Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Povejte, kako se bomo prepoznale na zagorskem teku?

Jaz bom sigurno imela kapico TF s polžkom na šiltu. Če ne se bom drla na ves glas :wink: , kje ste polžki :lol: (pa ne se potuhnit Ksenija, raje se prej javi ). Ksenija, ti si domačinka, nas malo usmeriš?
Uporabniški avatar
 Ksenija
verjetno se dobimo na proletarcu ane? če bo kdo rabil usmeritev, me lahko kontaktira na zs, dam cifro, pa se me pokliče... jst bom imela verjetno šilk (ne kapco sam šilk bel ali črn)pa verjetno ne bom prišla zadnjo minuto ;) ostale podrobnosti na zs ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:verjetno se dobimo na proletarcu ane? če bo kdo rabil usmeritev, me lahko kontaktira na zs, dam cifro, pa se me pokliče... jst bom imela verjetno šilk (ne kapco sam šilk bel ali črn)pa verjetno ne bom prišla zadnjo minuto ;) ostale podrobnosti na zs ;)

Se javim na ZS.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:kul!
in kam gremo nato ;)

Misliš katero naslednjo tekmo?
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:
in kam gremo nato ;)

Osebno bom čisto zadovoljna s :heart :heart :heart :heart možmi, ampak za ta nore je pa tukaj še nekaj:
http://www.nevtralia-klub.si/obvestila/obvestilo.html

Tisti vikend pri meni ne pride v poštev, pa podaljšani prazniki tudi ne, če bo lepo vreme. Naslednjo planiram Ptuj 7.9. Ker je vroče, bi šla med podaljšanimi prazniki, če bo vreme slabo, kam na Gorenjsko odtečt.

Sam, ta nori smo pa itak že :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
in kam gremo nato ;)

Misliš katero naslednjo tekmo?

itak 8)
Uporabniški avatar
 lenči
No, plani zame za letos so še Ptuj (21ka če ne bo prevroče, drugače 7ka) in pa seveda LM. Ostalo pa po navdihu, če se še kaj najde :wink:. Pa Palmanova če bo šlo kaj TFjevcev me tudi mika, je rekla Nana da je bilo super teč.
Uporabniški avatar
 lenči
Gledala rezultate lanskega polmaratona na Ptuju. Teklo 20 žensk. Časi pa jojmene, jaz pa res pometam :oops: . No, če ne bo vroče, potem mogoče ne bom preveč zaostajala :wink: . Je pa res ravna proga, trije manjši klančki, še dobro da je ovinkasta, drugače bi bilo dolgočasno. Prijavila se še nisem, se pa bom :lol: .
 mausi
joj, pa ve niste polžke, ste une polžke na Durecellove baterije :lol:
jaz razmišljam, da bi se šla sramotit v Bohinj... :oops:
Uporabniški avatar
 Loni
Nč razmišljat, ti se samo prijavi.
To bo moja krstna "tekma", tekma samo po imenu. Pa če se ne fentam prej z gorcem, sem že spakirana in grem gor takoj jutri po službi. :rol:
3 dni dopusta je pred mano. In sem prav ponosna, sem uspela moj bicikel v prtljažnik od Twingeca stlačit.
 mausi
LoniM napisal/-a:In sem prav ponosna, sem uspela moj bicikel v prtljažnik od Twingeca stlačit.

:shock: :shock: :shock:

kak ti je pa to ratalo?? Toti Twingec ni Twingec ampak Barbapapa :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 Loni
mausi napisal/-a:
LoniM napisal/-a:In sem prav ponosna, sem uspela moj bicikel v prtljažnik od Twingeca stlačit.

:shock: :shock: :shock:

kak ti je pa to ratalo?? Toti Twingec ni Twingec ampak Barbapapa :rol: :rol:

Ne me vprašat, hišni poglavar ni mogel verjet, ko ga je not zagledal. To je pa to, ker se ne morem spravit k nakupu prtljažnika, ni problem $$$, ne vem točno, kaj bi rada.
Mislim, da bom vzela tistega za na vrata prtljažnika, zdaj sem pa v fazi, ko ne vem, katerega naj vzamem. :?: :?: cinca marinca Sem probavala s strešno varianto, pa to ni zame, skoraj bi rabla še pručko s sabo vozit.

Sem pa danes zjutraj naredila še zadnji trening pred Bohinjem, dobrih 10 km. Zdaj pa do sobote superge v kot.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA