Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Ja bilo je davnega leta 2009 če se ne motim... 1 TF 10KA. V domžalah. Zakaj mi je ostala v spominu? Prvič tekel toliko krogov na stadionu, enkratnemu vzdušju in pa pa veliki udeležbi članov Polžje sekcije. Potem pa jih je bilo vsako leto manj. Polžkov na tem teku. Priznam , da sem se teka udeležil tudi z zelo bolečo tetivo in bil normalno zadnji. Premaknili smo celo dopust zaradi tega teka. :D Lani smo bili na Vrhniki pa priznam, da mi tam ni pasalo tečt. Sedaj smo spet tam kjer moramo biti. Koliko nas bo? Bemu mast malo če mene vprašate. Rad pa se pustim presenetiti. Po dolgem času se na ta tek vrača legenda tega foruma in častni član polžje sekcije - Classix! lenči,Mojculja... ah ne bi našteval. Preveč vas je. Dobra družba se vidimo?

Nič, sem se prijavila....nekdo vas mora tam zadaj kontrolirati, da ne boste zabušavali :-- :clap: . Upam, da se nas bo zbralo dovolj za častno zastopanje polžje sekcije. Migat moram, pa naj bo združeno še z dobro družbo in lepimi doživetji.
Priponke
SG100808[1].JPG
SG100808[1].JPG (89.38 KiB) Pogledano 10109 krat
Uporabniški avatar
 Frikica
Hej Polzki!

Se se jaz malo javim. Se migam. V soboto sem uspesno premagala Nocno 10ko :laola Po polzje ampak za ziher. :wink:

V teh dneh si bom privoscila malo tekaskega odmora, premagala kak hribcek, potem pa novih zmagam naproti.

Dobro migajte in uzivajte!
Uporabniški avatar
 pajo
Frikica napisal/-a:Hej Polzki!

Se se jaz malo javim. Se migam. V soboto sem uspesno premagala Nocno 10ko :laola Po polzje ampak za ziher. :wink:

V teh dneh si bom privoscila malo tekaskega odmora, premagala kak hribcek, potem pa novih zmagam naproti.

Dobro migajte in uzivajte!

Kaj imaš pa v planu za zadnjo nedeljo v avgustu :D ?
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, ja, saj migam no :oops: :D . tudi danes en lep jogging ob Savinji, 9km brez piša vetra, je kar kurilo v ta zadnjo :-- . Tako da, TF 10ka bo šla skozi, o času pa ne bomo razpravljali, sem ugotovila, da so iz previdnosti štart naslednje skupine dali dovolj kasneje :oops: . Važno je, da se miga in pika :clap:
Polžki, saj je res malček toplo, pa vendar se da :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Upam, da se vidimo. :D Trenutno je bolj slabo. Na kolku se mi je pojavila neka čudna zadeva. Nisem se udaril ali kar koli drugega. Bila sva na obisku v Velenju in tam sem začutil nekaj v kolku. Teško razložim kaj. Naslednje jutro sem šel na tek in ko se začnem oblačiti zagledam precej velik rumen flek. Točno tam kjer sem bil mladosti opreriran 3x.V pregibu kolka. Vse skupaj ni nič bolelo in sem šel na tek. Po teku sem opazil, da se je pojavila neka bula debeline velikega oreha. Trda a premikajoča. Čez 3 dni je vse skupaj ratalo podno zreli slivi. Flek , ki je bil prej rumen.Bil pri svoji zdravnici, ki pa je roko na srce bolj leva.Če mislim, da je treba naprej pokazati vso zadevo mi bo dala napotnico. Očitno sem nogo nekako drugače obračal, da pa sedaj pa boli. Tečt se da normalno. Samo strah pa le je. Tako, da se bom probal dogovoriti , da me pogleda zdravnik v Valdotri.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Bila sem na dopustu, kjer sem tekla samo 2x :? . Sicilija se je izkazala za ne najbolj tekaško destinacijo, zato nisem vztrajala. V prvem kampu na vzhodni obali je še šlo, čeprav so me motile smeti ob cesti, ki jih res ni bilo malo. Več sem si obetala od druge lokacije, kjer pa je kamp stal na bregu nad obalo in si iz njega prišel samo na precej ovinkasto in prometno cesto brez pločnikov ali kolesarske steze :? . Odločila sem se, da bom izpad kilometrov nadomestila doma. Drugače pa je bilo zanimivo: Etna, slikoviti kraji, limone, ki so rasle pred mojim nosom v kampu, odlične sladkarije in sladoledi.

Pridem na TF 10-ko, če ne bo ravno vročinskega vala.
Uporabniški avatar
 Asparagus
pajo napisal/-a:Alenka šteje prvih 100 prijavljenih toliko, da veš. Ne bo vroče meni verjemi.

Verjela ti bom in se prijavila takoj zdaj :D .
Uporabniški avatar
 pajo
Asparagus napisal/-a:
pajo napisal/-a:Alenka šteje prvih 100 prijavljenih toliko, da veš. Ne bo vroče meni verjemi.

Ne boš verjela ampak take pa jes maram. Odločne - pogumne! :laola
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:

Ne boš verjela ampak take pa jes maram. Odločne - pogumne! :laola

Ha, ha, je že drugo nahecal :-) ....vendar naju ni tako težko, a ne :lol: :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Vsekakor bo fino, da se spet vidimo :D. Če mi pa zraven uspe doseči še uradno priznan rezultat pod eno uro, pa še toliko bolje :D .
Uporabniški avatar
 Frikica
Hej Polzki!
Na TF10ko me ne bo, ker je tisto nedeljo v planu sluzba. Verjamem pa, da se bo kmalu nasla se kaksna priloznost, da se mal podruzimo.
Dobro migajte.
Uporabniški avatar
 lenči
Ne, ne, ne lenarim :-- . Sem tudi danes malo migala, je bilo prav prijetno jutro za en jogging. Danes celo 12,5 km trasa, da se ne pozabi na kakšen kilometer več :oops: :D . Prav prijeten klepet zraven in seveda obljuba, da se naslednjo nedeljo spet teče :clap:

Migajmo, polžki, migajmo :laola :clap: :clap:
  • 1
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA