Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:joj, pa ve niste polžke, ste une polžke na Durecellove baterije :lol:
jaz razmišljam, da bi se šla sramotit v Bohinj... :oops:

Mausi, nobena sramota ne bo :nono: , prav lepo bo teči, pa ne se sekirat za čas no, saj moramo biti počasni zraven :wink: :lol: .

Aja, pa Durecellove baterije se tudi izpraznijo :oops: :wink: .
Uporabniški avatar
 solatka
mausi napisal/-a:joj, pa ve niste polžke, ste une polžke na Durecellove baterije :lol:
jaz razmišljam, da bi se šla sramotit v Bohinj... :oops:

Ti kar pridi.. ne boš sama v tem :wink:

Jaz nisem tekla že ves teden. Danes imam v načrtu eno zenosko ta kratko razdaljo (7km).

Sicer pa... odkar vem, da je za soboto napovedano slabo vreme me sploh ne skrbi več tek, ampak kako bom preživela v šotoru do nedelje :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 Tina1
Jaz grem tudi tečt v Bohinj. Me pa kar skrbi tokrat...ker dolgo nisem tekla. Danes grem pred soboto in to bo to, koliko km pa še ne vem.
Pravijo, da bo dež, pol sredi dneva ali pop. pa se bo že jasnilo.
Uporabniški avatar
 Loni
Tina1, zadnjo rundo, ko sem jaz tekla okoli jezera, je bila ista vremenska napoved. Mislim, da so me zadele cele tri kaplje dežja. Tako, da jaz definitivno pridem.
Uporabniški avatar
 solatka
SEj res, nismo še dorekle kje in kdaj se dobimo v Bohinju? (če imate željo seveda).

A rečemo eno uro pred štartom pri štartu? :lol:
Al bi raj potem?
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, bravooooooo :laola , super polžek, juhu, sem kar bolj vesela :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:SEj res, nismo še dorekle kje in kdaj se dobimo v Bohinju? (če imate željo seveda).

Al bi raj potem?

Pa ne pozabite kakšno fotko pokazat :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Tina1
solatka napisal/-a:SEj res, nismo še dorekle kje in kdaj se dobimo v Bohinju? (če imate željo seveda).

Al bi raj potem?

Ne vem točno, kdaj bova tam, pred štartom bom živčna al pa tut ne. Mogoče je bolš po teku, da vas kej pozdravim, tam ko se bo dobilo merendo.
 mausi
jaz sem tudi bolj za to, da se dobimo po tekmi, seveda, če me boste počakale... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Pred ali po tekmi, fotke, fotke, fotke :laola
Uporabniški avatar
 solatka
Em... kaj je to merenda? Malica?

Kakor sem že rekla, jaz bom ziher eno uro pred štartom tam. Lahk se pa dobimo tud pol. Torej tam, kjer se dobi merenda :lol:

Aja pa kar računajte s tem, da bo name treba dooolgooo čakati :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Bom tam, a mate kako razpoznavno znamenje???
Uporabniški avatar
 Tina1
Najboljše, da gledaš, katera ima polžka zadaj na majici-solatka. Sicer ni nič domenjeno.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA