Hello, I'm back. En teden sem se potepala po Londonu in okolici. Tekla nisem, verjetno pa sem prehodila lepo število kilometrov. Tekačev sem videla ogromno in to na kraju, kjer bi jih najmanj pričakoval. V centru mesta tekajo po bregovih Temze in okoliških ulicah, čeprav se tam valijo reke turistov in uslužbencev iz bližnjih poslovnih stavb, bilo je namreč sredi dneva.
Spraševala sem se, če mogoče za tek izkoristijo kar pavzo med delom, samo ne vem, kje se potem stuširajo.
Samo par primerkov sem videla naslednji dan okrog šestih v Regent's parku, ki je po mojem za tek super lokacija.
Še komentar za tiste, ki se pritožujejo čez vročino, v Londonu je bilo cel teden od 20-22 stopinj, delno oblačno in ves čas vleče hladen veter. Za tek bi bilo super, drugače pa je za moj okus prehladno, ampak boljšega poletja nimajo, pravi znanec, ki tam živi.
Sedaj sem spet v realnosti vsakdanjega življenja in včeraj zvečer sem po tednu dni spet tekla( 8 km). Šla sem ob 20.30, vročina se mi je zdela znosna, vendar pa sem na isti progi hitreje tekla marca in aprila. Če ne bo hujšega, bom ostala pri večernih treningih, tek zjutraj mi odgovarja samo, če potem ne grem v službo.
Polžki in ostali, pridno tecite še naprej

!
Največja nagrada za človekov trud ni tisto kar bo zanj dobil, temveč tisto kar bo postal.