Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Vidim, da ste vsi zagreti. Sama sem po skoraj mesecu dni premora (bolezen) včeraj ponovno obula tekaške copate. Me je skoraj kap. 12 km sem odtekla mukoma. Pulz pa je kljub izredno počasnem tempu letel v višave. :?: :evil: . Le kam je odšla forma, ki sem jo imela v Palmanovi? Važno je edino le to, da nisem izgubila volje. No ta je ostala in veselje tudi. Gremo napren novim zmagam naproti.

Tudi moja malenkost bi tekla. Zanima me, če bi imela Lenči kaj proti skupni vožnji do Litije in seveda nazaj?

Hi, hi, zmenjeno :clap:
Uporabniški avatar
 janika
Lenči,
ne obupaj, s formo je tko, da hitr pride, hitr mine. Saj si po Palmanovi super tekla v Krškem. Meni je komaj uspelo od takrat naredit nekajkrat po 10 km, pa sem vseeno prejšnjo nedeljo odtekla / odhodila 21 km v Medei z nasmehom :D , saj čas ni pomemben. Kljub znakom dehidracije sem uspela nekaj pojesti pri Hudičevcu, po tem, ko sem vnesla v telo sol sem bila kot prerojena. Sedaj pa je moja motivacija Sežana, ker je do takrat še 9 tednov, pa se bom začela pripravljati nekoliko prej, če pa ne uspe optimalno, so pa tu še vedno Radenci, pa vmes še kar nekaj tekov do LM. Itak pa je treba še mal skočit v vodo in na kolo, pa tečt. Se spet vidimo na kakšnem triatlonu za vsakogar? :-- :drink
lp
Janika
:laola
Uporabniški avatar
 janika
Tudi jez bi se pridružila teku Polžje sekcije 12.2.2012 in vprašam še Ljubo?
Start: 9.00 Litija, parkirišče Lekarna (pri mostu)
Trasa: tam cca 20 km proti Kresnicam in še kakšen meter dlje, obrat je na 10 km

Seznam udeležencev:
1. Lenči
2. Asparagus
3. Pajo
4. Levinja
5. Irena
6. Janika
7. Ljuba ?
8.

Prihod v Litijo je z vlakom v nedeljo z vlakom Ljubljana 07:40 Litija 08:11,
ena kavica pol pa počasnim tekom nazaj do Kresnic ali pa če kdo teče do Laz pri Dolskem (20,1 km) ali do Zaloga (27 km) ali Polja (30 km). Obvezen postanek pri Peclju (med Dolskim in Zalogom pri Podgradu).
http://kraji.eu/city_distance/litija/ljubljana/slo

lp
Janika
Uporabniški avatar
 lenči
janika napisal/-a:Tudi jez bi se pridružila teku Polžje sekcije 12.2.2012 in vprašam še Ljubo?
lp
Janika

Janika, superca, ker je Pajo tudi iz Ljubljane, se dajte dogovorit, če greste skupaj (avto, vlak)..juhu že vidim, da bo to pravi polžji žur :clap: :laola
Uporabniški avatar
 lenči
janika napisal/-a: Se spet vidimo na kakšnem triatlonu za vsakogar? :-- :drink
lp
Janika
:laola

Komaj čakam :clap:
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:Vidim, da sem dala pravilen predlog :wink: . Sedaj pa kar akcija, zatorej razpisujem:

Tek Polžje sekcije 12.2.2012
Start: 9.00 Litija, parkirišče Lekarna (pri mostu)
Trasa: tam cca 20 km proti Kresnicam in še kakšen meter dlje, obrat je na 10 km

Seznam udeležencev:
1. Lenči
2. Asparagus
3. Pajo
4.
.
.

No, sedaj se pa le pofočkajte :clap: :clap:

Vabljeni vsi, saj če se najde kaj hitrejših, jo lahko mahnejo svoj tempo :D .

Tega polžjega druženja pa tudi jaz ne bi rada zamudila :laola ..ampak bom tole 20ko najverjetneje skrajšala ...do obrata (če bo možen prevoz nazaj na izhodišče) ali pa se sama prej obrnem :wink: . Za skupen prevoz iz Ljubljane pa se res lahko domenimo (komot peljem).

lp, Mojca
Uporabniški avatar
 lenči
Juhuuuu, le fočkajte se, pa ne se ustrašit, jaz bom za teden dni mrknila, grem okušat snežne radosti :wink: . Ko pridem nazaj, pa naredim nov seznamček :clap: . Pa pa, uživajte in imejte se enkratno :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Hecam še mojega brata... Samo ima neke čudne kao kaj naj tam delam in podobne.Pa hiter je. To je pa res .... UUhhh :roll:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Danes sem testirala dve tretjini proge za polžji tek, več ne, ker danes ni bilo malice :wink: . Dopoldne je sijalo sonce, Sava je bila videti modra in čista. Gospod in gospa sta pobirala smeti ob cesti :clap: :clap: .
Razmišljam, kaj naj spečem za polžji tek? :D
Uporabniški avatar
 pajo
Kaj speči? Pojedli bomo vse po spisku. Ni bojazni. :D Prinese vsak malo pa gremo lahko še 1 krog, da malo ponucamo kalorije.
 venisafeni
Tudi name lahko računate, bom tudi spekla malo za posladkat in povrniti energijo.
Sicer pa dobra družba je bistvo tega druženja.

Se že veselim. :D
Uporabniški avatar
 Asparagus
pajo napisal/-a:Kaj speči? Pojedli bomo vse po spisku. Ni bojazni. :D Prinese vsak malo pa gremo lahko še 1 krog, da malo ponucamo kalorije.

Pretiravat s tekom ni dobro, škoduje zdravju :D . Že po 20km lahko pojemo sladkarij, kolikor nam paše :lol: .
Uporabniški avatar
 pajo
Asparagus napisal/-a:
pajo napisal/-a:Kaj speči? Pojedli bomo vse po spisku. Ni bojazni. :D Prinese vsak malo pa gremo lahko še 1 krog, da malo ponucamo kalorije.

Pretiravat s tekom ni dobro, škoduje zdravju :D . Že po 20km lahko pojemo sladkarij, kolikor nam paše :lol: .

Lahko pazim na šartu na vse dobrote, da ne bo kaj zmanjkalo. :D Bi pa drugič tekel ane?
Uporabniški avatar
 Asparagus
pajo napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:

Lahko pazim na šartu na vse dobrote, da ne bo kaj zmanjkalo. :D Bi pa drugič tekel ane?

Samo da se ne boš prehladil, ker smo polži in ne bomo kmalu nazaj :D .
  • 1
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA