Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a::oops: :oops: :oops:

... ja mal me je povleklo not :bum: :ignore: :ignore: :ignore:

Nima veze kdo bo s kom, važno, da gremo :juhuhu:

Ni problema, bomo vse poštimal, da bo prav. Če sem že dala kuhat tole župco, jo bomo pa pojedli. Bo sigurno super dobra, glede na vnešene sestavine :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
IRA napisal/-a::oops: :oops: :oops:

... ja mal me je povleklo not :bum: :ignore: :ignore: :ignore:

Nima veze kdo bo s kom, važno, da gremo :juhuhu:

Ni problema, bomo vse poštimal, da bo prav. Če sem že dala kuhat tole župco, jo bomo pa pojedli. Bo sigurno super dobra, glede na vnešene sestavine :lol: :wink: .

Polna dobre volje bo, to je pa najpomembneje :D
Uporabniški avatar
 nini32
Nini, kar se časa tiče, gremo polžki zelo počasi, v hrib tudi 10min na km, po ravnem tudi hitreje :oops: , če rečem, da prideš 4 km v pol ure si itak čisto naša :wink: :lol: , če pa prej te pa še toliko bolj radi vzamemo :lol: .

Pa pozdravljena med forumaši :lol:[/quote]

Živijo,

toliko zmorem, torej sem prava polžica ... če me hočete. :D moja kondicija bo boljša.
lenči sem videla, da si me dala na seznam. sam nič ne obljubim. tečem namreč na stezi, z mp3-jem v ušesih. tako da s tekom po naravi nisem najbolj v tesnih odnosih. Kakšna pa mora biti oprema za tek kot bo (upam da mraz in sneg) 7. decembra?

lp
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:Živijo,

toliko zmorem, torej sem prava polžica ... če me hočete. :D moja kondicija bo boljša.
lenči sem videla, da si me dala na seznam. sam nič ne obljubim. tečem namreč na stezi, z mp3-jem v ušesih. tako da s tekom po naravi nisem najbolj v tesnih odnosih. Kakšna pa mora biti oprema za tek kot bo (upam da mraz in sneg) 7. decembra?

lp

Nini, ti si čisto prava za nas :wink: :lol: , te kar vzamemo medse, super, dobrodošla.
Tudi jaz sem že tekla na stezi, ni problema, če je asfalt ali makadam gre čisto lepo. Saj to je tek po utrjeni stezi in asfaltu. Oprema pa bo odvisna od napovedi vremena. Če bo mraz, bolj toplo, mogoče pa celo kratke rokave, če bo izjemno topel dan :lol: .
Glede seznama pa je samo seznam, se bomo še vse zmenili, sedaj je to seznam zainteresiranih (nekaj je že kar resnih vmes :wink: ).
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:
nini32 napisal/-a:
Nini, ti si čisto prava za nas :wink: :lol: , te kar vzamemo medse, super, dobrodošla.
Tudi jaz sem že tekla na stezi, ni problema, če je asfalt ali makadam gre čisto lepo. Saj to je tek po utrjeni stezi in asfaltu. Oprema pa bo odvisna od napovedi vremena. Če bo mraz, bolj toplo, mogoče pa celo kratke rokave, če bo izjemno topel dan :lol: .
Glede seznama pa je samo seznam, se bomo še vse zmenili, sedaj je to seznam zainteresiranih (nekaj je že kar resnih vmes :wink: ).

ok. bomo na zvezi. če se ne bom javljala mi lahko zudi na ZK pošlješ kaj. v naslednjih dneh imam namen potovati. :D že komaj čakam.
Uporabniški avatar
 lenči
Trenutni seznam želja:
1. Lenči
2. Solatka
3. Docca
4. IRA
5. Ksenija
6. Lonely
7. Niki
8. Nini
9. Loni?
10. Špela?
11. Katrca

:laola
Uporabniški avatar
 niki
Punce, meni je uspelo mojega prepričati, da teče z nami :D
Tako, da se lahko na seznam, da še Iqfree.
Uporabniški avatar
 IRA
Tole sem mela tut jest že v mislih, sam mi ni blo jasno kako bi jest na mojga navlekla kakšno polžek majčko :twisted: :twisted: :twisted:

Tut na mojga bi lahk računale.
Je sicer v polžji sekciji in z "no name" nickom :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
ti a mava dva ;)
pst... sem že tih
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a:ti a mava dva ;)
pst... sem že tih

:ignore:

... špelo nama tko nočjo dat :P
Baje se grebem :oops:

Tko, da jest bom sam še :ignore: :ignore: :ignore:
Nazadnje spremenil IRA, dne 24 Okt 2008, 16:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:Tole sem mela tut jest že v mislih, sam mi ni blo jasno kako bi jest na mojga navlekla kakšno polžek majčko :twisted: :twisted: :twisted:

Tut na mojga bi lahk računale.
Je sicer v polžji sekciji in z "no name" nickom :lol:

Joj Ira.. za majčko mu pa sploh nisem povedala :roll: že tako je bila bolj težka..

Moj sicer ne spada med polžke, ampak verjetno to ne bo problem, a ne :D Sej potrebujemo tudi kakšen dober čas :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
nikica tut lonely ne vem, če je že kdaj kakšnega polža videl :twisted:

Nič punce, grem jest še en krog odtečt ... pol pa sam še navijam do nedelje in seveda, brusim jezik :D
Uporabniški avatar
 lenči
Trenutni seznam kandidatk in kandidatov:
1. Lenči
2. Solatka
3. Docca
4. IRA
5. Ksenija
6. Lonely
7. Niki
8. Nini
9. Loni?
10. Špela?
11. Katrca
12. Iqfree
13. No name :wink:

Pa nič panike pri moškem delu delat glede majčk, da nam ne bodo pobegnili :lol: . Saj bodo lahko tekli v svojih, bomo me dovolj prepoznavne. Drugač je pa Lonely prvi videl majčke na TF10ki v Domžalah in nas pohvalil, kako smo se organizirale.

In ve, da bi bile tiho :?: :rol: , ja, ja, tko kot jaz :bum:
Uporabniški avatar
 nini32
Jutro,

včeraj sploh nisem mogla izpeljat treninga do konca. tek sem skrajšala, kolesarjenje tudi, vaj na napravah v fitnesu pa sploh delat nisem šla. švic je z mene tekel v potokih. sleherni las je bil moker.
odtečem lahko 40 minut. proti koncu teka, je moj tempo počasnejši za cca 10 sekund. včeraj pa sem tekla 20 minut in nisem več mogla. tempo sem zmanjšala, tako, da sem morala hoditi. hudoooo!!!!
počutila sem se kot cota, ki še za brisanje prahu ni dobra.

Kaj nardite, ko ne morete več? obupate? se ustavite in poslušate telo, ki vam pravi "ne morem več"? ali vztrajate in končate trening?

lp, nini
Uporabniški avatar
 IRA
Nini ...

Mogoče si pa preveč trenirala in premalo počivala pa je prišlo za tabo in je telo odpovedalo.
Drugače pa se včasih zgodi, da kakšen dan pač ni za nas in pika ...

Kaj naredimo takrat ...Hijah ...
Ne vem, jaz sem preveč trmasta. Če pridem tako daleč, da se spravim v tekaško opremo in obujem superge, potem me navadno nič več ne preseneti ... ne dež (ko odpreš vrata), ne slabo počutje .. pač grem kolikor morem in si sproti izmišljujem, včasih progo pač podaljšuješ - včasih skrajšuješ.
Odvisno od počutja ...

Da bi se pa obrnila in prenehala pa se mi še ni zgodilo, čeprav ne rečem, da nebi bilo kdaj pametno tudi to!

Spet en nasvet, ki je tako klišejski ... pa vendarle tako zelo resničen.
Naučit se je portebno poslušat samega sebe ... če s ti zdi prav, da nehaš ... je verjetno res prav tako. Če se ti zdi prav nadaljevat pa ravno tako!

Včasih pomaga že samo, če malo upočasniš!

Lp pa srečno pri nadaljnih podvigih!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA