D .
Drugih polžkov razen Mojculje, ki pa ji skoraj ne morem več reči polž( :clap: bravo Mojca), nisem videla, gneča na LM je res velika.
Uporabniški avatar
 lenči
Žal sva danes polžali sami s Ksenijo, saj nama je bolezen vzela sotekačico :--( Levinjo. Čimprej se pozdravi Levinja.
Vreme čudovito, pogoji enkratni, navijačev ogromno. Ksenija dosegla svoj cilj...no, celo malo hitreje je šlo, kot sva planirali :laola . Zame malo manj lepo, saj je hudo nagajala noga in na 18 km mi je le uspelo nagnati Ksenijo samo naprej in je odšibala odlično do cilja :clap: :clap: :clap: . Jaz pa po polžje za njo in sem prišla v najinem ciljnem času skozi cilj 2.22.58.
Ostalih polžkov nisem videla :( , gužva je res neverjetna. Sva potrebovali 9 minut da sva prišli preko štartne črte :shock: .
Čestitke vsem polžkom :laola
Uporabniški avatar
 Ananda
Jaz sem tudi letos tekla kratko razdaljo in sem super zadovoljna. 10 km sem odtekla hitreje kot lani, ko sem tekla prvic, 800 m krajso progo. Pa se prvi PB sem dosegla, ker prej nisem nikoli tekla desetke. :lol: Skratka, ves je blo super fajn.

Cestitke vsem ostalim tekacem, ne glede na razdaljo, ki so jo premagali. Mi je pa zal za levinjo, ker se je videlo, da se trudi in si res zeli preteci polovicko. :(
 *Irena*
Najprej čestitam vsem polžkom :laola . Jaz sem prvič tekla na LM 10 km in šlo mi je u redu. Z rezultatom sem zadovoljna, pretekla sem v 1:00:11 :clap: Zdaj mi je žal, ker nisem še malo pospešila in bi bila pod uro. Ampak vseeno, zase sem zmagovalka :laola . Vzdušje je bilo čudovito, vreme tudi in treba bo ponovit vajo :clap:
Uporabniški avatar
 majacebelica
No, to pa je zelo lepo slišat, da ste vse zadovoljne z včerajšnjim tekom. Bravo, polžke!! :clap: :clap: :clap: :laola
Levinja, tebi pa želim čimprejšnje okrevanje. Ne skrbi, prilik bo še ogromno! :wink:
Uporabniški avatar
 levinja70
Pozdrav, Vsem :clap: :clap: za dosego svojih ciljev.
Asparagus napisal/-a:Svoj lanski čas sem popravila za 10 minut (2.09.25) in sem zelo zadovoljna :D .
Drugih polžkov razen Mojculje, ki pa ji skoraj ne morem več reči polž( :clap: bravo Mojca), nisem videla, gneča na LM je res velika.
Tudi ti si že kar precej hitra polžla. :clap: :clap:
Ksenija napisal/-a:Uživala... še vedno zbiram vtise ... levinja, pogrešana si bila ...sedaj pa v nov projekt ;)

Ksenija čestitam za dosežen čas. Carica si. :clap: :clap:
*Irena* napisal/-a:Najprej čestitam vsem polžkom :laola . Jaz sem prvič tekla na LM 10 km in šlo mi je u redu. Z rezultatom sem zadovoljna, pretekla sem v 1:00:11 :clap: :

Čestitam, da ti je uspelo. Pravijo, da prve ne pozabiš nikoli.
lenči napisal/-a:Žal sva danes polžali sami s Ksenijo, saj nama je bolezen vzela sotekačico :--( Levinjo. Čimprej se pozdravi Levinja.
Vreme čudovito, pogoji enkratni, navijačev ogromno. Ksenija dosegla svoj cilj...no, celo malo hitreje je šlo, kot sva planirali :laola . Zame malo manj lepo, saj je hudo nagajala noga in na 18 km mi je le uspelo nagnati Ksenijo samo naprej in je odšibala odlično do cilja :clap: :clap: :clap: . Jaz pa po polžje za njo in sem prišla v najinem ciljnem času skozi cilj 2.22.58.
Ostalih polžkov nisem videla :( , gužva je res neverjetna. Sva potrebovali 9 minut da sva prišli preko štartne črte :shock: .
Čestitke vsem polžkom :laola

Ja mene je zvilo in to ne trema ampak prava viroza. Jezna ko sam :evil: . Vso noč, ko me je kuhalo sem si govorila, da bom do jutra že v redu. A nisem bila, kot tudi nisem še danes. Hrana mi ne paše, glas imam kot zarjavela trobenta. Vročina me še kuha in moje telo je slabotno. Lenči hvala za prijazne besede, ko nisem vedla kaj storiti. Od 5 zjutraj sem posedala okoli in se v sebi prerekala kaj storiti. Sedaj vem, da nebi zmogla preteči 21 km, tako, da se sedaj zdravimo, nato pa gremo novim zmagam naproti. Tudi zame bo "posijalo sonce". Torej še vedno čakam, da uradno odtečem svoj prvi polmaraton.
Vsem in vsaki posebej hvala za dobre želje ob mojem zdravju.
 *Irena*
levinja70 napisal/-a:Pozdrav, Vsem :clap: :clap: za dosego svojih ciljev.
Ja mene je zvilo in to ne trema ampak prava viroza. Jezna ko sam :evil: . Vso noč, ko me je kuhalo sem si govorila, da bom do jutra že v redu. A nisem bila, kot tudi nisem še danes. Hrana mi ne paše, glas imam kot zarjavela trobenta. Vročina me še kuha in moje telo je slabotno. Lenči hvala za prijazne besede, ko nisem vedla kaj storiti. Od 5 zjutraj sem posedala okoli in se v sebi prerekala kaj storiti. Sedaj vem, da nebi zmogla preteči 21 km, tako, da se sedaj zdravimo, nato pa gremo novim zmagam naproti. Tudi zame bo "posijalo sonce". Torej še vedno čakam, da uradno odtečem svoj prvi polmaraton.
Vsem in vsaki posebej hvala za dobre želje ob mojem zdravju.

Levinja, prav žal mi je zate, ker si si tako želela na LM in se tudi dobro pripravila, vendar zdravje je prvo, zato čimprej okrevaj, kajti priložnosti za (pol)maraton bo še veliko. Poročaj, ko se pozdraviš in spet začneš teči. Čimhitrejše okrevanje ti želim.
Uporabniški avatar
 Ksenija
jaz sem pa vesela, da je bil Ljubljanec prejšnji vikend... če bi bil ta vikend, mene ne bi bilo zraven... bo vikend počitka in spanja.Tudi to je potrebno, dnevov za tečt bo še ogromnooo
Uporabniški avatar
 lenči
Današnji tek so noge preživele brez težav, poleg hrbtenice so vsega očitno krivi copati...so že romali naprej. Sem se 5 in pol km šparala, da sem lahko zadnjih 500 m tekla z mojim in zdržala njegov tempo pod 5.00 :lol: . No, to je bil le slučaj, on je naredil 9 km, jaz pa 6 :oops: . Dan pa čudovit za tek, sonček, ne prevroče...skratka odlično privajanje na Sladke v soboto :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
"Polovična" polžka danes po bolezni pretekla z veliko težavo prvih nekaj km. Groza kako zdravje in pomanjkanje moči vpliva na organizem. Imela sem tako veliko želje it na en dolgi počasni tek, pa sem kmalu ugotovila, da preprosto ne gre, se za Savinjo zasuknila in se s polžjo počasnostjo odplazila domov. Potila sem se pa tako, kot, da bi pretekla maraton :lol: . Skratka počasi, po polžje pričenjam na novo.
Vsem polžkom in ostalim, ki boste jutri tekli na Sladkih 6 želim resnično sladek tek. :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
Bejba, vsakič bo šlo lažje, tako da ne pričenjaš znova se vidiva v Velenju komaj čakam

jaz pa pogrešam tek... pa ne upam... ker počutje ni ok. čakam v ponedeljek blagoslov od gospoda v belem... in res pogrešam tek
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:"Polovična" polžka danes po bolezni pretekla z veliko težavo prvih nekaj km. Groza kako zdravje in pomanjkanje moči vpliva na organizem. Imela sem tako veliko želje it na en dolgi počasni tek, pa sem kmalu ugotovila, da preprosto ne gre, se za Savinjo zasuknila in se s polžjo počasnostjo odplazila domov. Potila sem se pa tako, kot, da bi pretekla maraton :lol: . Skratka počasi, po polžje pričenjam na novo.
Vsem polžkom in ostalim, ki boste jutri tekli na Sladkih 6 želim resnično sladek tek. :laola

Superca, samo da ti gre na bolje. Itak boš kmalu nazaj noter padla :lol: . In še vsa sreča, da me prihodnji teden ne boš preveč preganjala na teku :oops: , ker bom od Sladkih utrujena.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Bejba, vsakič bo šlo lažje, tako da ne pričenjaš znova se vidiva v Velenju komaj čakam
jaz pa pogrešam tek... pa ne upam... ker počutje ni ok. čakam v ponedeljek blagoslov od gospoda v belem... in res pogrešam tek

Najprej zdravje, potem pa užitek...tako je to...pa saj vem, da pogrešaš družbo na teku :wink: :-- . Jaz pa komaj čakam na bel potep na Čemšeniško :clap:
  • 1
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA