Pozdravljene polžke!
Saj ne vem, a si drznem vskočit v vašo debato, ko ste tako lepo usklajene, pa da ne zmotim preveč ... Če bo katera imela voljo za kakšen odgovor bom zelo vesela

, drugače pa "ignore it"
Namreč ... pripravljam se (ali bolje: želim se pripraviti) na Ljubljansko 21ko v oktobru. Mojo prvo 21ko. Ojej ... mam kar malo treme ko tole izgovorim (beri: napišem)
Za enkrat lahko rečem da brez posebnega truda pretečem 10 km, 21 km pa zame trenutno predstavlja nek cilj - vrh ledene gore, ki ga želim doseči v letošnjem letu (če bo le zdravje služilo). Zanima me, če ima kdo kakšen preizkušen program, po katerem bi trenirala. Do sedaj sem tekla po načelu "
run Forest, run" vendar se je nekako ustavilo pri teh 10 km. Kot da bi obstala na mrtvi točki, iz katere ni več napredka. Mislim, da bi si morala omisliti kakšne intervale ... no, vsaj to. Sem gledala po netu, pa saj je programov ogromno, vendar bi rada kaj preizkušenega "iz prve roke"
Za kakršenkoli odgovor že vnaprej najlepša hvala ... drugače pa - bodite še naprej taki, ker ste
d best
Lep tekaški pozdrav!