- 24 Okt 2010, 18:26
Polžke......lepo prosim za poročilo z današnjega (pol)maratona!
Kako je šlo??

Moderator: lenči
Asparagus napisal/-a:Svoj lanski čas sem popravila za 10 minut (2.09.25) in sem zelo zadovoljnaTudi ti si že kar precej hitra polžla..
Drugih polžkov razen Mojculje, ki pa ji skoraj ne morem več reči polž(bravo Mojca), nisem videla, gneča na LM je res velika.
Ksenija napisal/-a:Uživala... še vedno zbiram vtise ... levinja, pogrešana si bila ...sedaj pa v nov projekt
*Irena* napisal/-a:Najprej čestitam vsem polžkom. Jaz sem prvič tekla na LM 10 km in šlo mi je u redu. Z rezultatom sem zadovoljna, pretekla sem v 1:00:11
:
lenči napisal/-a:Žal sva danes polžali sami s Ksenijo, saj nama je bolezen vzela sotekačicoLevinjo. Čimprej se pozdravi Levinja.
Vreme čudovito, pogoji enkratni, navijačev ogromno. Ksenija dosegla svoj cilj...no, celo malo hitreje je šlo, kot sva planirali. Zame malo manj lepo, saj je hudo nagajala noga in na 18 km mi je le uspelo nagnati Ksenijo samo naprej in je odšibala odlično do cilja
![]()
![]()
. Jaz pa po polžje za njo in sem prišla v najinem ciljnem času skozi cilj 2.22.58.
Ostalih polžkov nisem videla, gužva je res neverjetna. Sva potrebovali 9 minut da sva prišli preko štartne črte
.
Čestitke vsem polžkom
levinja70 napisal/-a:Pozdrav, Vsem![]()
za dosego svojih ciljev.
Ja mene je zvilo in to ne trema ampak prava viroza. Jezna ko sam. Vso noč, ko me je kuhalo sem si govorila, da bom do jutra že v redu. A nisem bila, kot tudi nisem še danes. Hrana mi ne paše, glas imam kot zarjavela trobenta. Vročina me še kuha in moje telo je slabotno. Lenči hvala za prijazne besede, ko nisem vedla kaj storiti. Od 5 zjutraj sem posedala okoli in se v sebi prerekala kaj storiti. Sedaj vem, da nebi zmogla preteči 21 km, tako, da se sedaj zdravimo, nato pa gremo novim zmagam naproti. Tudi zame bo "posijalo sonce". Torej še vedno čakam, da uradno odtečem svoj prvi polmaraton.
Vsem in vsaki posebej hvala za dobre želje ob mojem zdravju.
levinja70 napisal/-a:"Polovična" polžka danes po bolezni pretekla z veliko težavo prvih nekaj km. Groza kako zdravje in pomanjkanje moči vpliva na organizem. Imela sem tako veliko želje it na en dolgi počasni tek, pa sem kmalu ugotovila, da preprosto ne gre, se za Savinjo zasuknila in se s polžjo počasnostjo odplazila domov. Potila sem se pa tako, kot, da bi pretekla maraton. Skratka počasi, po polžje pričenjam na novo.
Vsem polžkom in ostalim, ki boste jutri tekli na Sladkih 6 želim resnično sladek tek.
Ksenija napisal/-a:Bejba, vsakič bo šlo lažje, tako da ne pričenjaš znova se vidiva v Velenju komaj čakam
jaz pa pogrešam tek... pa ne upam... ker počutje ni ok. čakam v ponedeljek blagoslov od gospoda v belem... in res pogrešam tek
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA