Moderator: lenči

zvezdicas
ajka, dobrodošla!
jaz imam Suunto T1 uro, meni zadostuje.
Tečem (če sem pridna in dovolj motivirana) vsak 2. dan, vmes počitek. Začela sem s kombinacijo hoje in teka po Nike programu, se mi zdi v redu program za začetnike.
Veliko tekaške energije in dobrih tekov ti želim!

Ostale polžke ste pa zelo pridne, sploh Ksenija... bravo za rezultate. Lepo tekajte in še naprej tko dobro motivirajte tudi ostale bolj 'lene' polžke :oops: 8)
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Sem sicer mislila, da se pred odhodom (šibamo danes ponoči) ne bom več oglasila, pa še le moram malo pojamrat :( .
Po dolgem času sem se odpravila tečt zjutraj, začela sem nekaj pred sedmo. Cela pot je bila ena velika mantrarija od začetka do konca!!! Pretekla sem malo več kot 7 km, pa sem mislila, da me bo na koncu pobralo :roll: . Ni pa ni mi "zalaufalo". Cel tek sem ob močnem sopihanju razmišljala kaj za vraga se dogaja, da mi je taka muka.
Doma sem Marku nato razlagala, da je bilo prevroče (oz., da bi morala biti bolj zgodnja), pa da sem šla na tek direkt iz postelje, pa da nisem nič jedla in malo pila, pa p.m.s., pa ... Edini komentar je bil: " Koliko stvari pa se mora tebi poklopiti, da spelješ en dober lauf." Pogledala sem ga nekako tako :twisted: .
Bom raje nadaljevala z večernimi (nočnimi) urami :wink: .

Ksenija, super rezultat, čestitke še od mene!
Ajka, dobrodošla v polžjem klubu.

Zdaj pa res za nekaj časa mrk od mene, morje prihajam!!! :driver:
lp, Dominika
Uporabniški avatar
 Tina_brzina
Pozdravljeni tekači!

Sem še ena začetnica, zaenkrat še čisti polžek. Če ne upoštevam tistih par treningov v osnovni šoli je bil včeraj moj 5. trening. :roll: Vsakič gre malo boljše,povprečno pa tam okol 5 km. Tud hodila sem vmes da ne bo pomote. Dons me vse boli komaj sem vstala iz pojstle.
Drugače sem pa 3 mesece po porodu, pa moram itak mal shujšat :lol:
V naši familiji so že vsi maratonci pa sm rekla treba se je zmigat, da ne bom sam jst gnila doma.
Kokr tuki berem sm še najpočasnejši polžek, ampak upam da bo kmal kakšen napredek.

Lep pozdrav vsem vztrajnežem!
Uporabniški avatar
 MarP
Tina_brzina

Dobrodošla med veliko družino tekaških navdušencev. Ker si se kar sama umestila med polžke, ti lahko povem, da tudi jaz najraje berem njihove štose.

Želim ti veliko kilometrov, tudi kakšnega z mano.

Lp
Marjan alias oči alias dedi :lol:
 Tanjusha
Tina_brzina, dobrodosla :) Vse vec nas je polzkov, a ni to fajn? No, po drugi strani pa so si nekateri ze vgradili turbo masince :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi moji polžki Slika,da boste tudi vi mislili name, če sem že jaz na vas, me prav veseli Slika.

Tako ste bili pridni v tem času, ko sem jaz dopustovala.

Bravo vsem za čudovite rezultate na nočni 10ki Slika. V mislih sem bila z vami Slika, sem pa tudi sama odtekla tisti večer nekaj malega.

Lepo, da se je naše število povečaloSlika za nekaj novih polžkov. Nekateri nam bodo res kmalu odraketnili iz sekcije Slika, mi pa jih vljudno prosimo, naj ostanejo naši zvesti navijači Slika.

Jaz sem se skrivala pred soncem in vročino Slika, najlepše pa je bilo sedaj v petek, ko je tako lepo deževaloSlika , jaz pa sem tekla. Pa nisem bila edina "malo čez les" Slika.

Priznam, nisem tekla 21ke, ker je bilo za daljše teke prevročeSlika , sem pa tekla trikrat 16km. Vmes sem si privoščila dvakrata masažo, bilo je čudovito za moje uboge mišice. In seveda skok v morje in ohladitev po teku je čudovito prijala Slika.

Glede časov pa, ostajam polžek, vročina mi ne dene dobroSlika.

Tako, sedaj pa le tecimo naprej in s še večjim veseljem, počasi ali hitro, samo da uživamo Slika.

Bom "nasmetila" še kaj več drugič. Aja, pa tek po Zagorski me je kar minil, saj jaz 10,3 km v eni uri ne zmorem. Pometanja sem navajena, da pa me spustijo med promet, hja, pol pa raje sedem jaz na "mrcino"Slika in jo tako odkurim nekaj kilometrov.
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči, živjo.
Vidim da si uživala na dopustu 8)
Glede zag. teka, sej ne vem če odprejo prej promet ;) verjetno počakajo na zadnjega ane? vsaj predvidevam...
jst sem pa včeraj po teku, sedla na mrcino, kot sopotnica, pa sva šla v Bohinj, kjer sem zaplavala malce v hladnem jezercu... pogrešam letos plavanje
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, doslej je bilo res vedno tako, da so za zadnjim odprli cesto, lahko povem iz prve roke :oops: . Še vedno imam v planu priti na tek, ker vem, da proga ni zahtevna, sva zadnjič še enkrat preverila ( na mrcinah seveda).
Plavanje bom pa tudi jaz pogrešala, ker tisti dan, ko nisem tekla, sem pa seveda nadoknadila "miganje" s plavanjem. Ampak za hladna jezerca je bolje, če je toplo, da ne zmrzneš :lol: .

Upam, da ni nihče za zagorski tek naročil prehude vročine :D :wink: . Danes prav prija tako prijeten dežek in hlad po hudi vročini na dopustu.
 Tanjusha
Lenci, welcome back :) Smo te fejst pogresal!!!! Vidim, da tebe niti dopust ne ustavi, kok si bla pridna 8)

Polzki, pozor - kmalu bom zbirala narocila za majice, moj tiskar se je koncno zbudu! Svoje zelje in st. majck mi lahko sporocite na ZS ali pa kar na forumu. Mogoce mi poleg navadnih bombaznih majc (bodo priblizno take, ko so bile na DM, samo rdece barve) uspe dobit tut svic majce - bom se sporocila!!!
Uporabniški avatar
 teka-teka
Ne vem kje naj začnem ...
Naj najprej čestitam Kseniji za dober rezultat in pozdravim nove člane na našem forumu.

Jaz sem včeraj pridno zastopala polžje barve in med zadnjimi pritekla v cilj 6 km dolge trase, ki pa je imela čedno 400 m višinske razlike. Potrebovala sem kar 3/4 ure. Mah, sem pa trmasto skoz tekla, čeprav bi s hitro hojo pridelala podoben rezultat.
Mal me boljio meča, ker jih nisem utegnila raztegniti. Moja hči se je potem doma veselo igrala z glineno medaljo, ki jo je vsak dobil. odbila nekaj vogalov, in ugotovila, da se z njo imenitno riše po stenah.
Skratka, nič presenetljivo novega, danes en bolj izi iztek pol urce, da mal sprašim mlečno kislino iz nožic, jutri pa...
Čakam na navodila :D
 katrca
zdravo, tudi ja bi se včlanila v Polžjo sekcijo, pa me skrbi, da ste polži kar prehitri zame. Kolikšen čas pa moram imeti na 10 km ( več jih niti ne zmorem, ampak delam na tem-no, prilezla sem nekje do 12 km ), da se vam lahko pridružim ?
Uporabniški avatar
 Frikica
@Katrca: za Polžjo sekcijo nimamo nobenih strogih kriterijev. Vsak sam zase ve, kje in kako je s tekom in časi. Polžja sekcija je predvsem veselo druženje (na forumu ali pa na tekih) polžkov in seveda drugih TFjevcev. Vsi pa imamo eno skupno stvar: UŽIVAMO na teku. :D

Pa dobrodošla... (tudi drugi, ki vam še nisem izrekla dobrodošlice :) )
Uporabniški avatar
 solatka
Tanjusha napisal/-a:Polzki, pozor - kmalu bom zbirala narocila za majice, moj tiskar se je koncno zbudu! Svoje zelje in st. majck mi lahko sporocite na ZS ali pa kar na forumu. Mogoce mi poleg navadnih bombaznih majc (bodo priblizno take, ko so bile na DM, samo rdece barve) uspe dobit tut svic majce - bom se sporocila!!!

Oooo majčke....
A bo polžek tud gor? :wink: (se ne spomnim kaj smo že dorekle. Če smo sploh kaj :roll: )

No jz naročam S, ženski model :lol:
Pa če bojo švic majce, naročam tudi tisto.

Ajka, Katrca in vsi novodošli - dobrodošli v naši sekciji.
Kot je že Frikica napisala, naša sekcija je namenjena izključno druženju. Ni nobenih omejitev.
Pač... fajn je malo jamrat :lol: pa ker to drugje na forumu ni dovoljeno oz. zaželjeno, sem odprla tole temo.
:lol: :lol: :lol:

Katrca.... jaz še nisem prilezla dlje kot do 10 km. Sicer me en fante :lol: neki žica da bi šla tečt okoli Bohinjskega jezera (mende 13 km al neki takega), sam... še cvikam.

Aja ... Nikar ne pozabte na prvo polžje pravilo:

Tudi počasi se pride do cilja!
Uporabniški avatar
 Radolca
solatka napisal/-a:
Tanjusha napisal/-a:Polzki, pozor - kmalu bom zbirala narocila za majice, moj tiskar se je koncno zbudu! Svoje zelje in st. majck mi lahko sporocite na ZS ali pa kar na forumu. Mogoce mi poleg navadnih bombaznih majc (bodo priblizno take, ko so bile na DM, samo rdece barve) uspe dobit tut svic majce - bom se sporocila!!!

Oooo majčke....
A bo polžek tud gor? :wink: (se ne spomnim kaj smo že dorekle. Če smo sploh kaj :roll: )

No jz naročam S, ženski model :lol:
Pa če bojo švic majce, naročam tudi tisto.

Ajka, Katrca in vsi novodošli - dobrodošli v naši sekciji.
Kot je že Frikica napisala, naša sekcija je namenjena izključno druženju. Ni nobenih omejitev.
Pač... fajn je malo jamrat :lol: pa ker to drugje na forumu ni dovoljeno oz. zaželjeno, sem odprla tole temo.
:lol: :lol: :lol:

Katrca.... jaz še nisem prilezla dlje kot do 10 km. Sicer me en fante :lol: neki žica da bi šla tečt okoli Bohinjskega jezera (mende 13 km al neki takega), sam... še cvikam.

Aja ... Nikar ne pozabte na prvo polžje pravilo:

Tudi počasi se pride do cilja!

Šment, tale fante pa veliko zahteva :shock: 8)
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA