Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Kot je lepo razvidno iz moje pretečene kilometrine, pridno počivam :clap: . Po malem pa se tudi utapljam v bazenu, kjer pa za kakšno meditacijo ni časa, saj moram pošteno misliti, kaj delam :lol: . Še najmanj mi je všeč, ko nas obrnejo na hrbet in potem jaz izgubim orientacijo in ....no ja, luštno je tole čofotanje v vodi :wink: . In baje bo ta vikend sneg....in čakam, da spet "okusim" lepoto novo zapadlega snega pod svojimi nogami :clap: .
Prijetno miganje vsem želim
Polžki smo zakon :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:Superca, še dobro da vem, da te spomladi nič ne bo ustavilo, da bi šla ven iz fitnesa v naravo :lol: . Upam, da je vaditelj prijeten :-- .

To pa to, narava in tek na prostem je zame še vedno nr.1, zato se tudi pozimi ne bom dala in kdaj pa kdaj odpeketala v mrzel večer sopihat kot "stara lokomotiva" :lol:
Prijeten, prijeten vaditelj a vse bolj zahteven :--

lenči napisal/-a:Kot je lepo razvidno iz moje pretečene kilometrine, pridno počivam :clap: . Po malem pa se tudi utapljam v bazenu, kjer pa za kakšno meditacijo ni časa, saj moram pošteno misliti, kaj delam :lol: . Še najmanj mi je všeč, ko nas obrnejo na hrbet in potem jaz izgubim orientacijo in ....no ja, luštno je tole čofotanje v vodi :wink: . In baje bo ta vikend sneg....in čakam, da spet "okusim" lepoto novo zapadlega snega pod svojimi nogami :clap: .
Prijetno miganje vsem želim
Polžki smo zakon :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Bi se vprašala kje naša Lenči sploh ne uživa?..... Obstaja sploh kak tak kraj?

Uživaj in uživajte v veselem decembru, v prijetnem vzdušju doma, na teku, bazenu ali kjer koli že ste......
:laola :laola
 *Irena*
Ojla, tudi jaz se vam malo oglašam, pa čeprav vsak dan prebiram tale forum. Vidim, da ste polžke še vedno aktivne, pa čeprav malo drugače migate :clap: Jaz pa še kar tečem in moram povedat, da je prov luštno tekati tudi v mrazu in v temi - seveda po osvetljenih ulicah. Ko enkrat začneš tek jemati za užitek in za sprostitev, je res prijetno teči v vsakem vremenu. Res je, da me nekateri mimoidoči čudno gledajo, pa naj, saj ne vejo kaj zamujajo, meni pa je vseeno lepo :laola
Lep pozdrav vsem,
Irena
Uporabniški avatar
 Ksenija
od začetka decembra do danes en tekec... ničodnič.. nor mesec, nič časa zame... po novem letu bo menda malce boljše... bo boljše, ma da bo...imam določene cilje in sanje, predvsem pa duša potrebuje tek... vsaj projekt 37 se zaključuje, počasi ( letos je to že drugi prehrambeni projekt ;)) od januarja do danes skinila kar nekaj kg, pretekla 21 km LM in to je to... bravo jaz... predvsem pa sem se spremenila, v sebi ;)
je pa zanimivo sedaj ko ne tečem, ko ne naredim nič za svojo dušo hrbtenica štrajka... grozno... upam, da se s tekom ta bolečina umiri
malce jamr jamr od ene resnične polžke ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Hm, le komu pripadajo tele nogice :?:
Slika
:lol: :lol: :lol: :-- :-- :--
saj vemo :wink: Lenči je morala peljati Indya na sprehod
Slika
No, pri minus 6 stopinjah tole ni več hec vendar je dober kilometer spet za mano :clap:

Uživajte polžki v tem lepem sneženem dnevu :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, čudovita fotografija, škoda, da bo do nedelje idila izginila . Vendar bo vseeno čudovito :laola
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:Brrrrr ... Lenči, a pri vas nikjer superg ne prodajajo? :lol:

Ne, pri nas prodajajo samo copate :-- Špela, saj veš, kako je, ko te vleče :D .
Uporabniški avatar
 IRA
Za vse polžke ...
Tale me je danes nasmejala :P

Tkole bomo me šibale v 2011!!

Slika
Uporabniški avatar
 levinja70
Končno sem ponovno pod nogami občutila lahkoten tek, ki se ni končal po 5 ali 10 km.
Včerajšnji dan je bil kot nalašč za tek. Tako sem direktno iz službe skočila v tekaško opremo in po polžje gasa. Traso, ki sem jo imela v glavi sem nekoliko spremenila in več kot ob Savinji tekla po okoliških vaseh. Misli so plavale in pluča so dihala. Tako sem po dolgem času pretekla 15 čudovitih km. Skratka bilo je in dišalo je po še.
Uporabniški avatar
 levinja70
Srečno, zdravo in tekov polno novo 2011!!

Kje se skrivate vsi polžki? Sama sem včeraj med poledico in ivjem na drevju pretekla prvih letošnjih nekaj km. Domov sem pripeketala z dobesedno zmrznjenimi bedračami. Drugo je še šlo.
 *Irena*
levinja70 napisal/-a:Srečno, zdravo in tekov polno novo 2011!!

Kje se skrivate vsi polžki? Sama sem včeraj med poledico in ivjem na drevju pretekla prvih letošnjih nekaj km. Domov sem pripeketala z dobesedno zmrznjenimi bedračami. Drugo je še šlo.

:lol: :lol: :lol: ena polžka je pokukala iz svoje hišice. No tudi jaz sem letos že dvakrat tekla, ta prvič je blo po :drink, včeraj pa kr slabih 8 km. Ja, bil je mraz in tudi jaz sem imela še potem pol ure čisto rdeča stegna od mraza. Važno je, da še vedno tečemo, a ne?
Srečno vsem tekačem!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Hnja, no, ja, ena polžka se trenutno najbolj slini po kavču :--( , ker jo je obiskala neljuba prijateljica bolezen :evil: . Vendar saj bo bolje in potem bom spet migala :D . Le uživajte in migajte, da vas kaj ne dohiti :lol: .
  • 1
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA