Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Majcha72, kar tako naprej, lepo napreduješ :clap: . Kar podoživljam svoje začetke, kot berem vaše poste Slika

Počasnela, si bla res super pridna na dopustu, ampak pasalo pa je kajne?Slika

Tina-brzina, kar lepo počasi, napredek pride kar sam Slika , se pa tudi počasi daleč pride Slika

Teka-teka, lepo počasi in pol tud mlečne kisline ne bo Slika, pa ne pozabi na počitek Slika

Solatka, bravo Slika, Blejsko 10ko si lepo poospravila pod streho, sedaj pa malo uživaj Slika in naberi energijo še za kakšen tek. Nekaj jo "prodajajo"Slika tudi na TF Slika

Frikica, pridi na zagorski tek, da zopet kakšno rečemo Slika. Če Ksenije ne bo, bom zopet čisto sama Slika, vesela bi bila znancev na teku Slika

Asparagus, a tebi pa ne bo zneslo skočit na zagorski tek?

Aja, pa pozabla sem povedat, da je moja 10km proga za 200 metrov daljša Slika in mi le čisto malo Slika manjka do 1 urce Slika. Bom izkoristila ta teden dopusta, da se "natekam" Slika do onemoglosti Slika, saj potem bo služba prevzela glavno vlogo Slika.
Uporabniški avatar
 Tina1
Gre katera mogoče na tek okoli Bohinjskega jezera?
Uporabniški avatar
 Asparagus
[quote="lenči"]]

Asparagus, a tebi pa ne bo zneslo skočit na zagorski tek?

Verjetno bom na morju. Sicer pa me že dva tedna muči bolečina v kolku, zdaj imam za sabo en teden popolne tekaške pavze in še vedno ni dobro :evil: :cry: Čakam, da popolnoma mine, potem bom previdno spet začela. Glede na vse, kar sem prebrala, mi kaj drugega tudi ne preostane.

Vsem svetujem previdnost, če se pojavi kakšna bolečina, raje kak dan počitka več, čeprav ne boli tako hudo, da ne bi mogle teči.
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus, kar lepo se pozdravi, držim pesti, da bo hitro minilo. In lep dopust seveda :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Takole, pa je konec cincanja. Prijavila sem se na tek po zagorski in vplačala prijavo. Toliko sem Savinjčanke :lol: , da razen če me položi, grem tečt. Prijavila sem se tudi na tekaški tečaj 6.9. v Celju, da vidim, kako skropucalo :oops: sem pri teku.

Tako, danes zvečer pa skupen tek v Celju :juhuhu: .
 Tanjusha
POLZKE, POZOR!!!!

MAJCKE - bodo!
Navadne majcke bodo podobne tistim z DM-ovega teka, rdece barve. Velikosti S, M in L (ce se ne motim), za XL bom vprasala. Cena: 3,50 evra.
Svic majce lahko dobim, vendar je cena malo visoka, 20 brez davka - jih verjetno dobim za probat konec tedna, naj bi bile pa res kvalitetne.

--- ce bi katera imela navadno majico z dolgimi ali svic majico z dolgimi, naj tudi pove :)

Trenutno imam ta narocila:
Solatka - S
Lenci - L
Ksenija - M
Mausi - XL (za to velikost moram se vprasat!)
Asparagus - M
Frikica - M
ZvezdicaS - M
in moja malenkost - M :)

Lepo prosim, da mi na ZS posljete potrditev narocila in ce se odlocite se za svic majcko, dopisite se to. Za dostavo se bomo ze zmenili, prireditev je dovolj, lahko pa posljem tudi po posti :)
@ Solatka: tvojo slikco imam, jo bodo fantje mal predelal se pomoje :)

Ce so kaksne zelje, komentarji, sporocite!
Nazadnje spremenil Tanjusha, dne 23 Jul 2008, 10:30, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha, ti si pa res prijazna. Upam, da se še kakšen polžek odloči za majico, da se bomo lažje prepoznali. Ugotavljam, da mi sedanji pas za pijačo kar lepo "trga" majčke (sem naročila novega, pravega). Komaj čakam, da vidim "predelanega" polžeka :wink: .
 Tanjusha
Bom probala objavit predelanega polzka, ja :)))

Jaz bom verjetno vzela se kaksno majco z dolgimi rokavi s polzkom, glede na to, da sem bolj ceski zmrzlin :))) In prav z veseljem jo bom nosila!
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha, jaz tudi dolgo majico :idea: . Pišem na ZS.
 mausi
lenči napisal/-a: Prijavila sem se tudi na tekaški tečaj 6.9. v Celju, da vidim, kako skropucalo :oops: sem pri teku.

Tako, danes zvečer pa skupen tek v Celju :juhuhu: .

Tekaški tečaj je fajn, se splača iti...
Uporabniški avatar
 lenči
Mausi, hvala, vidim da sem se pravilno odločila. Prosim , povej mi še kako ti uspe spraviti tisto : Lenči je napisala tako lepo v tekst. Jaz sem čisti antiračunalniški tip za te zadeve :evil: . Hvala že vnaprej.
Uporabniški avatar
 Frikica
@Lenči: zgoraj desno je gumbek citiraj...to klikneš in piše: frikica je napisala :D
Btw, na Zagorski tek ne pridem, ker sem ravno tisti vikend na morju. Sicer sem pa že 3ji dan na tekaški pavzi, ker me je vščipnil živc v križu in me tišči dol do kolena. Čakam da bo šel vn... :evil: Sicer sem kar aktivna, grem na kako hitro hojo. Ampak tečt pa ne morem. :?
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica napisal/-a:@Lenči: zgoraj desno je gumbek citiraj...to klikneš in piše: frikica je napisala :D
Btw, na Zagorski tek ne pridem, ker sem ravno tisti vikend na morju. Sicer sem pa že 3ji dan na tekaški pavzi, ker me je vščipnil živc v križu in me tišči dol do kolena. Čakam da bo šel vn... :evil: Sicer sem kar aktivna, grem na kako hitro hojo. Ampak tečt pa ne morem. :?

Punce, saj sem rekla, da sem antitalent, tega gumbka sploh nisem videla :oops: . Hvala.

Pa pozdravi živček. Moram priznati, da sem tudi jaz imela na morju malo težave s hrbtom, pa so masaže super pomagale. Mene muči posledica prometne, če je hrbet na prehudi preizkušnji. Bom sedaj bom pridna z masažami, da ne bo problemov.
Uporabniški avatar
 NellyPija
:P Daan!
Novi polžek na vidiku...
Sicer že nekaj časa spremljam tale forum, ampak danes sem se le ojunačila in se prikazala "s hišice"... :oops:

Trenutno tečem hm.. nekje 5,5 km na dan- tko 4x na teden. Pa včasih sama sebe nesem na poligon in potem se začne debata v moji glavi- a bi danes še mal dlje.... jo, pa tako sem danes zmatrana... pa saj, bom drugič nadoknadla... Ampak na koncu le zmaga moj "šprtni jazek" in odtečem to progo do konca. Sedaj jo postopoma podaljšujem.
Cilj je priti na 10 km do jeseni.... sem kar optimist ne?! :oops:

Jst bi tudi zloooo mela majčko, sam ne vem kako velike so- ker imam od M do XL majice doma...odvisno od modela... kak nasvet glede tega?!

se pišemo... 8)
Uporabniški avatar
 solatka
Nelly dobrodošla.

Glede majčk mam pa jz tud eno vprašanje. Kolk so kej dolge? Ker če so ful kratke, bi raj jaz pol M naročila.

Držte pesti... jz mam namen danes it tečt. :roll: :lol:
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA