Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Uh, danes je bil pa naporen dan :oops: . Sem mislila, kako bom luštno šla na plavanje in odčofotala tisto urco :wink: . Pa nas ni bilo veliko in smo spet garali :? . Sem kar krepko čutila noge in morala šefa opozarjati, da sem jaz danes že migala in noge ne grejo :oops: . Kljub vsemu pa super trening, samo sem pa utrujena :roll:
Uporabniški avatar
 Ksenija
prav z veseljem vas spremljam, berem, vsaka se spopada s svojimi tegobami... jst zaenkrat z zdravjem nimam težav in za mesec februar si želim isto ;) včasih me popade lenoritis, pa ga zaenkrat uspešno premagujem z Lenčino pomočjo :clap:

današnji plan uspešen, gremo naprej... nekaj km se je pa le nabralo v tem mesecu ;)
Uporabniški avatar
 majacebelica
Eh ja, tudi jaz nisem ušla bolezni. :--( Sicer nič kritičnega, sam grlo me zelo boli in zato si ga ne upam izpostavljat mrzlemu zraku, da ne bi še kaj poslabšala. Upam, da se čimprej pozdravim, ker zadnja 2 tedna opažam, da se mi pri teku vrača tista taprava energija, ki me je za nekaj mesecev zapustila. Juhej! :laola

Lepo se imejte ter uspešno okrevanje bolnim! :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Jaz tudi veselo capljam nazaj.
Se pa še vedno vsakič znova moram zbrcat ven na trening :evil:

Ampak pol, pol je pa luštno ja :clap:
Uporabniški avatar
 Hojca
IRA napisal/-a:Jaz tudi veselo capljam nazaj.
Se pa še vedno vsakič znova moram zbrcat ven na trening :evil:

Ampak pol, pol je pa luštno ja :clap:

Tko kot v soboto, a ne? :--
Se je blo mal težko spravit v tist mraz :roll: , potem pa... :juhuhu: :juhuhu: ...24km PSTja.
Luštno je blo, ja. :wink:
Aja, pa za veselo capljanje nazaj ti je šlo prav super :clap:
:laola
Uporabniški avatar
 banANA
Pozdravljene polžke!

Saj ne vem, a si drznem vskočit v vašo debato, ko ste tako lepo usklajene, pa da ne zmotim preveč ... Če bo katera imela voljo za kakšen odgovor bom zelo vesela :D , drugače pa "ignore it" :oops:

Namreč ... pripravljam se (ali bolje: želim se pripraviti) na Ljubljansko 21ko v oktobru. Mojo prvo 21ko. Ojej ... mam kar malo treme ko tole izgovorim (beri: napišem) :oops:
Za enkrat lahko rečem da brez posebnega truda pretečem 10 km, 21 km pa zame trenutno predstavlja nek cilj - vrh ledene gore, ki ga želim doseči v letošnjem letu (če bo le zdravje služilo). Zanima me, če ima kdo kakšen preizkušen program, po katerem bi trenirala. Do sedaj sem tekla po načelu "run Forest, run" vendar se je nekako ustavilo pri teh 10 km. Kot da bi obstala na mrtvi točki, iz katere ni več napredka. Mislim, da bi si morala omisliti kakšne intervale ... no, vsaj to. Sem gledala po netu, pa saj je programov ogromno, vendar bi rada kaj preizkušenega "iz prve roke" :P

Za kakršenkoli odgovor že vnaprej najlepša hvala ... drugače pa - bodite še naprej taki, ker ste d best :lol:

Lep tekaški pozdrav!
Uporabniški avatar
 lenči
Draga banANA :D tukajle je zbrano ogromno predlogov.
viewtopic.php?f=9&t=15567
Če ti kaj pade v oči in boš imela vprašanja, pa piši na ZS, nekaj malega ti lahko pomagam - iz prve roke :lol: . Za splošno vprašanje pa je gornji naslov najboljši :clap: .
Drugače imaš pa čisto prav, polžki smo zakon :laola :laola
 katka_25
Živjo!

Vidim, da ste vsi zelooo pridni! :laola
Pajo a se že kaj ve ali bo v nedeljo kakšen skupni (skrajšani) PST. Bi bil že čas da se vam enkrat pridružim!!

Lep pozdrav in veselo miganje še naprej!

Katja
Uporabniški avatar
 pajo
Katja to se da hitro zmenit. Pokličemo Mojco,Ira je itak ZA, pa še kakšen Kustus.Corni... Bomo videli. Kaj pa v torek Prešernov tek - 14 km?
 katka_25
pajo napisal/-a:Katja to se da hitro zmenit. Pokličemo Mojco,Ira je itak ZA, pa še kakšen Kustus.Corni... Bomo videli. Kaj pa v torek Prešernov tek - 14 km?

No super! Se pa tale tek v Kranju tudi fino sliši. A misliš da bi kar oboje? :) :roll:
Uporabniški avatar
 pajo
katka_25 napisal/-a:
pajo napisal/-a:Katja to se da hitro zmenit. Pokličemo Mojco,Ira je itak ZA, pa še kakšen Kustus.Corni... Bomo videli. Kaj pa v torek Prešernov tek - 14 km?

No super! Se pa tale tek v Kranju tudi fino sliši. A misliš da bi kar oboje? :) :roll:

Samo torek. Sem v poljžji sekciji ne pozabi. Pa tudi včeraj je bilo kar nekaj km enako sledi jutri.
 katka_25
:laola Vidim da pridno nabiraš kilometražo. Jaz sem pa januarja bolj počivala :oops:. Mogoče se vam pa res kar v Kranju pridružim v torek, luštno bo :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
No, tale polžka se po 9 dneh postnega očiščevanja telesa vrača nazaj :clap: . Bo počasi treba pričeti malo konkretneje migati, če nočem v Gorici loviti limit za tekmo :oops: . Da bi pa s Ksenijo tempo lovila pa mi ne pade na pamet, ker tako pridno trenira, da jo je samo za pohvalit. No, itak smo polžki, nekdo pa mora pometat :laola .
Vreme je idealno za miganje torej lepo ven in uživajte :clap: :D
Polžki smo zakon :laola :laola
  • 1
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA