- 29 Nov 2010, 07:36
Lenči ma ti si resnično neverjetna. Bosonoga in nasmejana deklica..... Vauuuu
Sem popolnoma brez besed, kajti slika pove vse..... 

Moderator: lenči
lenči napisal/-a:Ne, ni bilo nič bolj hladno kot asfalt, samo tako nežno, mehko je bilo pod podplati, da človeku duša kar zapoje.
Ksenija napisal/-a:mal bom pojamrala, sej smem ane... do sobote ne bo nič razvajanja duše, nobenega teka, nobenega sprehoda... prav žalsotna sem... zadnji mesec mi čisto nič ne gre po planu
Ksenija napisal/-a:lenči napisal/-a:Ne, ni bilo nič bolj hladno kot asfalt, samo tako nežno, mehko je bilo pod podplati, da človeku duša kar zapoje.
ko se člvoek odloči, da bo v življenju užival, uživa![]()
mam občutek, da znam tudi sama preverit o tem če bi lahko mirno stala na snegu bosih nog
pa občutek imam, da sem v tejli druščini edino jaz že tista prava polžka...
moj tempo je polžji tempo...
Asparagus napisal/-a:,ampak danes bom šla na par kilometerčkov, tudi če zvečer padajo ušpičene prekle.
levinja70 napisal/-a:Tudi sama bom danes proti večeru pollžkala neglede na vreme, duša kliče, da spusti problemčke na plano. Vmes se bom še nate spomnila, bom vsaj imela družbo pa če ravno samo v mislih
Asparagus napisal/-a:levinja70 napisal/-a:Tudi sama bom danes proti večeru pollžkala neglede na vreme, duša kliče, da spusti problemčke na plano. Vmes se bom še nate spomnila, bom vsaj imela družbo pa če ravno samo v mislih
Velja Levinja, smo na vezi.
Tale 0 spodaj na moji modri črti je pa res žalost, čeprav telovadim in sem šla hodit čez vikend, to ni to.
vencelj napisal/-a:Pridejo obdobja.
Vsaka stvar ima svoje meje, ki jih moramo postaviti sami. Saj vemo: ponudiš prst, zagrabijo celo roko...in včasih je treba znati reči tudi ne, v svoje dobro.
LP, vencelj
Asparagus napisal/-a:levinja70 napisal/-a:Tudi sama bom danes proti večeru pollžkala neglede na vreme, duša kliče, da spusti problemčke na plano. Vmes se bom še nate spomnila, bom vsaj imela družbo pa če ravno samo v mislih
Velja Levinja, smo na vezi.
Tale 0 spodaj na moji modri črti je pa res žalost, čeprav telovadim in sem šla hodit čez vikend, to ni to.
levinja70 napisal/-a:Drage polžke. Izpolnila sem si željo in sicer to, da dvakrat tedensko "švicam" v fitnesu pod budnim očesom vaditelja. Tako, da bom (upam) kljub nekaj manj pretečenim km obdržala kondicijo, ki jo imam in (srčno upam) utrdila še kakšno mišico
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA