Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Sva danes malo migali z Levinjo :clap: . Pravzaprav kar pošteno migali, je ubrala tak tempo, da me je še do klepeta minilo, ker sem morala dihati, da nisem omagala :oops: . No, malo me še želodec daje in me je morala vmes uslišati z manjšim tempom, potem pa sva spet ubrali tempo, kot da naju preganja sam hudič :-- :twisted: . Sva pa res podobnega tempa in druga drugo "vlečeva" v krizi.
Sedaj vem, da bo v Gorici v nedeljo lepo na izi šla tudi 21ka, itak bo klepeta polno :laola :-- . Trio adio bo šminkiral po progi in lovil limit :lol: .
Se vidimo v nedeljo v Gorici :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Za mano je tekaško dokaj aktiven vikend. Če se mi v soboto ni ljubilo veliko mogat in je 8 padla bolj kot ne na mojo trmo je bilo v nedeljo v prijetni družbi veliko bolj osvežujoče :lol: Naj reče Lenči kar želi na koncu je tako zašprintala, da sem jo lahko gledala le še v zadnjo plat.
Uživajte v Gorici. :clap:
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a: Trio adio bo šminkiral po progi in lovil limit :lol: .

To si pa takoooooooo lepo povedala :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
lenči napisal/-a: Trio adio bo šminkiral po progi in lovil limit :lol: .

To si pa takoooooooo lepo povedala :clap: :clap: :clap:

Ja, glede na to, da vedve delata ponovitev v Sežani, bomo na malo višjih obratih :--
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a: Naj reče Lenči kar želi na koncu je tako zašprintala, da sem jo lahko gledala le še v zadnjo plat.

Ja, če sem že celo pot dihala na škrge :twisted: , sem pa na koncu spustila še dušo :-- Tako hitrega tempa na tej trasi še nisem imela...naslednjič malo manj pavze, pa bo hud rekord :clap: . Se priporočam za družbo :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri pa se bodo "hula polžke" podale na traso Goriškega teka :clap: . Gremo lovit limit :-- :oops: . Uživajte, kjerkoli boste :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:Jutri pa se bodo "hula polžke" podale na traso Goriškega teka :clap: . Gremo lovit limit :-- :oops: . Uživajte, kjerkoli boste :laola

Iskrene čestitke šminkerski trojici v Gorici. :clap: :clap: :clap:

Moja radovednost je prečikirala rezultate. Limit ulovljen in presežen :clap:.
Uporabniški avatar
 Ananda
Tudi jaz sem odpolzkala Gorico - svojega drugega. :laola Obcutki mesani. Ko sem se prijavila, sem odkrito ciljala na izboljsanje prejsnjega casa, prikrito pa upala, da pridem v cilj prej kot v dveh urah. Bolezen je sicer porusila vse nacrte, a sem bila nad casom vseeno prijetno presenecena. Pa se druzbo dragega, ki je lani, ko sem ga odtekla prvic, zatrjeval, da je to pa zanj prevelika razdalja, sem imela. Skoda le, da se ni pustil krstit. Sem prepricana, da bi bila Lenci pri tem zelo iznajdljiva. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Ananda napisal/-a: Skoda le, da se ni pustil krstit. Sem prepricana, da bi bila Lenci pri tem zelo iznajdljiva. :lol:

Bravoooo za prvega in tudi tebi za odličen tek :laola . No, za krstit pa še ni prepozno :-- :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
pa je mimo ;) ne čisto po planih, vendar z mojim novim najboljših polžjim časom ;)
predvsem sem uživala, zadnje km me je krepko pobiralo...
sem pa zmagala s tem, da sem "pošlihtala" v glavi, da sem sprejela misel da je itak vse v glavi, da sem se prepustila kar bo bo... po zadnjem teku pred tekmo, ko sem imela celih 5 km zategnjeno ročno, občutek, da nikamor ne gre, ko nikakor ni bilo tistega norega filinga ob teku, ko sem bila po teh 5 km tako utrujena da sem se resno spraševala, če sem nora da grem čez nekaj dni na 21 km... pa sem verjela Lenči, da je nekaj še ostalo od vseh treningov v januarju in začetku februarja in sem šla...

Alenka in Barbara hvala vama!!!

Ananda, vidiš da je bil strah odveč, čestitke tebi pa tudi tvojemu dragemu :clap: bravo!!!
Uporabniški avatar
 IRA
Dobre smo ble, vse po vrsti ... polžke in ne polžke!
Zdej pa da vidimo kaj se da naredit v 3 tednih pridnega treniranja ...

Pustimo se presenetit :--
  • 1
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA