Moderator: lenči

Sursika
Se opravičujem, za tako pozen odgovor iz moje strani, me je praksa čisto vase potegnila.Hvala vam za predloge in motivacijo. Treba si bo res najti nek bližnji cilj, kakšno lušno 7km ali kaj takega. Sem pa šla prejšnji teden k zdravniku in mi je rekel, da imam natrgano mišico in sem zdaj na 3 tedenskem počitku (manjši sprehod zvečer par 100 m in to je vse). V Potem pa spet počasi začet pa čim prej na kakšno lušno tekaško prireditev :D . Moram najti kakšno v avgustu/ septembru, da bo res prava motivacija. Za oktober je pa itak planiran Aviratek v Šentvidu pri Stični, na katerem sem bila že lani (vsem zelo priporočam). V eni uri sem pretekla svojih prvih 8 km.
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, ja, sem še živa :-- :lol: ...čeprav v tej vročini komaj diham, pa se uspem spravit tudi migat. Resda samo ob nedeljah, a je vsaj nekaj. Prejšnji teden 18 km v čudoviti družbi, danes pa 8 km miganja. Ko greš ob pol osmih tečt je to preizkus volje, ko pa si čez eno urco nazaj pa zmagoslavje :clap: :clap:
Migajte polžki, migajte, saj vemo, počasi se daleč pride :laola :laola :laola

In ja, Celje-Mozirje bo kmalu :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Malo pa še migamo :oops: :D . danes 8 km, prihodnjo nedeljo 15, čez dva tedna 25, nato pa tistih slabih 31 do Mozirja :-- . Vmes pa nekaj krajših za kondicijo. Samo da se uživa, a ne ? :clap:
Pridno migajte polžki in seveda uživajte na dopustu :laola :laola
 *Irena*
*Irena* napisal/-a:Ojla,
pa se še jaz malo javim v tole temo. Nič ne tečem, danes je 11. dan od mojega zadnjega teka. Imam namreč hude bolečine od stegna pa vse do meč (išias). Včasih trga za znoret. Nogo pa imam čist mravljinčasto in odrevenelo. Dobila sem tri protibolečinske inekcije, pa je bilo malenkost bolje, vsaj šepala nisem. Rtg je pokazal neko zoženje pri L4/L5. Če se ne bo izboljšalo, grem po novem letu nazaj k zdravniku, da me pošlje k ortopedu.
U glavnem, zdaj vem, kako je to ko ne moreš nič migat. Sem že čist obupana, celo poraja se mi vprašanje, če bom sploh še kdaj lahko tekla.
Tako, tule sem zdaj pojamrala, če pa je imel še kdo podobno težavo in koliko časa, pa mi naj malo upanja vlije.

Pridno tekajte, pa še zame kakšen km naredite.

Pozdravljeni vsi polžki/polžke,

Po dolgem času sem malo brskala po TF. Moram priznati, da odkar več ne tečem, sem tudi ta forum prenehala brati :oops: . Sem našla moj post od decembra, ko še nisem točno vedela kaj se mi dogaja. Izkazalo se je, da je bila velika hernija, ki mi je pritiskala na živec in mi onemogočala normalno življenje :evil: . Sedaj je že 4 mesece od operacije. Nogo imam včasih še mravljinčasto, pa včasih malo pokljuva v mečih in ob nenadnih gibih zaboli v predelu križa oziroma tam, kjer sem bila rezana. Skratka hotela sem povedati, da fuuuuul hodim, že kaj kmalu po posegu sem prehodila 10 km. Sedaj hodim že v hribe, pa tudi kakšen km sem že pretekla, vendar le po mehkem terenu. Hoja mi res pomaga :D . Sedenje pa je cel hudič. Zdaj že delam po 8 ur in je zelo težko, pa čeprav grem hodit že pred službo in vmes velikokrat vstajam, da se pretegnem. Upam, da bo tudi to enkrat minilo.

Pa lep pozdrav vsem, še posebno novo pridruženim polžkom, naj vam ne zmanjka motivacije.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Irena,

veseli me, da si že veliko bolje. :clap: Jaz sem "po starem", zato ne pišem veliko. Skušam teči vsak drugi dan, včasih pa tek nadomestim s kolesarjenjem ali pohodom v hrib. Načrtovala sem udeležbo na LM, zdaj pa sem malo v dvomih, ker po tekih čutim desno koleno. Bojim se, da bi se težava lahko razvila v poškodbo, če bi podaljšala teke, kar sem sicer nameravala storiti že ta mesec.
Imam tudi kolesarski cilj za letošnjo sezono: vzpon na Dole. Tega bom zagotovo izpolnila, na dan prireditve, ali pa kdaj drugič :D .
 *Irena*
Asparagus napisal/-a:Irena,

veseli me, da si že veliko bolje. :clap: Jaz sem "po starem", zato ne pišem veliko. Skušam teči vsak drugi dan, včasih pa tek nadomestim s kolesarjenjem ali pohodom v hrib. Načrtovala sem udeležbo na LM, zdaj pa sem malo v dvomih, ker po tekih čutim desno koleno. Bojim se, da bi se težava lahko razvila v poškodbo, če bi podaljšala teke, kar sem sicer nameravala storiti že ta mesec.
Imam tudi kolesarski cilj za letošnjo sezono: vzpon na Dole. Tega bom zagotovo izpolnila, na dan prireditve, ali pa kdaj drugič :D .

:clap: :clap: :clap: . Ja pretiravati pa res ne, ker nikol ne veš, kaj se lahko iz tega razvije.
Dobro kolesarsko sezono ti želim, seveda tudi tekaško :lol: . Pa da se še kdaj zmenimo za kakšen skupen tek v okolici Litije, meni bi seveda bolj ustrezal pohod....
Uporabniški avatar
 Asparagus
Irena, ni problema, nekateri imajo tako tempo kot ga jaz ponavadi tecem za hitro hojo :D .
Danes sem zgodaj opravila s tekom, zdaj pa imam cel dan cas za druge stvari. :D
Uporabniški avatar
 pajo
Včeraj z Ksenijo častno zastopala polžke na teku po Zagorski dolini. Mal je bilo vroče pa vsi samo letijo proti cilju. Ni več počasnih kot ponavadi. :--(
Uporabniški avatar
 lenči
No, tako je pa, če greš na dopust :oops: . Ne da se nisem javljala, še tekla nisem :shock: . Pa mi ni čisto nič manjkalo :wink: , kilometre sem vseeno nabirala :lol: (pa ne na lastni pogon :roll: ).
No, saj sem v nedeljo šla na eno izi 10ko..... nisem še pozabila tečt :wink: . Le nekam počasi gre...pa važno, da se pride do cilja. Saj do Mozirja menda noge še znajo same, če se kaj spomnijo izpred dveh let. Glede na odlično družbo, dvoma, da prideva do cilja itak ni :clap: . Bojim se bolj musklfibra jezičnih mišic :-- .
Nič, treba bo še kaj migat, da se bo lažje klepetalo :wink: .
Polžki, vreme je za nas postalo izredno ugodno, zatorej hitro se slinit na trase in uživat :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Danes se moram pohvaliti. 7.15 sem se pognala proti Kresnicam in premagala 17km razdaljo v solidnem tempu pod 6.30 na km :D in z dobrim občutkom na koncu, da bi zmogla še malo dlje :D . Najboljši možni začetek dneva :D , najbrž mi je zato v nadaljevanju uspelo tudi vse ostalo.
Uporabniški avatar
 lenči
Pa mi je uspelo danes spraviti pod streho celo 15 km :oops: :clap: . Seveda tempo ni za omenjat, niti med polžki ne ...aja, lahko, saj je to častno :lol: :-- . No, v nedeljo še 10 km, potem pa ......tistih nekaj malo več do Mozirja :D . Ker bo družba odlična, bo šlo veliko lažje. In ker smo polžki počasni, bo užitka toliko več :-- .
Lepo migajte, vreme je idealno :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Danes se moram pohvaliti. 7.15 sem se pognala proti Kresnicam in premagala 17km razdaljo v solidnem tempu pod 6.30 na km :D in z dobrim občutkom na koncu, da bi zmogla še malo dlje :D . Najboljši možni začetek dneva :D , najbrž mi je zato v nadaljevanju uspelo tudi vse ostalo.

Supercaaaa, lepa je ta trasa....samo če bi šla z mano, bi trajalo kar malček dlje :wink: .
 Sursika
Pa se spet javljam. Na žalost s slabimi novicami :( . Od mojega prisilnega počitka zaradi poškodbe, sem poskusila s tekom 2x in očitno se stvar ne bo kar na hitro pozdravila. Že ob 2 minutah teka sem namreč spet čutila bolečino in občutek zategovanja. Mislim, da bom za kakšno leto presedlala na kolo :( .
  • 1
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA