Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
Lenči,
jaz sem tako pridna, da za pisanje zmanjka časa :D . Gledala sem svoj dnevnik, od 1. maja se rekreiram 3x na teden, včasih celo 4x, če upoštevam samo tek, kolesarjenje in pohode. :D

Lp,

A.
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Lenči,
jaz sem tako pridna, da za pisanje zmanjka časa :D . Gledala sem svoj dnevnik, od 1. maja se rekreiram 3x na teden, včasih celo 4x, če upoštevam samo tek, kolesarjenje in pohode. :D

Lp,

A.

Juhuuuuu :laola , pridna, oproščeno "špricanje" pisanja :--
Uporabniški avatar
 lenči
Uf, tale teden je pa bilo vroče :oops: . Sem v torek šla na domačem terenu 6 km, ob 8 zvečer, uh, švicala na polno. V petek so se nas na teku državnosti v Celju usmilili in prestavili štart na 19.00 uro. Pa je bilo še vedno 30 stopinj :evil: . Na srečo je le nekaj senčke, pa še prijetno družbo in s tem klepet sem imela celo pot :clap: . Da prijaznih redarjev na postojankah ne omenjam, ki so me celo hladili z gobicami :D :wink: . Danes pa preizkus mojega trupla: 12,5 km, voda sam na obratu, trasa pa skoraj cela po sončku :mrgreen: . Preživela, a si ne priporočam (razen, kadar me zagrabi ta nora :-- ).
Takole, migam, da se kar kadi za mano :-- ...je res veliko prahu, ki se bo na srečo pravijo malo polegel in bomo polžki lahko lažje dihali.
Imejte se lepo in sploh čudovito :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ah, ja, no, saj še migam :wink: . Čisto tako zase na krajših razdaljah, da se ne skurim. Danes sicer spet klasika do čistilne in nazaj, 12,5 km, je kar lepo letelo, seveda, če pa je bil spremljevalec rahel dežek :clap: :wink: . Bo treba še priti enkrat na K-rožnik pred dopustom, da se ga naužijem, potem ne bo več tako lepo na dosegu roke :wink: .
Uživajte in migajte, kjerkoli že boste :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Itak, da bo treba priti na obisk. Bo drugače prevelika zamera.Ti moraš samo povedati ali bomo šli levo ali desno? Zaradi vode sprašujem.Desno - voda. Račke.
Uporabniški avatar
 lenči
Ah, sem se pričela malo s klančki spogledovati, baje je v Črni na teku kralja Matjaža lepo gori doli :oops: . Po dveh treningih na domačem klančku, sem se danes spoprijela na malo večjem ob Savinji in zmagala :clap: ... pretekla sem celo traso, tudi klanec. Sedaj pa samo ponovi vajo, da bom do 10.8. pripravljena. Sicer je čisto polžji tempo, pa vendar, zmaga je pa le, glavo sem premaknila :D .
Polžki, pridno migajte, naj vas vročina ne ustavi, se da tudi počasi polžati :wink:
Imejte se lepo na dopustih in uživajte maksimalno :laola
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Itak, da bo treba priti na obisk. Bo drugače prevelika zamera.Ti moraš samo povedati ali bomo šli levo ali desno? Zaradi vode sprašujem.Desno - voda. Račke.

Pajo, za 23.7. planiram obisk K-Rožnika...če hočeš izvedeti vse, boš moral lepo počasi z mano :-- ..aja, pa kar lepo klasika in nič desno pa račke, pa voda :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Itak, da bo treba priti na obisk. Bo drugače prevelika zamera.Ti moraš samo povedati ali bomo šli levo ali desno? Zaradi vode sprašujem.Desno - voda. Račke.

Pajo, za 23.7. planiram obisk K-Rožnika...če hočeš izvedeti vse, boš moral lepo počasi z mano :-- ..aja, pa kar lepo klasika in nič desno pa račke, pa voda :wink:

Sedaj so samo še račke aktualne. Takih še nisi videla in jih še dolgo ne boš.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Včeraj sem bila na Nočni 10-ki :D in nisem veliko zgrešila želenega rezultata 10 km pod eno uro, za katerega sem mislila, da trenutno ni dosegljiv, ker ne tečem dovolj.
To je bilo prijetno presenečenje, saj nič ne delam zato, da bi bila hitrejša, ampak zgleda, da imam nekaj rezerve in me je družba tekačev motivirala, da sem dala malo več od sebe.
Mogoče mi enkrat le uspe :D .

Dobro tecite polži (čeprav to skoraj niste več) :D . Ko bo kakšna primerna priložnost, pridem na kak skupen tek.

P.s.

Na seznamu rezultatov sem zasledila ustanoviteljico te teme Solatko :D .
Uporabniški avatar
 solatka
Solatka is back :-)

Sem slučajno enkrat te dni prinesla nos mim TF, pa sem videla, da ste vsi polžki že čist podivjali. Pa sem si rekla: "To pa tako ne gre več! Nekdo pa mora držati polžji tempo tud na TF!" Ha ... in sem vam pokazala, kako se po polžje teče (na nočni destki namreč).

Fajn je blo spet teči na tekaški prireditvi. :)
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Solatka is back :-)

Sem slučajno enkrat te dni prinesla nos mim TF, pa sem videla, da ste vsi polžki že čist podivjali. Pa sem si rekla: "To pa tako ne gre več! Nekdo pa mora držati polžji tempo tud na TF!" Ha ... in sem vam pokazala, kako se po polžje teče (na nočni destki namreč).

Fajn je blo spet teči na tekaški prireditvi. :)

Jupiiiiiiiiiiiiiii :laola
naša idejna ustanoviteljica je carica :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
 *Irena*
Hoj polžki/polžke! Pa se še jaz malo oglašam po dolgem času. Sploh nisem več na tekočem z dogajanjem na TF, ker zelo malo časa preživim pred računalnikom. Hočem le povedat, da se še vedno lepo rekreiram s tekom 3 - 4 x tedensko. Edino tekaških prireditev se nič ne udeležujem, imam vsak vikend zaseden z drugimi obveznostmi. Upam, da se bomo konec poletja (po dopustih) spet kaj zmenili za kakšen skupen tekec okoli Gradiškega jezera ali pa kje drugje :D .

Lep počitniški pozdrav vsem :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Uf, pošteno teče švic, če gremo malo migat :oops: . Migamo pa, a ne :clap: . Polžki, imejte se lepo in uživajte te poletne dni. Saj veste, tudi prstke kdaj malo razmigajte in se pohvalite, kako ste pridni...spodbuda vsem nam dobro dene :laola .

Polžki, uživajte, saj veste, polžki smo zakon :laola :laola
  • 1
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com