*Irena* napisal/-a:Ojla,
pa se še jaz malo javim v tole temo. Nič ne tečem, danes je 11. dan od mojega zadnjega teka. Imam namreč hude bolečine od stegna pa vse do meč (išias). Včasih trga za znoret. Nogo pa imam čist mravljinčasto in odrevenelo. Dobila sem tri protibolečinske inekcije, pa je bilo malenkost bolje, vsaj šepala nisem. Rtg je pokazal neko zoženje pri L4/L5. Če se ne bo izboljšalo, grem po novem letu nazaj k zdravniku, da me pošlje k ortopedu.
U glavnem, zdaj vem, kako je to ko ne moreš nič migat. Sem že čist obupana, celo poraja se mi vprašanje, če bom sploh še kdaj lahko tekla.
Tako, tule sem zdaj pojamrala, če pa je imel še kdo podobno težavo in koliko časa, pa mi naj malo upanja vlije.
Pridno tekajte, pa še zame kakšen km naredite.
Pozdravljeni vsi polžki/polžke,
Po dolgem času sem malo brskala po TF. Moram priznati, da odkar več ne tečem, sem tudi ta forum prenehala brati

. Sem našla moj post od decembra, ko še nisem točno vedela kaj se mi dogaja. Izkazalo se je, da je bila velika hernija, ki mi je pritiskala na živec in mi onemogočala normalno življenje

. Sedaj je že 4 mesece od operacije. Nogo imam včasih še mravljinčasto, pa včasih malo pokljuva v mečih in ob nenadnih gibih zaboli v predelu križa oziroma tam, kjer sem bila rezana. Skratka hotela sem povedati, da fuuuuul hodim, že kaj kmalu po posegu sem prehodila 10 km. Sedaj hodim že v hribe, pa tudi kakšen km sem že pretekla, vendar le po mehkem terenu. Hoja mi res pomaga

. Sedenje pa je cel hudič. Zdaj že delam po 8 ur in je zelo težko, pa čeprav grem hodit že pred službo in vmes velikokrat vstajam, da se pretegnem. Upam, da bo tudi to enkrat minilo.
Pa lep pozdrav vsem, še posebno novo pridruženim polžkom, naj vam ne zmanjka motivacije.