Drage polžke, dragi polžki, če ste me poslušali tarnati in stokati pri pripravah na Sežano imam občutek, da lahko poslušate tudi moje vtise z moje prve uradne polovičke.
Dan se je pričel zelo zgodaj. Čas, do Sežane pa je v prijetni družbi minil kot bi mignil. Z ogromno napodkov izkušene "Lenčke" in njenega možička sem se podala na štart. Štartala sem skupaj z Ireno. Irena lepo te je bilo spoznati in teči s teboj. Treme in strahu ter ščemenja v želodčku ni bilo. Pot skozi štartno ciljni prostor se je vlekla in skoraj 2 minuti sva rabili, da sva "zaštartali". Gužva in vožnja slaloma levo in desno je v prvem km doprinesla na mojemu polarju kar nekaj dodatnih metrov. Ob ločitvi na dolge in kratke pa je steklo. Kar nekajkrat sem morala Ireno"potegnit nazaj", kajti letelo ji je kot le kaj. Sama pa nisem hotela pretiravat. Tako nama je lepo v duetu šlo vse do Lipice. Od tam naprej pa sva jo mahnili vsaka po svoje. Ostala sem sama

. No ne čisto sama, saj sem znana po jezikavosti in sem si na poti našla družo ali pa je družba našla mene

. Čisto kako je bilo niti ne vem vendar sem si s popolnim tujcem a istomislečim kar nekaj km delala družbo s klepetanjem. Neznaji tekač hvala za družbo

. Celo nasmejala sem se na poti, saj sem srečala skoraj bosonogega tekača ( po moje z japonkami na nogah). Ob pogledu nanj nisem ostala zaprtih us in ga pobarala, če kaj žuli med nogami (jaz trapa). Pa sem dobila kar sem želela. Gospodič se prime za svojo moškost in izstreni kot iz topa, da ga trenutno med nogami še nič ne žuli, kot, ga ne žuli med prsti na nogah.

Sledil je smeh.
Najtežji del, mi je bil makadamski del, kjer mi ni in ni šlo. Noge so se spotikale pod kamenjem in komaj sem čakala, da makadam ostane le še preteklost. Bolj ko se je bljižal cilj, bolj me je vleklo. Ob pogledu na nakaj upehanih tekačev in tekačic sem bila ponosna nase, da sem si znala energijo porazdeliti po celotni progi. In tako sem z nasmehom na obrazu zašprintala v cilj. Skratka bilo je lepo, nepozabno in vsekakor kliče po še......
Še nekaj slikic:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 86a03c4d8dTako, pa jo imam za sabo in glede na to kako je bilo kliče po šeeeee