na žalost odpovedujem udeležbo na pikniku, mam neodložljiv biznis na Rabu, dol gremo ravno v soboto. Mal se veselim, mal se žalostim, upam, da se vidimo kmalu kje drugje!

LP, Maša
Moderator: lenči
Maša napisal/-a:Dragi polžki,
na žalost odpovedujem udeležbo na pikniku, mam neodložljiv biznis na Rabu, dol gremo ravno v soboto. Mal se veselim, mal se žalostim, upam, da se vidimo kmalu kje drugje!![]()
LP, Maša
Počasnela napisal/-a:Jst tud še ne vem![]()
Po mojem je najbolje, da se me briše s seznama, saj, tudi, če mi uspe priti, bom kasneje, pa še to bolj za mimogrede. Tisti dan sem namreč v Slovenj Gradcu in še ne vem, kdaj se vračamo. Vedela pa prej niti ne bom. Bom pa vsekakor prišla pozdravit, če boste še tam.
LP, Urša
Maša napisal/-a:Dragi polžki,
na žalost odpovedujem udeležbo na pikniku, mam neodložljiv biznis na Rabu, dol gremo ravno v soboto. Mal se veselim, mal se žalostim, upam, da se vidimo kmalu kje drugje!![]()
LP, Maša
d.m.r. napisal/-a:Maša napisal/-a:Dragi polžki,
LP, Maša
Maša, škoda, sem mislila, da nam boš pokazala sijoč, sveže nataknjen poročni prstan ....Saj veš, babja radovednost
![]()
Pa lep poročni dan, se spoznamo kje drugje...
Lp, Dominika
marko85 napisal/-a:Moram obvezno na mail ,ker sem preveril in sem fraj?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA