Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 pajo
Hvala lenči. Res bo treba najti malo bolj prijazno vreme še za tistih par km kolikor jih je danes še ostalo za naredit.Kdor čaka...
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Hvala lenči. Res bo treba najti malo bolj prijazno vreme še za tistih par km kolikor jih je danes še ostalo za naredit.Kdor čaka...

Pajo, zate ga grem pa zraven :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tekla sem tri dni zaporedoma :D . To sicer ni moja navada, ampak ker sem bila na kratkih počitnicah, sem ujela vsak dan tisto urico, ko ni (močno) padalo in šla kurit kalorije od velikonočnih dobrot :D .

Za jutri me vabi hčerka, da grem na tek z njo. Tega ji nočem odreči, ker bi rada, da prej odkrije pozitivne učinke teka, kot sem jih jaz.
Uporabniški avatar
 lenči
Joj, sem se poslabšala :oops: , nič se ne javljam :( . No, tekam pa, sem pridna, Pajo mi največkrat dela družbo :D . V nedeljo pa prva letošnja uradna tekma v Slovenski Bistrici. Uvod v lopovičko naslednji teden v Ormožu :clap: . Vreme je pa končno ta pravo :laola
Uživajte in lepo tekajte :laola
Uporabniški avatar
 Hojca
pajo napisal/-a:Srečno lenči. Bom v nedeljo v dobri družbi neke druge polžike. :D Vsaj tako je zmenjeno.

ups,tole sem pa jst :lol: ...in seveda, če ima kdo čas in voljo za pribl. 15km PST-ja :juhuhu: ... ob 9h sva pri Dolgem mostu zmenjena (parkirišče pred Agrotehniko Grudo)
Uporabniški avatar
 pajo
Tole danes je bilo pa v redu.Presenetila nas je še Marjana... Bomo naslednjič spet kaj omenili za kak tek bolj počasnih. :D
 vilazala
Jaz sem uživala, vreme je končno ta pravo, družba itak odlična, upam, da kmalu ponovimo, lahko tudi malo dlje (se bom psihično pripravila :) ).
PS: aja, tudi jaz nekako pašem v tole polžjo sekcijo, se trudim in trudim, pa gre vseeno bolj po polžje :D
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Tole danes je bilo pa v redu.Presenetila nas je še Marjana... Bomo naslednjič spet kaj omenili za kak tek bolj počasnih. :D

Pajo, saj veš, če se objavi, je vedno bolj veselo :-- :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Sem tekla, se nastavljala sončku, se naklepetala tudi vmes, v tretjem krogu pa po koncu makadama na postojanko, pa zoknčke in copatke dol, ene borovničke :oops: :-- in gasa bosa do cilja :laola . No, tempo je bil častno polžji, tudi v tretjem krogu je bilo še nekaj navijačev (beri redarjev :wink: ). Luštno je bilo, saj res ni treba divjati, če ne gre :oops: .
Polžki, uživajte v čudovitem vremenu in pridno migajte :laola :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
Ah, saj migamo :-- . Danes sem se pražila v Ormožu. In ker sem bila počasna, sem se pražila toliko dlje :oops: . Sedaj sem lepo rdeča v obraz in se mažem s kremicami :twisted: . Sem pa lopovičko zmogla in prišla z nasmehov v cilj...skoraj zadnja :lol: . Samo čemaž imajo pa še vedno odličen, ga je kar nekaj šlo z mano domov.
V nedeljo pa kar na domačem terenu, Antenin tek čez viseči most (da gorskih poti ne omenjam :oops: :wink: ).
Imejte se polžki :laola
 Jola
VSE ČESTITKE polžki Lenći ! Pa še zahvala za vzpodbudno besedo "bravo" malo za obratom, ko smo se srečali ! Če nebi imela moža za "zajčka", bi se verjetno pridružila polžki, saj me je ta vročina pošteno spravila ob kondicijo, če lahko temu tako rečem! Kilometri so se mi tako vlekli, kot že dolgo ne ! Pa vseeno, v cilju pa pozabiš na vse ! Lep pozdrav !
Uporabniški avatar
 lenči
Jola napisal/-a:VSE ČESTITKE polžki Lenći ! Pa še zahvala za vzpodbudno besedo "bravo" malo za obratom, ko smo se srečali ! Če nebi imela moža za "zajčka", bi se verjetno pridružila polžki, saj me je ta vročina pošteno spravila ob kondicijo, če lahko temu tako rečem! Kilometri so se mi tako vlekli, kot že dolgo ne ! Pa vseeno, v cilju pa pozabiš na vse ! Lep pozdrav !

Čestitke za tek, prihod v cilj je bila zmaga :laola
  • 1
  • 342
  • 343
  • 344
  • 345
  • 346
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA