Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Natalija, si jo šibala mimo nas, tvoj trener pa za tabo :clap: ... In to kar hitro, mi pa smo lovili sapo :D . Sicer pa superca, da si človek lahko izbere takole trenerja, le zakaj to nisi prej povedala :-- :lol:
No, jaz sem odtekla po navodilih našega šefa čisto regeneracijski tek, klepetala na polno in uživala ob Savinji.
Uporabniški avatar
 solatka
Pokorno javljam. :)

Tekla sem! :D

In celo preživela. :lol:

Nisem pa ziher, da bom danes zmogla hojo po stopnicah. :?
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Pokorno javljam. :)

Tekla sem! :D

In celo preživela. :lol:

Nisem pa ziher, da bom danes zmogla hojo po stopnicah. :?

Bravoooooo :laola , superca, sedaj pa samo indigo vmes in gremo spet :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 solatka
Pajo, lagano sportski? Kaj je že to? Meni se stopnice postavijo na pot samo takrat, ko e mi kam mudi, pol pa pozabim 1000 stvari :lol:

Lenči, kaj pa pomeni indigo vmes? :shock: Ne mi rečt, da je spet kakšna vadba :lol:

Kakorkoli že ... tudi stopnice sem predelala. Zdej pa naprej. :)
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Lenči, kaj pa pomeni indigo vmes? :shock: Ne mi rečt, da je spet kakšna vadba :lol:

Ha, ha, čisto enostavna vadba, naš trener reče sicer: ponovi vajo :--
Uporabniški avatar
 lenči
Danes pa en čisto konkreten trening v Slovenski Bistrici. Sicer sem si obljubljala dihanje na škrge, pa spet nisem mogla čisto iz svoje kože :lol: . Redar na enem križišču si me je že v prvem krogu zapomnil in potem sva še dva kroga imela tisto: Sonček je in ti si skuštrana :-- . Pa v tretjem kilometru sem imela družbo in prijetno poklepetala, no, vsaj nisem pretiravala s tempom. Skratka, na koncu zelo zadovoljna, odličen čas, pa sem vseeno videla lepo urejene vrtove, prijetne navijače ob progi, še živo glasbo smo imeli (fantje čestitke, dobro ste igrali na kitaro in peli). Nove superge so odlične, kot da jih ni :D .
Sedaj pa lepo naprej po programu in v nedeljo v Ormožu na lopovički čisto na izi :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Danes pa en čisto konkreten trening v Slovenski Bistrici. Sicer sem si obljubljala dihanje na škrge, pa spet nisem mogla čisto iz svoje kože :lol: . Redar na enem križišču si me je že v prvem krogu zapomnil in potem sva še dva kroga imela tisto: Sonček je in ti si skuštrana :-- . Pa v tretjem kilometru sem imela družbo in prijetno poklepetala, no, vsaj nisem pretiravala s tempom. Skratka, na koncu zelo zadovoljna, odličen čas, pa sem vseeno videla lepo urejene vrtove, prijetne navijače ob progi, še živo glasbo smo imeli (fantje čestitke, dobro ste igrali na kitaro in peli). Nove superge so odlične, kot da jih ni :D .
Sedaj pa lepo naprej po programu in v nedeljo v Ormožu na lopovički čisto na izi :wink:

:laola
Uporabniški avatar
 lenči
Danes čisto OK, lepo lenarim, musklfiber se me je ustrašil, ga sploh ni blizu :lol: :-- . Počitek je pomemben del treninga :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:Danes čisto OK, lepo lenarim, musklfiber se me je ustrašil, ga sploh ni blizu :lol: :-- . Počitek je pomemben del treninga :clap:

Lepo, da si srečna nasmejana in brez bolečin po Bistrici. Moje noge pa že vse od srede trenirajo na tvoj današnji način :lol: :lol: . Včeraj še nikakor ni šlo. Sem malo po dvorišču afne guncala a je bila bolečina še dokaj prisotna. Sem raje še počivala s krpo za prah v roki :-- . Danes pa greva s Špelo čisto na izi najin 6 km krogec. Bom videla kako bo.
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:Ormož prihajam ;)

Ja, polžki bodo okupirali Ormož :laola :laola :laola

hvala Lenči, super si!!!
jst uživala :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Pa smo oddelali tudi Ormož...lopovička je padla, prvih 10 km kar pošten tempo, potem pa počasi malo manj, na koncu lep iztek do cilja :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Vau punci sta "užitni" :lol: :lol: , kar malo hudo mi je, ker me ni bilo zraven :| :| . Vendar je počitek tudi sestavni del treninga in sama trenutno samo počivam :-- in počivam :lol: . Ter srčno upam, da bo počas tudi zame konec počitka in se bodo pričeli konkretni tekaški treningi ...... :--
 *Irena*
lenči napisal/-a:Pa smo oddelali tudi Ormož...lopovička je padla, prvih 10 km kar pošten tempo, potem pa počasi malo manj, na koncu lep iztek do cilja :clap:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

levinja70 napisal/-a:Vau punci sta "užitni" :lol: :lol: , kar malo hudo mi je, ker me ni bilo zraven :| :| . Vendar je počitek tudi sestavni del treninga in sama trenutno samo počivam :-- in počivam :lol: . Ter srčno upam, da bo počas tudi zame konec počitka in se bodo pričeli konkretni tekaški treningi ...... :--

Tudi jaz bolj kot ne tekaško počivam, dodatno me je še prehlad ohromil. Pa sej bo boljš a ne :lol: ?
Uporabniški avatar
 levinja70
*Irena* napisal/-a:
Tudi jaz bolj kot ne tekaško počivam, dodatno me je še prehlad ohromil. Pa sej bo boljš a ne :lol: ?

V večini je počitek zelo koristen. Nabereš si nove moči, obenem pa imaš čas, da v času
ne -teka ugotoviš koliko ti tek sploh pomeni. To se v tem času dogaja z menoj. Sedaj vem, da bom tekla vse dokler me bodo noge nesle.

In ja po vsakem dežju posije sonce, a ko je sonce najmočnejše in suša uničuje naravo si želimo, da bi deževalo, deževalo.......

Irena želim ti čimprejšnje okrevanje.

:laola :laola :laola
  • 1
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA