Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Smo oddelali današnjo lopovičko v Palmanovi. Če povem, da je to najslabši dosedanji rezultat, sem povedala vse :? . Pa vendar, uspešno skozi cilj in kot vedno je bilo enkratno vzdušje, vreme brez sončka, ne prehladno, nič vetra, nekaj kapljic, odlično torej.
Pa čestitke Pajotu, sem ti rekla, da bo letelo :laola
Uporabniški avatar
 pajo
lenči...Ko si povedala, da je to čas za... Kje je bil šele cilj. Po srečanju z tabo sem zabeležil najhitrejše km do cilja. Mislim, da nekje po 14 km. Sem pa cvikal kje bom sputil gumo. :D Zelo zadovoljen.
 julijana
Pajo, ali sva se midva srečevala na progi v Palmanovi?? Jaz sem imela na majci napisano imam jih 60,....
Sem bila vesela klepeta.
Uporabniški avatar
 pajo
julijana napisal/-a:Pajo, ali sva se midva srečevala na progi v Palmanovi?? Jaz sem imela na majci napisano imam jih 60,....
Sem bila vesela klepeta.

Bo držalo :clap: . Me veseli, da te poznam. Kapo dol!
Uporabniški avatar
 pajo
Ksenija napisal/-a:me je kdo pogrešal? :-- še vedno se sprehajam... čakam, da pričnem tečt ;)

Veš, da te. :D Koliko še fali do teka?
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:me je kdo pogrešal? :-- še vedno se sprehajam... čakam, da pričnem tečt ;)

Veš, da te. :D Koliko še fali do teka?

Itak bomo polžali na Rdečih noskih skupaj :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
No, sedaj pa jaz nimam kaj napisat :lol: . Počivam, čisto zares. V nedeljo na Barbari se bom pa vlekla po progi kot želvak, ne polžek :oops: . Vendar nič hudega, je bilo pa za telešček narejeno veliko dobrega :D .
Takolele, uživajte polžki v tem prelepem zimskem ambientu in užitkarsko miganje vam želim :laola
Uporabniški avatar
 lenči
No, res sem se vlekla danes na Barbari. In ker je Levinja zbolela, sem šla kar dva kroga :D . Je pa ekipa bila uvrščena :wink: :-- . O tem, kako je bilo mrzlo, raje ne bi :? Pihalo je tudi, na srečo je sonček čisto popravil vzdušje.
Priponke
IMG_2439.JPG
IMG_2439.JPG (103.62 KiB) Pogledano 5028 krat
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:No, res sem se vlekla danes na Barbari. In ker je Levinja zbolela, sem šla kar dva kroga :D . Je pa ekipa bila uvrščena :wink: :-- . O tem, kako je bilo mrzlo, raje ne bi :? Pihalo je tudi, na srečo je sonček čisto popravil vzdušje.

Praviš, da je bilo mrzlo? :D Če ne bi bilo pomoči Mojce si še tečt ne bi upal z odvezanimi vezalkami. Enostavno prsti so mi blokirali.Se vidiva zelo kmalu. :FO:
Uporabniški avatar
 levinja70
Še ena polžka, ki se po skoraj dvomesečni pavzi počasi vrača. :--

PS: Ali kdo ve, kaj je narobe, da je moj tekaški trakec prenehal "kazat" pretečene km? :( .
Uporabniški avatar
 levinja70
Pajo Hvala a pri meni to ne deluje. Na strani piše, da imam URL izključen. Niti pojma nimam kako se je izključil. Sem ponovno kupirala "BBC kode za forume" s tekaca. net. Pa mi vseeno ne zagrabi. Očitno sem nevednica :lol: .
  • 1
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • 342
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA