Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
Lenči,

a si res tekla čisto bosa, samo z zaščitnimi kapicami, ali imaš kakšne feel-maxice v vrečki, ki jo držiš?

Mogoče bi te morala posnemati, sezona se je komaj dobro začela, pa imam že dva poškodovana nohta :twisted: .

Drugače pa čestitke vsem udeležencem MKM :laola .
Uporabniški avatar
 lenči
Alenka, ja, tekla sem ves čas bosa, na prstkih sem imela tape, da sem preprečila žulje :lol: .Feelmaxice sem imela v žepu, če bi me pričelo zebsti ali bi bile težave, pa vendar, ni bilo treba :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Alenka, ja, tekla sem ves čas bosa, na prstkih sem imela tape, da sem preprečila žulje :lol: .Feelmaxice sem imela v žepu, če bi me pričelo zebsti ali bi bile težave, pa vendar, ni bilo treba :wink:

:shock: Saj ne vem, kaj naj rečem. Boš enkrat razložila, kaj je s tem bosonogim tekom :shock: .

Upam, da se kaj vidimo, mogoče na kakšnem skupnem teku?
Nekaj sicer razmišljam o Radencih, ampak ker ne maram vročine :oops: , bom še videla

Lp,
Alenka
Uporabniški avatar
 levinja70
Drage polžke, dragi polžki, če ste me poslušali tarnati in stokati pri pripravah na Sežano imam občutek, da lahko poslušate tudi moje vtise z moje prve uradne polovičke.
Dan se je pričel zelo zgodaj. Čas, do Sežane pa je v prijetni družbi minil kot bi mignil. Z ogromno napodkov izkušene "Lenčke" in njenega možička sem se podala na štart. Štartala sem skupaj z Ireno. Irena lepo te je bilo spoznati in teči s teboj. Treme in strahu ter ščemenja v želodčku ni bilo. Pot skozi štartno ciljni prostor se je vlekla in skoraj 2 minuti sva rabili, da sva "zaštartali". Gužva in vožnja slaloma levo in desno je v prvem km doprinesla na mojemu polarju kar nekaj dodatnih metrov. Ob ločitvi na dolge in kratke pa je steklo. Kar nekajkrat sem morala Ireno"potegnit nazaj", kajti letelo ji je kot le kaj. Sama pa nisem hotela pretiravat. Tako nama je lepo v duetu šlo vse do Lipice. Od tam naprej pa sva jo mahnili vsaka po svoje. Ostala sem sama :--( . No ne čisto sama, saj sem znana po jezikavosti in sem si na poti našla družo ali pa je družba našla mene :-- . Čisto kako je bilo niti ne vem vendar sem si s popolnim tujcem a istomislečim kar nekaj km delala družbo s klepetanjem. Neznaji tekač hvala za družbo :clap: . Celo nasmejala sem se na poti, saj sem srečala skoraj bosonogega tekača ( po moje z japonkami na nogah). Ob pogledu nanj nisem ostala zaprtih us in ga pobarala, če kaj žuli med nogami (jaz trapa). Pa sem dobila kar sem želela. Gospodič se prime za svojo moškost in izstreni kot iz topa, da ga trenutno med nogami še nič ne žuli, kot, ga ne žuli med prsti na nogah. :lol: :lol: Sledil je smeh.
Najtežji del, mi je bil makadamski del, kjer mi ni in ni šlo. Noge so se spotikale pod kamenjem in komaj sem čakala, da makadam ostane le še preteklost. Bolj ko se je bljižal cilj, bolj me je vleklo. Ob pogledu na nakaj upehanih tekačev in tekačic sem bila ponosna nase, da sem si znala energijo porazdeliti po celotni progi. In tako sem z nasmehom na obrazu zašprintala v cilj. Skratka bilo je lepo, nepozabno in vsekakor kliče po še......
Še nekaj slikic:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 86a03c4d8d
Tako, pa jo imam za sabo in glede na to kako je bilo kliče po šeeeee :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Bravo Levinja, čestitam :toast: .
Občutki po prvi taki preizkušnji(prvi organiziran tek, prvi polmaraton...)so res nepozabni.
Jaz sem bila še po lanskem LM par dni čisto evforična, dokler se me ni familija naveličala poslušat :evil: .
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Tako, pa jo imam za sabo in glede na to kako je bilo kliče po šeeeee :clap:

Jap, sedaj pa imaš, spet bomo preplavile Ormož :laola
In čestitke za odličen tek v Sežani :clap: :clap: ...in kot sem ti rekla, si spoznala Rollbacka :-- :lol: on je tekel v "opankah"
 *Irena*
levinja70 napisal/-a:Drage polžke, dragi polžki, če ste me poslušali tarnati in stokati pri pripravah na Sežano imam občutek, da lahko poslušate tudi moje vtise z moje prve uradne polovičke.
Dan se je pričel zelo zgodaj. Čas, do Sežane pa je v prijetni družbi minil kot bi mignil. Z ogromno napodkov izkušene "Lenčke" in njenega možička sem se podala na štart. Štartala sem skupaj z Ireno. Irena lepo te je bilo spoznati in teči s teboj. Treme in strahu ter ščemenja v želodčku ni bilo. Pot skozi štartno ciljni prostor se je vlekla in skoraj 2 minuti sva rabili, da sva "zaštartali". Gužva in vožnja slaloma levo in desno je v prvem km doprinesla na mojemu polarju kar nekaj dodatnih metrov. Ob ločitvi na dolge in kratke pa je steklo. Kar nekajkrat sem morala Ireno"potegnit nazaj", kajti letelo ji je kot le kaj. Sama pa nisem hotela pretiravat. Tako nama je lepo v duetu šlo vse do Lipice. Od tam naprej pa sva jo mahnili vsaka po svoje. Ostala sem sama :--( . No ne čisto sama, saj sem znana po jezikavosti in sem si na poti našla družo ali pa je družba našla mene :-- . Čisto kako je bilo niti ne vem vendar sem si s popolnim tujcem a istomislečim kar nekaj km delala družbo s klepetanjem. Neznaji tekač hvala za družbo :clap: . Celo nasmejala sem se na poti, saj sem srečala skoraj bosonogega tekača ( po moje z japonkami na nogah). Ob pogledu nanj nisem ostala zaprtih us in ga pobarala, če kaj žuli med nogami (jaz trapa). Pa sem dobila kar sem želela. Gospodič se prime za svojo moškost in izstreni kot iz topa, da ga trenutno med nogami še nič ne žuli, kot, ga ne žuli med prsti na nogah. :lol: :lol: Sledil je smeh.
Najtežji del, mi je bil makadamski del, kjer mi ni in ni šlo. Noge so se spotikale pod kamenjem in komaj sem čakala, da makadam ostane le še preteklost. Bolj ko se je bljižal cilj, bolj me je vleklo. Ob pogledu na nakaj upehanih tekačev in tekačic sem bila ponosna nase, da sem si znala energijo porazdeliti po celotni progi. In tako sem z nasmehom na obrazu zašprintala v cilj. Skratka bilo je lepo, nepozabno in vsekakor kliče po še......
Še nekaj slikic:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 86a03c4d8d
Tako, pa jo imam za sabo in glede na to kako je bilo kliče po šeeeee :clap:

:laola :laola :clap: :clap: in še enkrat :clap: Levinja, vesela sem tudi jaz, da sem te končno spoznala. Ampak v naspotju s tabo sem bila jaz precej živčna. Saj si lahko opazila, da sem pred startom venomer nekaj prestavljala po žepih :lol: Ja no, res sem se zagnala in kljub tvojim opozarjanjem se nisem dala tja do Lipice. Sem začutla, da tako pa več ne bo šlo in sem morala krepko zmanjšati tempo, saj me je začelo boleti na desni strani :evil: :evil: :evil: Nekje po 10 km sem spet malce lažje tekla, kmalu, ne vem točno kje, me je dohitela Ksenija. Z njo sem potem tekla vse do konca. In ko sem že skoraj spuščala dušo, me je Ksenija priganjala, zato Ksenija - en velik HVALA.
HVALA Levinja tudi tebi, spet sem dodatno motivirana - ti že veš zakaj. Upam, da bomo na naslednjem teku kaj več skupaj predebatirale :-- :drink
Uporabniški avatar
 lenči
Irena, čestitke tudi tebi :laola , vesela, da smo se spoznale, četudi bolj na kratko :clap:
Polžki smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Lenči, naj me V R A G, če ni to ta fantič s tvoje fotke.

Naj te ne vrag prosim, bi bilo fino, da še kaj skupaj tečeva :lol: :-- , kajti res je on :D
 *Irena*
lenči napisal/-a:Irena, čestitke tudi tebi :laola , vesela, da smo se spoznale, četudi bolj na kratko :clap:
Polžki smo zakon :laola

Hvala enako Lenči. Lepo te je bilo spoznati, prav tako tudi tvojo sestro in seveda "slabšo" polovico :-- . Upam, da se bom čimvečkrat udeležila tekaških prireditev, je bilo luštno, čeprav ni bilo željenega rezultata, važno, da je družba taprava :laola.
Lenči, ti si pa itak zakon :clap:
Uporabniški avatar
 Ksenija
čestitam vsem polžkam za uspeh :laola
jaz sem uživala :clap:

Irena, z veseljem, mogoče bom pa jaz kdaj potrebovala vzpodbudo...
Ormož prihajam ;)
Uporabniški avatar
 levinja70
Jutro,
Včeraj sem doživela svojo najtežjo preizkušnjo in le upam lahko, da bo moja muka kmalu poplačana. In res sem se pošteno mučila ves del poti. Ob spremstvu, ki sem ga imela ob sebi bi moralo leteti :lol: , pa ni. Šlo, teklo in hodilo se je po prstih, petah in še kje. Z nad glavo dvignjenimi rokami in nenehnimi mislimi kje imeti tazadnjo in kako držati hrbet. :evil: :evil: Sreča, da je bil moj trener dobrih živcev in me je resnično ves del poti veselo opominjal in popravljal.
No v tem mesecu imam za glavni cilj vsaj delno osvojiti tehniko teka in se ne ozirat na kilometrino teka. :clap: :-- :clap: .
Torej delamo, delamo na tehniki in pri tem poizkušamo teč.......
  • 1
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA