Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 levinja70
Lenči ma ti si resnično neverjetna. Bosonoga in nasmejana deklica..... Vauuuu :clap: :clap: Sem popolnoma brez besed, kajti slika pove vse..... :clap:
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Ne, ni bilo nič bolj hladno kot asfalt, samo tako nežno, mehko je bilo pod podplati, da človeku duša kar zapoje :wink: .

ko se člvoek odloči, da bo v življenju užival, uživa :clap:
mam občutek, da znam tudi sama preverit o tem če bi lahko mirno stala na snegu bosih nog ;)
pa občutek imam, da sem v tejli druščini edino jaz že tista prava polžka...
moj tempo je polžji tempo... :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
mal bom pojamrala, sej smem ane... do sobote ne bo nič razvajanja duše, nobenega teka, nobenega sprehoda... prav žalsotna sem... zadnji mesec mi čisto nič ne gre po planu :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:mal bom pojamrala, sej smem ane... do sobote ne bo nič razvajanja duše, nobenega teka, nobenega sprehoda... prav žalsotna sem... zadnji mesec mi čisto nič ne gre po planu :roll:

Ti kar daj, bom še jaz, da sem po 10 urnem delovniku čisto ožeta :? . Vendar za vsakim dežjem posije sonce :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ksenija napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ne, ni bilo nič bolj hladno kot asfalt, samo tako nežno, mehko je bilo pod podplati, da človeku duša kar zapoje :wink: .

ko se člvoek odloči, da bo v življenju užival, uživa :clap:
mam občutek, da znam tudi sama preverit o tem če bi lahko mirno stala na snegu bosih nog ;)
pa občutek imam, da sem v tejli druščini edino jaz že tista prava polžka...
moj tempo je polžji tempo... :laola

Ksenija,
meni se zdi, da sem lahko polžek in pri teku uživam, sicer raje uporabljam izraz "se ne matram", ali pa se trudim teči hitreje in zboljšati čase na svojih progah :oops: . Do kakšnih načrtnih treningov, intervalov, tempo tekov... še nisem prišla, ampak verjetno bi uživala še manj :oops: :oops: , dosegla pa bi boljši čas na kakšni tekmi :D. Po mojem je treba najti neko srednjo pot, oziroma tisto kar tebi odgovarja. Tudi če smo deset let polži, glavno da migamo :D .

Ta letni čas tudi meni ni naklonjen, ker nimam železne volje kot fantje iz ultra sekcije
:( ,ampak danes bom šla na par kilometerčkov, tudi če zvečer padajo ušpičene prekle.
Uporabniški avatar
 levinja70
Asparagus
lepše nebi mogla napisat. :clap: :clap:
Resnično smo polžki in tečemo za svojo dušo in tek nam je v veselje, zato Ksenija :argue: čas je tam zato ker pač je in basta. Smo pa če odštejemo našo rdečo kiklco kar vse tri opravičile naziv biti polžek, teči po polžje ........ Sicer ni pomembno kolikorat gremo teč in kako hitro tečemo, važno je, da pri vsem tem uživamo.
In verjemi tudi če pridem zadnja na cilj sem zase naredila veliko več, kot tisti, ki leži doma pred Tv s steklenico piva in vrečko čipsa ob sebi. :--

Asparagus napisal/-a::( ,ampak danes bom šla na par kilometerčkov, tudi če zvečer padajo ušpičene prekle.

Tudi sama bom danes proti večeru pollžkala neglede na vreme, duša kliče, da spusti problemčke na plano. Vmes se bom še nate spomnila, bom vsaj imela družbo pa če ravno samo v mislih :lol:
Uporabniški avatar
 Asparagus
levinja70 napisal/-a:Tudi sama bom danes proti večeru pollžkala neglede na vreme, duša kliče, da spusti problemčke na plano. Vmes se bom še nate spomnila, bom vsaj imela družbo pa če ravno samo v mislih :lol:

Velja Levinja, smo na vezi :D .

Tale 0 spodaj na moji modri črti je pa res žalost :( , čeprav telovadim in sem šla hodit čez vikend, to ni to. :(
Uporabniški avatar
 pajo
Asparagus napisal/-a:
levinja70 napisal/-a:Tudi sama bom danes proti večeru pollžkala neglede na vreme, duša kliče, da spusti problemčke na plano. Vmes se bom še nate spomnila, bom vsaj imela družbo pa če ravno samo v mislih :lol:

Tale 0 spodaj na moji modri črti je pa res žalost :( , čeprav telovadim in sem šla hodit čez vikend, to ni to. :(

Saj se je mesec komaj začel. Počasi saj bo že v nedeljo lepo vreme. :D Čeprav me tudi dež včeraj ni motil.
Uporabniški avatar
 Ksenija
vencelj napisal/-a:Pridejo obdobja.
Vsaka stvar ima svoje meje, ki jih moramo postaviti sami. Saj vemo: ponudiš prst, zagrabijo celo roko...in včasih je treba znati reči tudi ne, v svoje dobro.

LP, vencelj

hvala... ta teden je teden deljenega dela... bo boljše bo... sem pa z veseljem Božičkova pomočnica ,)
upam, da uspem za vikend en svoj tek za dušo...

Punce uživajte pa še kakšen km zame napravite :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
Asparagus napisal/-a:

No vidiš pa ni več ničle. Si bila zelo pridna.
Tudi sama sem tekla. Sem si dodobra sčistila dušo. Bilo je prijetno. Pričela sem v temnem oblačnem večeru, nadaljevala v rahlem pršenju dežja in zaključila, ko je nebo že pošteno jokalo.
Uporabniški avatar
 Ananda
Joj, jaz ta mesec tako zelo nisem pridna. Najprej mi je nagajl prehlad, potem pa druge obveznosti. Danes zgodaj zjutraj odhajam cez vikend na tekmo v tujino in tudi ne bi mogla tect, zato sem dala zvecer vse na stran in sla tect ob pol enajstih. Ker nas termometer ocitno mocno laze, me je brez rokavic v roke prav nesramno zeblo, vendar mi je nekako le uspelo spravit skupaj slabih 7 km. Ko sem vnesla zadevo v tekaca, sem ugotovila, da jih imam v letosnjem leto ze prek 600. Lahko bi jih bilo vec, a poleti je kolo na prvem mestu. Vseeno pa sem superhepi sama zase, ker sem zacela tect (dajmo tiste poskuse pred leti na stran) sele konec lanskega leta, poleg tega pa poleti nisem bila ravno tekasko aktivna, ker je bilo na prvem mestu kolo. Sicer za marsikoga to ni ravno bogvekaka razdalja, ampak sem se vseeno kar morala pohvalit. :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
O, dragi moji polžki, mesec december je zame mesec tekaškega počitka, zatorej bo kilometrina čisto majhna :) . Se tale polžek trenutno odlično počuti v vodi in tam se nabirajo kilometri :wink: . Brez miganja pa seveda ne gre in vidim, da ste vsi po malem pridni :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Drage polžke. Izpolnila sem si željo in sicer to, da dvakrat tedensko "švicam" v fitnesu pod budnim očesom vaditelja. Tako, da bom (upam) kljub nekaj manj pretečenim km obdržala kondicijo, ki jo imam in (srčno upam) utrdila še kakšno mišico :--
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Drage polžke. Izpolnila sem si željo in sicer to, da dvakrat tedensko "švicam" v fitnesu pod budnim očesom vaditelja. Tako, da bom (upam) kljub nekaj manj pretečenim km obdržala kondicijo, ki jo imam in (srčno upam) utrdila še kakšno mišico :--

Superca, še dobro da vem, da te spomladi nič ne bo ustavilo, da bi šla ven iz fitnesa v naravo :lol: . Upam, da je vaditelj prijeten :-- .
  • 1
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA