Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
Čist popolnoma ne počivam, ampak prav grebem se pa tudi ne :wink: v tej vročini :oops:. Tečem zvečer, pa še to le krajše razdalje. Idealna temperatura za tek je zame okrog 10 stopinj, mislim, da bo še prehitro spet nastopila :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, jaz že počivam in bom še najverjetneje ves prihodnji teden, samo ko pa tole mine, bom pa tako spočita, da bo letelo :-- :lol:
Uživajte polžki in saj veste, polžki smo zakon :laola :clap:
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:Ja, jaz že počivam in bom še najverjetneje ves prihodnji teden, samo ko pa tole mine, bom pa tako spočita, da bo letelo :-- :lol:

Čakam te :D ...
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ja, jaz že počivam in bom še najverjetneje ves prihodnji teden, samo ko pa tole mine, bom pa tako spočita, da bo letelo :-- :lol:

Čakam te :D ...

Hja, glede na stanje, se vidiva septembra :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
boginja39 napisal/-a:lenči, ti si pridna, kr počivi :lol:

Hja, saj moram :( , bi raje migala, ko se je tako lepo ohladilo :D
Uporabniški avatar
 lenči
Pa sem spet tekla :D . Po 14 dnevni pavzi lepo na izi, v odlični družbi. Rama se ni preveč oglaša , tako da je bilo prav luštnih 9 km. In ko srečaš tekaške obraze, ki jih že dolgo nisi videl (nekatere celo večkrat, ker so tako hitri :lol: ) je dan res lepo pričet. Bo pa treba v nedeljo kakšen km več naredit, si moram še družbo najti, ker 1.9. se hitro bliža :D
Polžki uživajte, še ta teden bo vroče, potem pa menda prihaja naš čas :-- :clap: :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Sva danes z Levinjo odtekli en izi tekec, da vidiva, kako bo v soboto "klapalo". Je lilo z naju, kot da bi naju kdo polival, sva sopli uh, da naju je bilo slišati daleč naokoli :oops: :lol: . In verjeli ali ne, danes je Levinja šla čisto lepo ob meni, ni nič naprej divjala :clap: ...se uči počasi :-- . Trenutno dežek lepo ohlaja ozračje in v soboto nam ne bo hudega . Končno prihaja naš čas :clap: :D .
Čestitke Pajotu za današnjo TF10ko, se sliši, da zapušča polžjo sekcijo :-- :lol: :clap:
Imejte se enkratno in seveda uživajte na polno, pa kakšno še sporočite :clap:
Uporabniški avatar
 pajo
Ena lastovka ne prinese pomladi. Vsaj tako pravijo naši starejši in pametnejši zemljani. Ostaja tam kjer se dobro počutim. Pri polžih. :D
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Ena lastovka ne prinese pomladi. Vsaj tako pravijo naši starejši in pametnejši zemljani. Ostaja tam kjer se dobro počutim. Pri polžih. :D

Huh, še dobro, sem se skoraj že ustrašila :D . Pa glej, da ne boš spet za dirko po K-Rožniku izbral neurja s točo :lol: :-- . No, kdaj pa kdaj se bom pa potrudila, da te malček hitreje dohajam :clap:
  • 1
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA