Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Nov mesec je pred nami in ker je nedelja, grem spet malo tekat :D . Čez teden se bom potepala in ne bo priložnosti za tek, zato je treba izkoristit današnji dan. Sicer je pa pomembno, da migamo in uživamo :laola

Polžki, migajmo še naprej in "gasa" :laola
Uporabniški avatar
 čara
Eno novi polž tukaj. A je kdo iz koroškega konca? Bi bil za kak polžji tek ob priliki? Drugi te vedno bolje vidi kako tečeš in ti reče, da to pa ni OK :p
Uporabniški avatar
 solatka
Ola, Polžki!

Sem slučajno malo pofirbcala (po dooooolgem času), če Polžja sekcija še živi.
Pa sem presenečena odkrila iste stare face, ki ste tu že od začetka (Ok, Lenči je itak multikultivator sekcije :lol: ).

Puščam pozdrav, v srcu sem še vedno del vas (letos še toliko bolj, ker ne smem teči - najslajše je itak tisto, česar ne smeš ... al kako že :lol: ).

Se vam pa (obljubim, čist resno) pridružim spet prihodnje leto.

Počasi ... pa ziher ... Kot ponavadi 8)
Uporabniški avatar
 pajo
Kegerujko,Frikica sedaj pa še Solatka. Ah kaj bom še vse letos doživel. Se pustim presenetiti. Neki bo ni hudič!
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, štrajkam :shock: :!:
Oziroma, ne štrajkam jaz, nekaj leva ahilova pravi, da ji ni prijetno :?
Migati pa moram, zato sem šla danes na kolo, luštnih 39 km sem naredila. Kaj bo pa jutri zadnjica rekla, pa še ne vem, ker sem bila letos prvič na biciklu :--

Polžki migajte, tako ali drugače :laola :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Dragi polžki, štrajkam :shock: :!:
Oziroma, ne štrajkam jaz, nekaj leva ahilova pravi, da ji ni prijetno :?
Migati pa moram, zato sem šla danes na kolo, luštnih 39 km sem naredila. Kaj bo pa jutri zadnjica rekla, pa še ne vem, ker sem bila letos prvič na biciklu :--

Polžki migajte, tako ali drugače :laola :laola

Lenči, tudi jaz migam bolj "drugače". Ta teden sem šla trikrat na kolo in dvakrat na najljubši hrib :D .
Uporabniški avatar
 Ananda
Leva ahilova tetiva pravis, Lenci? Mi zveni znano. Upam, da kmalu saniras. Kar se riti tice, ti pa lahko povemo, kaj bo rekla. ;)

Jaz pa ze precej casa nisem tekla, ker trenutno na Pragerskem poteka svetovni pokal in sem se javila za sodnico. Tako sem vsak dan od jutra do vecera odsotna. Pa tudi premalo spim (prvi dan sva imela na poti nazaj domov celo manjso prometno nesreco) in niti pomislim ne na tek, kolesarjenje ali kakrsnekoli fizicne aktivnosti. Ampak bom kmalu vse nadoknadila.
Uporabniški avatar
 lenči
Uf, pa sem spet malo pomigala danes :oops: . 9 km v jogging tempu in tetiva in mišica sta bili čisto tiho :D . No, pritisk ni bil najboljši, sem bila zelo vesela vsake senčke in piša vetra. Zdržala sem pa. Je bil danes moto bolj priti celo traso, pa četudi zadnja :-- . No, čez teden spet ne bo nič, ker sem zasedeno-odsotna, pa zato spet v nedeljo malo slinjenja ob Savinji :clap:

Migajte polžki, migajte, če se le da, je tako luštno :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Aja, pa zadnjica zadnjič sploh ni bila drugi dan nič huda :lol: :-- . Plus je verjetno tudi to, da sedim v službi na žogi in je bila lepo na udobno mehki podlagi :-- . Nekaj pa prinese tudi trening na motorčku :D
Uporabniški avatar
 Asparagus
Lenči,

mislim, da si zadnjica nekako zapomni prevožene kilometre :D . Čeprav ne vem kako. Vsako leto po prvi vožnji opažam manj težav.

Ta mesec sem naredila čez 100 km na kolesu (3 vožnje v enem tednu), tekla pa sem nekaj manj, zaradi težav s stegenjsko mišico. Težavo rešujem s telovadbo, bolj doslednim raztezanjem, beljakovinskim praškom in vitamini.

Lep pozdrav vsem,

A.
Uporabniški avatar
 pajo
Migam bolj ali manj odvisno od ... Včeraj kar lep kos poti v klanec vsega skupaj za 19 km sedaj pa bolj kot ne mir pred tekom na Vršič. :D Rit me nič ne boli.
Uporabniški avatar
 lenči
Danes spet 9 km jogginga ob Savinji. Se mi je zdelo, da je bilo lažje kot v nedeljo, čas pa čisto enak. Pritisk je bil bolj prijazen do mene danes :-). Sem meditirala in uživala, pred prehudim sončkom me je varovala TF kapica, namočena z vodo. Skratka, bilo je lepo :D

Uživajte polžki in pridno migajte :laola :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Danes pa 6 km jogginga po Ivančni , jeeeee :laola . Je šlo še počasneje :oops: :-- . Luštno je pa bilo, po dolgem času po službi migat. Pa še prevroče ni bilo, ker je prej traso pošteno zalilo :lol: .
In zato je treba migat, migat, migat :laola :juhuhu: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 pajo
Ja bilo je davnega leta 2009 če se ne motim... 1 TF 10KA. V domžalah. Zakaj mi je ostala v spominu? Prvič tekel toliko krogov na stadionu, enkratnemu vzdušju in pa pa veliki udeležbi članov Polžje sekcije. Potem pa jih je bilo vsako leto manj. Polžkov na tem teku. Priznam , da sem se teka udeležil tudi z zelo bolečo tetivo in bil normalno zadnji. Premaknili smo celo dopust zaradi tega teka. :D Lani smo bili na Vrhniki pa priznam, da mi tam ni pasalo tečt. Sedaj smo spet tam kjer moramo biti. Koliko nas bo? Bemu mast malo če mene vprašate. Rad pa se pustim presenetiti. Po dolgem času se na ta tek vrača legenda tega foruma in častni član polžje sekcije - Classix! lenči,Mojculja... ah ne bi našteval. Preveč vas je. Dobra družba se vidimo?
Uporabniški avatar
 Classix
Ja, ja...legenda, pa častni član, pa kaj še...''šta si se razpekmezio stari''. Drugače pa...pridem, seveda pridem. 100 lepih levih ovinkov, v dobri družbi...za vse ostalo je ''mrzliradlerpoteku'' :mrgreen:

LP
Matjaž
  • 1
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA