Moderator: lenči

*Irena*
Oj polžke in polžki, vas je lepo spremljati, ko se nekateri pripravljate na mali maraton v Sežani. Mene tud mika, pa ne zberem poguma, da se prijavim :oops: Še pred 3 meseci sem si rekla, men je pa čist zadost, da 10-ko pretečem, ampak zdaj me vleče naprej, tako da imam še nekaj časa, da se odločim za Sežano. Me je strah, če ne bom zmogla, pa saj najbrž poznate ta občutek. Tko da...... se bom še odločila.
Uporabniški avatar
 levinja70
Včeraj sem doživela pogovor sama s sabo. Šlo je nekako takole. Del mene si je želel »skočit« v tekaško opremo in se podati v naravo a drugi del je videl samo delo v stanovanju. Nato sem sama s sabo sklenila kompromis. Za debelo uro sem se najprej posvetila stanovanju nato še teku. Še vedno čutim bolečino v spodnjem delu nog zato tudi tek ni bil tako dolg kot sem si želela a je na koncu bil moj namen izpolnjen. Tekla sem bolj ali manj sama s seboj saj sem med potjo srečalo samo en avtomobil in dva »ludeka«, ki sta na sprehod peljala enega psa. Lahko le rečem, da se kljub turobnem vremenu izplača it na sveži zrak, se malo razmigat, kajti potem so vse domače aktivnosti veliko manj grozeče in delo steče bolj gladko.

*Irena* napisal/-a:Oj polžke in polžki, vas je lepo spremljati, ko se nekateri pripravljate na mali maraton v Sežani. Mene tud mika, pa ne zberem poguma, da se prijavim :oops: Še pred 3 meseci sem si rekla, men je pa čist zadost, da 10-ko pretečem, ampak zdaj me vleče naprej, tako da imam še nekaj časa, da se odločim za Sežano. Me je strah, če ne bom zmogla, pa saj najbrž poznate ta občutek. Tko da...... se bom še odločila.

Tudi sama sem skeptična kako bo šlo, kajti to bo moja prva uradna polovička. Vse je v glavi in nekaj v treningu. :-- Če se odločiš za polovičko ja lahko skupaj oddelava. Ne dvomin, da nama ne bo ratalo. Seveda, če se boš prilagodila mojemo počasnemu polžjemu tempu.
V vsakem primeru korajža velja in nekje je potrebno poizkusit.
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, v Sežani bom navijala za vaju, itak bom prej v cilju :-- ...grem na 8km :lol: .
Uporabniški avatar
 pajo
Kdor čaka ... dočaka. Tudi v mojem primeru. Dočakal, da sem lahko tekel skupaj z bratom in ženo. Sicer km nič kaj posebnega ampak občutki enkratni. In pa... Ekipa za tek trojk je formirana. :laola Dobimo se še kdaj na PST-ju in prav tako v Zagorju. :D Da ujamemo isti korak.
Uporabniški avatar
 lenči
Danes sva z Levinjo odtekli 15 km. Ona je že pripravljena na 21ko in ni nobene bojazni, da je ne bi v Sežani zmogla :clap: :clap: . No, tudi jaz vesela, da sem po dveh mesecih spravila malo daljši tek skupaj. V nedeljo še 12 km in potem Gorica :oops: . S polžjim tempom bo itak šlo :wink: .
Uporabniški avatar
 Ananda
Jaz sem si tudi cel teden govorila, da je nedelja skrajni cas za en dolg tek. Pa sva se danes popoldne odpravila v Litiji in raziskala pot proti Kresnicam. Res je uzitek nekje teci prvic, ko se ne ves, kaj te caka. Zal tokrat nisva prisla do Kresnic, ker naju je lovila tema, zato sva pot nato podaljsala se malce po Litiji in spravila skupaj nekaj vec kot polsedemnajsti kilometer. :lol:

Gorice se se vedno bojim, a zdaj vsaj verjamem, da jo bom pretekla. Vsi ostali nacrti v zvezi z njo pa so splavali po vodi tisti trenutek, ko mi je predelalo, da me je res uhvatila viroza. :--(
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ananda napisal/-a:Jaz sem si tudi cel teden govorila, da je nedelja skrajni cas za en dolg tek. Pa sva se danes popoldne odpravila v Litiji in raziskala pot proti Kresnicam. Res je uzitek nekje teci prvic, ko se ne ves, kaj te caka. Zal tokrat nisva prisla do Kresnic, ker naju je lovila tema, zato sva pot nato podaljsala se malce po Litiji in spravila skupaj nekaj vec kot polsedemnajsti kilometer. :lol:

Gorice se se vedno bojim, a zdaj vsaj verjamem, da jo bom pretekla. Vsi ostali nacrti v zvezi z njo pa so splavali po vodi tisti trenutek, ko mi je predelalo, da me je res uhvatila viroza. :--(

Škoda, ker nisem vedela da prideš :( . Jaz sem bila med Litijo in Pogonikom najbrž malo pred vama(od 16.15 do 17.20). Po tej progi tečem vsak vikend. Če sem " razpoložena" do Kresnic, če ne, pa kak km prej obrnem.
Uporabniški avatar
 Ananda
Saj tudi jaz nisem vedela, da pridem. Je odlocitev za destinacijo padla sele okrog kosila. Drugace sva pa v Litiji startala ob 16.14, sem zdele pogledala. Smo se mogoce videli gor nad tunelom? Midva sva ravno pritekla do tja, ko je ena blond tekacica pritekla po hribcku gor in zavila levo proti hisi.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ananda napisal/-a:Saj tudi jaz nisem vedela, da pridem. Je odlocitev za destinacijo padla sele okrog kosila. Drugace sva pa v Litiji startala ob 16.14, sem zdele pogledala. Smo se mogoce videli gor nad tunelom? Midva sva ravno pritekla do tja, ko je ena blond tekacica pritekla po hribcku gor in zavila levo proti hisi.

Na vrhu hribčka nad tunelom sem res zavila levo do spomenika, si zavezala superge in šla naprej.
Imela sem svetlomodro jakno. Ampak nisem vaju videla it mimo?
Veliko uspeha v Gorici vama želim!
 *Irena*
Tako, odločitev je padla. Prijavila sem se v Sežano na moj prvi mali maraton :clap: Jaz upam, da bo šlo. Vsaj v petek, ko sem brez večjih problemov odtekla 15 km, je dobro kazalo. Skrbi me edino to, če bom imela v glavi vse "poštimano", da me ne zvije kakšna negativna miselnost.

Levinja: bila bi zelo vesela, če bi res skupaj oddelali polovičko, kot si predlagala :D . Je čisto drugače, če imaš ob sebi nekoga, ki te vzpodbuja :laola .
Uporabniški avatar
 muc
*Irena* napisal/-a:Tako, odločitev je padla. Prijavila sem se v Sežano na moj prvi mali maraton :clap: Jaz upam, da bo šlo. Vsaj v petek, ko sem brez večjih problemov odtekla 15 km, je dobro kazalo. Skrbi me edino to, če bom imela v glavi vse "poštimano", da me ne zvije kakšna negativna miselnost.

Levinja: bila bi zelo vesela, če bi res skupaj oddelali polovičko, kot si predlagala :D . Je čisto drugače, če imaš ob sebi nekoga, ki te vzpodbuja :laola .

Tako se govori! :clap: ...samo pozitivno razmišljat pa bo "letel" nč bat...spodbude boš imela pa brez skrbi dovolj, ker te vsa ta tekaška energija in navijanje kar samo nese ;)

Se vidmo v Sežani :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
Za mano je tekaško aktiven vikend. Končno mi je uspelo uresničit že dolgo zastavljeno željo. V soboto zjutraj sem se v polžjem tempu odpravila premagovat razdaljo, za katero še sama nisem vedela kako dolga je. Ednino kar sem vedela je, da so vzponi in spusti. Od doma Homec pri Novi Cerkvi (bolje rečeno vikend doma) sem se podala do grada Lemberk, se spustila na cesto, jo v Lemberku tudi prečkala in se podala na nasprotni hrib. Vse skupaj se je vleko in vleklo. Klancu je sledil naslednji klanec potem rahel spust in ponovno v breg. Sneg je naletaval vse bolj močno in ko sem prispela pod cerkvico na Kuniigundi (Šentjungertu) sem bila prav presrečna, da mi ni potrebno na vrh. Po kolovozni poti sem vrh obšla in se spustila do zidanice svojih staršev. Premagala sem razdaljo, ki po km niti ni omembe vredna. Vsega skupaj je le 12,2 km. Tam sta me čakala moja ljubezen in naša kosmatinka. Domov sem se odpeljala v toplem avtomobilu. Se je bilo potrebno malo »prišparat«, kajti v nedeljo zjutraj sva se z Lenči odpravili na 15 km tekaško pot, ki sva jo odtekli ob prijetnem kramljanju.. Naslednjič grem na Kunigundo v obe smeri s fotoaparatom v rokah.

*Irena* napisal/-a:Tako, odločitev je padla. Prijavila sem se v Sežano na moj prvi mali maraton :clap: Jaz upam, da bo šlo. Vsaj v petek, ko sem brez večjih problemov odtekla 15 km, je dobro kazalo. Skrbi me edino to, če bom imela v glavi vse "poštimano", da me ne zvije kakšna negativna miselnost.

Kot sem že rekla sem vsekakor za, vendar te ponovno opozarjam, da moje nožice niso hitre. Sem le pripadnik polžje sekcije :clap: .
Uporabniški avatar
 Ananda
Asparagus napisal/-a: Na vrhu hribčka nad tunelom sem res zavila levo do spomenika, si zavezala superge in šla naprej.
Imela sem svetlomodro jakno. Ampak nisem vaju videla it mimo?
Veliko uspeha v Gorici vama želim!

Midva sva sla mimo verjetno, ko si se ze sklanjala. Sva bila se malo stran, ko si pritekla po hribu.
Hvala za lepe zelje!
Uporabniški avatar
 levinja70
pajo napisal/-a:Kdor čaka ... dočaka. Tudi v mojem primeru. Dočakal, da sem lahko tekel skupaj z bratom in ženo. Sicer km nič kaj posebnega ampak občutki enkratni. In pa... Ekipa za tek trojk je formirana. :laola Dobimo se še kdaj na PST-ju in prav tako v Zagorju. :D Da ujamemo isti korak.

Pri nas je ekipa že prijavljena. Z nekaj obljubljenega skupinskega treninga bo upam tudi funkcionirala - z dvema polžkoma in enim hitrim dirkačem, ki se bo moral na žalost prilagoditi polžjemu tempu.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, dva dni plavanja je za mano, jutri pa malo tekanja. Greva s sestro en krog po Laškem. Še ena polžka se nam pridružuje, njena prva tekma bo v Sežani na 8 km :clap: .
V nedeljo pa greva z Levinjo spet malo skupaj migat :laola :--
  • 1
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA