Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 levinja70
En lep sončen pozdravček. Za vse, ki smo se tako ali drugače pripravljali na največji tekaški dogodek so priprave bolj ali manj zaključene. Na sporedu so logistične priprave in treniranje možgančkov (vsaj zame, da ne bom na začetku zbezlala in na koncu omagala :( ).
Resnici na ljubo me malo stiska v želodču ko pomislim na nedeljo. Že takoj po moji prvi in do sedaj edini uradno pretečeni 21 v Sežani sem si potiho želela, da bi mi na LM uspelo teči v času 2 ur :?: :idea: :?: . Če sem iskrena do sebe nisem trdno prepričana ali sem sposobna ali ne. Mi bo uspelo ali bom precelila svoje sposobnosti.
Veliko premišljujem o tem. Vem le to, da sem trenirala, da sem tekla. Vse ostalo pa bo pokazal čas.
Skratka ta teden počivam, lenarim.
Uživajte v sleharnem dnevu.... :laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Levinja, da ne bi slučajno dvomila :twisted: . Itak si sposobna. Žal ti ne morem iti za družbo :cry: , ker sem prepočasna zate :oops: . Ti pa kar lepo štart 5.40 na začetku, da ujameš ritem, na koncu boš pa itak potegnila, moči imaš več kot dovolj :clap: :clap: . In pridno počivaj, saj veš, to je sedaj najpomembnejše. Potem daš pa za sok :lol:
Uporabniški avatar
 UršaR
Dragi moji Polžki in Polžkice!

Kar nekaj vas gre v nedeljo na LM in vsem vam želim en krasen, uživaški dan. Če boste pa še s tekom zadovoljni, pa še toliko bolje! Bom stiskala pesti za vsakega posebej!

Jaz bom tokrat na LM samo v soboto kot navijačica. Mladina je prijavljena in komaj že čaka. Mali se je znebil šivov na kolenu in vse kaže, da bo lahko tekel (včeraj je "treniral"). Zelo se veseli, saj bo to njegov prvi "šolski" oz. promocijski tek (lani je bil še Lumpi). Frajla je pa že navajena, saj je že petošolka in ima že kar lepo število udeležb na LM za sabo. Komaj že čakam, da pridemo v Ljubljano, saj mi je tisti otroški vrvež res všeč. In z veseljem bom navijala prav za vse - od prvošolčkov do srednješolcev. In seveda mi bo žal, ker me v nedeljo ne bo, čeprav je bila odločitev popolnoma zavestna - na 10ko me ne vleče, na 21ko si še ne upam. :oops: Enkrat bo že čas tudi za to! Do takrat pa navijam!

Drž'te se, torej! Brez poškodb in predvsem pridite v cilj zadovoljni!

Srečno!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 mojchka
Drage Polžke, Polžki,
tudi jaz vsem želim v nedeljo en lep tek...
Računam na pozitivno motivacijo soudeležencev, to bo moj prvi polmaraton in živčna sem kot pes :shock: .
Pa, kot pred vsakim takim "tekmovanjem", me je danes začelo vse bolet...
In seveda si očitam, da sem premalo trenirala itd...

Ma, bo šlo, bo, mora it.
Se vidimo v nedeljo!
 *Irena*
mojchka napisal/-a:Drage Polžke, Polžki,
Računam na pozitivno motivacijo soudeležencev, to bo moj prvi polmaraton in živčna sem kot pes :shock: .

Ma, bo šlo, bo, mora it.
Se vidimo v nedeljo!

Čim manj se obremenjuj s tekmovanjem. Jaz sem bila tudi letos prvič na polmaratonu v Sežani, seveda živčki so mi delal 100 na uro, jaz sem začela s prehitrim tempom, zato sem morala vmes hoditi, ko me je začelo boleti na strani :x . Na koncu pa sem bila vseeno zadovoljna, ker sem v bistvu preizkusila samo sebe. No, za nagrado sem si kupila uro, s katero spremljam tempo, čas in razdaljo :D .
Ti samo teci s svojim tempom, je pa od začetka to kar težko, ker te množica potegne, tko da se bo treba mal "brzdat" :laola
Lahek tek želim vsem tekačem :) :) :)
Uporabniški avatar
 levinja70
*Irena* napisal/-a:
mojchka napisal/-a:Drage Polžke, Polžki,

Ma, bo šlo, bo, mora it.
Se vidimo v nedeljo!

Čim manj se obremenjuj s tekmovanjem. Jaz sem bila tudi letos prvič na polmaratonu v Sežani, seveda živčki so mi delal 100 na uro, jaz sem začela s prehitrim tempom, zato sem morala vmes hoditi, ko me je začelo boleti na strani :x . Na koncu pa sem bila vseeno zadovoljna, ker sem v bistvu preizkusila samo sebe. No, za nagrado sem si kupila uro, s katero spremljam tempo, čas in razdaljo :D .
Ti samo teci s svojim tempom, je pa od začetka to kar težko, ker te množica potegne, tko da se bo treba mal "brzdat" :laola
Lahek tek želim vsem tekačem :) :) :)

Tole mi je nekam znano. :D :lol: :lol: .
Tudi pri meni je trema, strah in še kaj zelo, zelo prisotno. Sploh mi je žal, da sem si zadala cilj kateri me sedaj dela živčnega. V Sežani (tudi zame prva uradna polovička) sem štartala neobremenjeno z eno in edino željo preteči celotno progo. To mi je tudi brez kakršnjih koli težav uspelo. Pred LM pa sem živčna, tečna in mojemu grem že pošteno na živce (HB, da je pametno tiho :lol: ). Ob vsem tem nerganju pa imam občutek, da me obe nogi bolita ko hudič, da nisem sposobna pretečt niti par km v predvidenem tempu ....... Prav tak tek sem doživela v torek. Bolečine v obeh nogah in levi strani trebušne prepone. :| :roll:. Celo o tem se sprešujem zakaj sem se sploh prijavila :oops: .
Tako, da če katera/i potrebuje kaj dodatne živčnosti pred startom jo dobi pri meni.
Sicer pa še mal, še mal pa bo...... Danes pade še ena masaža in potem bomo videli kje so moji možgančki in kje nogice. V nedeljo pa štart - potem pa bomo videli ali po dveh ali po vseh štirih - važno, da pripolžam v cilj.
Živite svoje sanje ....... :laola :laola
 *Irena*
levinja70 napisal/-a:Tole mi je nekam znano. :D :lol: :lol: .
Tudi pri meni je trema, strah in še kaj zelo, zelo prisotno. Sploh mi je žal, da sem si zadala cilj kateri me sedaj dela živčnega. V Sežani (tudi zame prva uradna polovička) sem štartala neobremenjeno z eno in edino željo preteči celotno progo. To mi je tudi brez kakršnjih koli težav uspelo. Pred LM pa sem živčna, tečna in mojemu grem že pošteno na živce (HB, da je pametno tiho :lol: ). Ob vsem tem nerganju pa imam občutek, da me obe nogi bolita ko hudič, da nisem sposobna pretečt niti par km v predvidenem tempu ....... Prav tak tek sem doživela v torek. Bolečine v obeh nogah in levi strani trebušne prepone. :| :roll:. Celo o tem se sprešujem zakaj sem se sploh prijavila :oops: .
Tako, da če katera/i potrebuje kaj dodatne živčnosti pred startom jo dobi pri meni.
Sicer pa še mal, še mal pa bo...... Danes pade še ena masaža in potem bomo videli kje so moji možgančki in kje nogice. V nedeljo pa štart - potem pa bomo videli ali po dveh ali po vseh štirih - važno, da pripolžam v cilj.
Živite svoje sanje ....... :laola :laola

:lol: :lol: :lol: ti je znano a ne? Levinja, ti boš itak šibala k nora :) . Ja, ja edino možgančke moraš še mal natrenirat :lol: :lol: Sicer pa se ne rabiš nič živcirat, važno je druženje, drugo pa pride samo po sebi :laola . No, pa da povem še to, da danes spremenim traso na LM. Prijavljena sem na 10-ko, pa sem se zdaj dokončno odločila, da grem na 21-ko :clap:.
Lepo se imejte vsi, uživajte in počivajte do nedelje :lol:
Uporabniški avatar
 levinja70
*Irena* napisal/-a:
:lol: :lol: :lol: ti je znano a ne? Levinja, ti boš itak šibala k nora :) . Ja, ja edino možgančke moraš še mal natrenirat :lol: :lol: Sicer pa se ne rabiš nič živcirat, važno je druženje, drugo pa pride samo po sebi :laola . No, pa da povem še to, da danes spremenim traso na LM. Prijavljena sem na 10-ko, pa sem se zdaj dokončno odločila, da grem na 21-ko :clap:.
Lepo se imejte vsi, uživajte in počivajte do nedelje :lol:

Glede na to koliko tečeš sem se že spraševala kaj boš ti sploh počela na 10-ki :-- :-- .
Upam, da se v množici takačev srečava.
:laola Požki uživajte - vsi skupaj in vsak posebej smo itak ZAKON!!
:laola
Uporabniški avatar
 pajo
Okli 14h nas je bilo tekačev lahko rečem precej veliko na PST-ju- Večina lepo umirjeo mnogim pa je gorelo pod nogami.Dobesedno. :D
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Okli 14h nas je bilo tekačev lahko rečem precej veliko na PST-ju- Večina lepo umirjeo mnogim pa je gorelo pod nogami.Dobesedno. :D

A ti tudi ne znaš počivat :--
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri bo pa ogromno družbe na teku :clap: :clap: , to bo res lepo teči :laola . Uživajte polžki in veliko :D :D :D :D
  • 1
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA