Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 pajo
Šimbas,kolk,trebuh in pluča že v boljšem stanju. Nabiramo kondicijo za tek v Domžalah. Zakaj? Ebiga sama šefica pride. Moramo mal to, da ne bo preveč hude kritike potem. Ajde vi samo uživajte dalje.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Šimbas,kolk,trebuh in pluča že v boljšem stanju. Nabiramo kondicijo za tek v Domžalah. Zakaj? Ebiga sama šefica pride. Moramo mal to, da ne bo preveč hude kritike potem. Ajde vi samo uživajte dalje.

Ja, Pajo, le glej, da boš letel kot sneta skira, da boš naše povprečje popravljal. Se mi zdi, da si si zadal prepočasen tempo za tole 10ko, bi moralo iti hitreje. Me veseli, da si bolje :clap: . Če boš pa še malo čilija pojedel prej, bo pa itak letelo :--
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, migam, migam, evo, sedaj pa še poročam :-- . V sredo lepih 8 km po domačih potkah, danes pa vročih 9 km ob Savinji v Celju. In tudi na morje gredo superge z mano, vsaj enkrat moram iti na tek, da ne pozabim :-- .
Imejte se polžki in pridno migajte :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem se v četrtek povzpela v visokogorje in skupila tak muskelfiber, da sem šla še včeraj zjutraj komaj po stopnicah dol :cry: . Danes se je situacija popravila in sem lahko tekla :D .
Drugače pa je bil izlet krasen in če bo vreme ob koncih tedna v redu, bom kaj podobnega ponovila, naredila kakšen daljši kolesarski izlet, daljši tek pa takrat, ko pogoji ne bodo tako idealni.
Uporabniški avatar
 lenči
Pa sem res enkrat tekla :oops: . Samo 4 km sem spravila skupaj, kot gorska koza sem bila, nikjer nobene ravnine :evil: . No, sem pa zato toliko bolj pridno plavala. Včeraj sem ravno ujela spet malček občutek za kravl, pa je danes bilo treba domov. Nič, v nedeljo pa spet poskusim na domačem terenu malo ravninskega teka, da vidim, če še znam :-- . V nedeljo pa poskusim srečo na TF10ki
Polžki, migajte, migajte :laola :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Lenči,

upoštevala sem tvoj nasvet in odmigala do Pogonika in nazaj po prijetno svežem zraku :D .
Končno spet skoraj brez ovir na tekaški poti, že celo leto v Litiji obnavljajo kanalizacijo in so ceste na mojih tekaških progah razkopane :? .
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Lenči,

upoštevala sem tvoj nasvet in odmigala do Pogonika in nazaj po prijetno svežem zraku :D .
Končno spet skoraj brez ovir na tekaški poti, že celo leto v Litiji obnavljajo kanalizacijo in so ceste na mojih tekaških progah razkopane :? .

Superca, no, do zime bodo menda končali, da si ne boš nog lomila na luknjah :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, danes pa na domačem terenu en prijeten jogging....celih 10 km sem spravila skupaj :oops: :clap: . No, malo je treba migati, da ne bomo čisto zarjaveli, a ne :--

Imejte se lepo in uživajte :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Kaj naredi družba :?: Ja to, da sem tekla v torek in danes 6 km ....sodelavce sem provocirala za LM, sedaj pa migamo :clap: . Lep jogging je bil v torek po Ivančni, danes pa Koseški bajer

Pridno migajte polžki, vreme nam je naklonjeno :-- :laola
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:Kaj naredi družba :?: Ja to, da sem tekla v torek in danes 6 km ....sodelavce sem provocirala za LM, sedaj pa migamo :clap: . Lep jogging je bil v torek po Ivančni, danes pa Koseški bajer

Sliki se!Ob 18:15h sem bil tam. Kaj telefona pa nimamo? Misli pa vam ne znam brati.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:Kaj naredi družba :?: Ja to, da sem tekla v torek in danes 6 km ....sodelavce sem provocirala za LM, sedaj pa migamo :clap: . Lep jogging je bil v torek po Ivančni, danes pa Koseški bajer

Sliki se!Ob 18:15h sem bil tam. Kaj telefona pa nimamo? Misli pa vam ne znam brati.

Saj sem se :-- . Pajo, saj sem mislila nate, no, glede na to, da si me ti že peljal tam okoli, mi je bil teren vsaj malo bolj domač.
Pa ne se jezit, saj veš kako je, če si v družbi :wink:
Priponke
20140821_173719.jpeg
20140821_173719.jpeg (57.26 KiB) Pogledano 12119 krat
Uporabniški avatar
 lenči
Saj še migam no :-- . Resda zadnje 14 dni samo po 6 km in to v želvjem tempu, vendar med postom pri meni ne gre drugače. Bo pa zato odslej menda malo bolje. Bom jutri videla, ko zopet tečemo po Ivančni :wink: . Logarska pa letos odpade, nimam kondicije za 33 km. Se bom sedaj spravila v kondicijo za lopovičko na LM.
No, ni treba mene ponavljat in nič pisat, saj se lahko ostali pohvalite, kako pridno migate :laola :laola
Dajmo polžki, migajmo, migajmo :clap: :laola :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem zastopala Polžjo sekcijo na TF 10-ki :oops: po načelu, važno je sodelovati in ne zmagati :wink: .
  • 1
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA