Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 d.m.r.
Ej, Lenči, si pa prav "divja" na tej mašini 8) . Lepi kraji, kjer si se vozila, bi se jaz tudi ...
Maša, sem te kar malo pogrešala na naših straneh. Pa sem šla pogledat tvoj dnevnik, pa sem videla, da še ni panike.
Danes bom probala tečt po deveti zvečer, bom videla, kako bodo nameni ratali :?:
Lp
 zvezdicas
Drage polžke, hvala za dobrodošlico...
Jaz v tej vročini preprosto ne funkcioniram (tekaško)... :twisted:
Zjutraj grem že zgodaj od doma (v službo), tako da jutranji teki ne pridejo v poštev, zvečer pa ... soparno kot :evil:
Tako da sem imela 2 dni praznik :lol: :lol: , jutri pa grem zvečer poiskat naravo in odtečt svojih nekaj kilometrčkov :):)

Tina1, moj povprečni pulz je tam okrog 160 če res tečem po ravnem, ko je teren bolj razgiban, pa tudi več... moram kar malo pazit...
kakšen je bil pa čas na 10km? Bravo za prvo 10ko, no :wink:

Vse ostale polžke, mrzlo sapico vam pošiljam, da boste lažje tekle, pa se beremo :)
Uporabniški avatar
 Ksenija
tud jaz sem še vedno z polžki... tečem, danes imela sicer 8 urni pohod... majke mi da naporen. sem želela eno fotko objavit pa ne gre ;)
polžki, važni so trenutki ;) uživajte v jih !
Uporabniški avatar
 solatka
Dobro jutro!

Pokorno javljam... včeraj sem tekla. Po.... em... ne vem kolkem času. :oops: Ta kratko, ravninsko verzijo.
In bila sem napadena. Jap, prav ste prebrali. Cela legija brenčečih pošasti me je napadala cele pol ure. Majski hrošči al neki podobnega.
Mater jim brenčečo. :evil:
Če me je kdo opazoval, je verjetno umiral od smeha.
Vsaket tolko sem poskočila, vsake tolko sem dobila raketni pogon (sploh ko sem tekla mim grmovja in obcestnih luči), in vsake tolko sem zavreščala. :roll:

Jutr grem spet. Če ne bojo spet strele sekale :x

Glede pulza.... jaz s tem nimam problemov.... ker nimam pulz metra. :lol:
Uporabniški avatar
 Tina1
zvezdicas napisal/-a:Tina1, moj povprečni pulz je tam okrog 160 če res tečem po ravnem, ko je teren bolj razgiban, pa tudi več... moram kar malo pazit...
kakšen je bil pa čas na 10km? Bravo za prvo 10ko, no :wink:

Hvala. No, tekla sem kar 1 uro in 16 min :oops: povprečni pulz pa sem mela okoli 170. Je pa najprej asfalt, potem pa zavijem čez polje po taki poti s kamenčki, pa ni ravno najbolj prijetno tam tečt. Je pa res, da moram tečt počasi, pa se mi bo sčasoma tudi pulz znižal menda.
Lp
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Počasnela, vidiš, spodbuda je zlata vredna :wink: . Kar izkoristiti takšne pozitivne zadeve, sam da ne boš iz polžje sekcije zaradi hitrosti izkočila :wink: :D .

Do tega, da bi izstopila iz polžje sekcije mi pa še veliiiiiiko manjka. Mislim, da sem jaz doživljenjska članica te sekcije.

Očitno si ti uživala. Lepo je prebrati kakšno drugačno dogodivščino. :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Maša
Joj, je vroče.. Tudi danes zjutraj sem se šla matrat. Kot bi bila skoraj čiist na začetku "tekaške kariere", počasi počasi :lol: Pa je blo kar fajn.
d.m.r. res je, ni še panike :wink:

LP vsem!
 zvezdicas
Tina1, povsem soliden čas za 10km in polžjo sekcijo:) ane,polžke? :wink: tudi jaz upam, da se pulz sčasoma zniža, ampak v tej vročini :evil: zagotovo ne...
Jaz sploh ne vem, kako lahko eni tečejo pri 30°C - vsaka vam čast, jaz ne morem... pa mogoče sama vročina še ne bi bila tak problem, če ne bi bilo takoooo soparno... držim pesti, da nas malo ohladi, da bo večerni tek končno uspel... danes se odpravljam k vodi, ampak če bo soparno, bom jezna kot :evil: :evil:
Maša, bravo za jutranji tek, jaz sem se včeraj obrnila, ker mi je bilo prevroče... če ne greš pred 5, si že pozen oziroma je vroče, čeprav tudi danes ob 5 je bilo 22 stopinj, tako da ... kaj jaz vem, nisem dosti pametna... na morju se mi zdi, da bo lažje... ampak grem šele avgusta :lol:
Lepo se mejte, poiščite si kako osvežitev ;)
Uporabniški avatar
 Tina1
zvezdicas napisal/-a:Tina1, povsem soliden čas za 10km in polžjo sekcijo:) ane,polžke? :wink: tudi jaz upam, da se pulz sčasoma zniža, ampak v tej vročini :evil: zagotovo ne...

Ne vem no, meni se zdi kar preveč, ampak sej bom popravla rezultat...počasi, pa bo.
V kolikem času pa druge pretečete 10 km?

Vročina pa je res prehuda, čez dan ni za ven stopit, kaj šele kej migat. :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi Polžki, jaz se bom stopila, gremo na Slika. Upam, da bo jutri zvečer kaj bolje, ker jutri zjutraj ne vem, če bom šla, premalo časa imam pred službo. Pa že itak vstanem ob 5.

Tina1, jaz imam lepega hladnega aprila rezultat na 10 km 1 uro in 6 minut, pa mi ga od takrat še ni uspelo ponovit :evil: . Torej, sploh nisi prepočasna, si kar hitri polžek :clap: .

Solatka, a takšna brenčala so te napadla SlikaSlika Slika??? Si mahala in se hladila :wink:
Uporabniški avatar
 Frikica
O Polžki!

Sem pravkar iz savne...mislm s teka :D, ampak iz mene je curljalo, sem kar lužice puščala za sabo. :oops: Resnično sem se počutila kot v savni.
Sicer so danes noge kar šle, je bil tempo kar uredu, ampak vseeno ta soparnost ubija.
Vidim po postih, da nisem edina, ki mam vmes malo več pavzice zaradi vročine.
@Lenči: lepe slikce, verjamem da je blo v živo pa še 100krat lepša uživancija.

Želim vam hladen večer... :beer:
Uporabniški avatar
 lenči
Hi, hi, hi, sej nisem tekla, ampak enga Slika sem si pa privoščila, sedaj sem pa Slika, kot bi tekla maraton in spustila dušco Slika. No bom pa zaspala kot Slika in jutri zjutraj :evil: budilko Slika. Mogoče me bo pa premamilo in bom šla Slika, pa mal špricalaSlika , pardon, zamudila in kasiralaSlika, pa pol odgarala svoje Slika.

No, vraga bom vstala, če bo spet ponoči prevroče :evil: in ne bom spala Slika.

Lep hladen Slika tek vsem želim
Uporabniški avatar
 UršaR
Hojla, polžki!

Tudi jaz sem se savnala včeraj (beri: tekla). Katastrofa. Saj je kar šlo, ampak je kapljalo od mene. Nobenega zraka. Sem sopihala kot ta velk. Potem pa pod tuš in na koncert Siddharte. Tam pa sem končno začutila, da se zrak kljub vsemu premika. :shock:

Za jutranji tek pa nimam volje. Sicer vstajam "šele" ob 6ih, ampak se mi zdi, da prej ne bi zneslo. Ja, saj vem - vse je v glavi. Bom na morju šla zjutraj. :!:

Upam, da vam ne bo prevroče. Mislim, da je res že zadnji čas, da nas ena krajša nevihta ohladi.

Uživajte!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 solatka
Kako lepo je brati da vsaj nekdo miga...

Mah.... povem po pravici... včeraj me je minilo sploh vso veselje do večernega teka.
Sicer sem se samo sprehajala, ampak vseeno. Madoniš, žuže tečne. Miljavžnt jih je, pa vse se spravijo name. Pa še belo majico sem imela oblečeno, da so ja vse šle name.

Sem že razmišljala, da bi hodila zjutraj tečt... ampak kaj ko sem taka lenoba do groba, da se komaj prepričam, da ob 7.30 vstanem iz postelje. NO sej verjetn bi šlo prej tud, če bi šla prej spat.... Začaran krog...
En bi me moral vsako jutro z macolo po glavi... pa bi bilo. :roll:

Vseen grem danes tečt....Verjetno ta kratko, pa ta brenčečo.

Aja punce.... jz sem že obupala nad mojimi lasmi. Kakorkoli si naredim figo, kakršnokoli gumico uporabim, vedno mi sred teka razpade frizura. Kak nasvet?
Uporabniški avatar
 UršaR
solatka napisal/-a:Aja punce.... jz sem že obupala nad mojimi lasmi. Kakorkoli si naredim figo, kakršnokoli gumico uporabim, vedno mi sred teka razpade frizura. Kak nasvet?

Sama sicer nimam tovrstnih problemov, saj lasje ubogljivo ostanejo v čopu. Jih ima pa prijateljica, ki je izgubljala živce, ker so ji po prvih metrih lasje začeli "nagajati". Končni rezultat: nikakor ne gre več tečt brez kap'ce. Je rekla, da je to edina rešitev za njeno neukrotljivo grivo. Mogoče bi tudi tebi pomagalo?

LP, Urša
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com