Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
tudi jaz se veselim :clap:
čisto počasi sem danes premagovala km in vmes imela samogovore in ugotavljanja... neprecenljivih 8 km... i
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, danes sem bila spet v svojem elementu. Na Sladkih6 zasedla zadnje mesto :-- . Vendar pa brez polžjih vragolij ni šlo. Ker me je noga spet zafrkavala, sem copate lepo sezula in tekla bosa. In je šlo in je šlo in je šlo....celih dobrih 10 km :clap: .
Slika
Potem sem pa glasno navijala in spodbujala ostale tekače. Čudovit dan v odlični družbi, tudi klepeta je bilo na pretek. Skupaj odtekla 20,7 km.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:tudi jaz se veselim :clap:
čisto počasi sem danes premagovala km in vmes imela samogovore in ugotavljanja... neprecenljivih 8 km... i

Čudovito, treba je polniti dušo :clap:
 *Irena*
[quote="lenči"]Dragi polžki, danes sem bila spet v svojem elementu. Na Sladkih6 zasedla zadnje mesto :-- . Vendar pa brez polžjih vragolij ni šlo. Ker me je noga spet zafrkavala, sem copate lepo sezula in tekla bosa. In je šlo in je šlo in je šlo....celih dobrih 10 km :clap: .

Si pa faca Lenči, čestitam :laola Spet si dokazala, da zmoreš kar si zadaš :clap: Jaz se bom pa zdele odpravila na 1-urni polžji tek, da si malo zbistrim duha in telo :--
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, danes prija lenarjenje. Podplati so čisto OK, se sprašujem, če nisem premalo odtekla :-- . Vendar je tako, da je vse v redu tudi odličen občutek.
Uporabniški avatar
 levinja70
Lenči ti si faca. Res noro, ko gledam sliko imam občutek, da je skoraj že poletje. :--
Skratka samo, da je uspelo, da si uživala. :juhuhu:
Se vidiva, upam, da v copatah...... :lol: :lol:

Ksenija - tebi sem še nekaj dolžna. Nisem pozabila. Povej ali dam Lenči ali tebi v Velenju? Želim ti, da boš danes pri zdravniku slišala tisto kar si sama želiš slišat.
Bomo še tekle, bomo ja.... :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
levinja70 napisal/-a:Lenči ti si faca. Res noro, ko gledam sliko imam občutek, da je skoraj že poletje. :--
Skratka samo, da je uspelo, da si uživala. :juhuhu:
Se vidiva, upam, da v copatah...... :lol: :lol:

Ksenija - tebi sem še nekaj dolžna. Nisem pozabila. Povej ali dam Lenči ali tebi v Velenju? Želim ti, da boš danes pri zdravniku slišala tisto kar si sama želiš slišat.
Bomo še tekle, bomo ja.... :laola

levinja, sploh ni panike... saj se vidimo v velenju

no moj obisk zdravnika je pa druga zgodba... po prebiranju tem na internetu sem se odločila, da definitivno nimam težav s ščitnico, ker mi potem verjetno ne bodo več navdušeno proskali ob mojih naslednjih tekaških planih ane ;) danes je gospod v belem rekel, če ti paše tečt, teci... tko da... še bomo razvajal dušo :laola (rezultati preiskav bodo pa konec naslednjega tedna)
Uporabniški avatar
 sasa72
Ksenija napisal/-a: po prebiranju tem na internetu sem se odločila, da definitivno nimam težav s ščitnico, ker mi potem verjetno ne bodo več navdušeno proskali ob mojih naslednjih tekaških planih ane

Tudi z boleznijo ščitnice se da tečt. Preizkušeno zadnja tri leta. Moj internist se mi vedno samo nasmeji, ko me vidi, kako tečem mimo njega, reče pa nobene.

Lp, Saša
 nana
Loni napisal/-a:Ščitnica za tek ni ovira, kar nano vprašajte.

Zjutraj, ko vzamem tablete, itak ni problema. Včasih nastane problem popoldne ali zvečer. Potem se pa temu prilagodiš :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
hvala vam...saj zaenkrat je samo sum... bomo videli drug petek... pa itak sem se odločila, da je samo jesenska utrujenost ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Včeraj naredila en krogec po Laškem. Ugotovila da za bosonogico krogec ni, ker ima še vedno 500 m makadama, za Feelmaxice pa bo :-- . Sedaj pa razmišljam, kdaj se bom opogumila in šla spet "nagih nogic" tekat :lol: .
Polžki imejte se lepo in uživajte :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Ojla,
Včeraj spet tekla. Sicer razdalja ni bila tako dolga, kot sem si želela a je bila daljša kot prejšnjič. Edino kar me resnično moti je to, da imam katastrofalno visok srčni utrip. Že pred tekom je za več kot 20 utripov višji kot pred boleznijo, da ne govorim kako se je dvignil med tekom. Upam, da se bo tudi to uredilo in bom spet tekla tako kot pred boleznijo, ko je bil utrip konstanten.
lenči napisal/-a:Včeraj naredila en krogec po Laškem. Ugotovila da za bosonogico krogec ni, ker ima še vedno 500 m makadama, za Feelmaxice pa bo :-- . Sedaj pa razmišljam, kdaj se bom opogumila in šla spet "nagih nogic" tekat :lol: .
Polžki imejte se lepo in uživajte :clap:

Počakaj na pomlad, ko bodo rožce cvetele in sonček prijetno toplo grel.
Ksenija napisal/-a:hvala vam...saj zaenkrat je samo sum... bomo videli drug petek... pa itak sem se odločila, da je samo jesenska utrujenost ;)

Pri meni gre takole: Spomladi trpim za spomladansko utrujenostjo in to kronično, poleti je itak prevroče in se mi nič ne da, sedaj bom upoštevala tvojo ugotovitev in krivila za vse moje tegobe jesensko utrujenost, ko bo zima bo pa itak sneg in poledica - posledično pre - mrzlo za vse. :-- . Sklenjen krog in je leto naokoli. :clap:
  • 1
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA