Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Frikica
lenči napisal/-a:
Frikica napisal/-a:@Lenči: zgoraj desno je gumbek citiraj...to klikneš in piše: frikica je napisala :D
Btw, na Zagorski tek ne pridem, ker sem ravno tisti vikend na morju. Sicer sem pa že 3ji dan na tekaški pavzi, ker me je vščipnil živc v križu in me tišči dol do kolena. Čakam da bo šel vn... :evil: Sicer sem kar aktivna, grem na kako hitro hojo. Ampak tečt pa ne morem. :?

Punce, saj sem rekla, da sem antitalent, tega gumbka sploh nisem videla :oops: . Hvala.

Pa pozdravi živček. Moram priznati, da sem tudi jaz imela na morju malo težave s hrbtom, pa so masaže super pomagale. Mene muči posledica prometne, če je hrbet na prehudi preizkušnji. Bom sedaj bom pridna z masažami, da ne bo problemov.

Jaz tudi premišljujem o masaži. Na kakšno masažo hodiš Lenči? Klasično? Me pa parkrat letno takole zagrabi. Je pa posledica padca na rit (nalomljena trtica) in ko so nepravilni gibi me uščipne. :?
Uporabniški avatar
 lenči
Nelly napisal/-a::P Daan!
Novi polžek na vidiku...
Sicer že nekaj časa spremljam tale forum, ampak danes sem se le ojunačila in se prikazala "s hišice"... :oops:

Trenutno tečem hm.. nekje 5,5 km na dan- tko 4x na teden. Pa včasih sama sebe nesem na poligon in potem se začne debata v moji glavi- a bi danes še mal dlje.... jo, pa tako sem danes zmatrana... pa saj, bom drugič nadoknadla... Ampak na koncu le zmaga moj "šprtni jazek" in odtečem to progo do konca. Sedaj jo postopoma podaljšujem.
Cilj je priti na 10 km do jeseni.... sem kar optimist ne?! :oops:

Jst bi tudi zloooo mela majčko, sam ne vem kako velike so- ker imam od M do XL majice doma...odvisno od modela... kak nasvet glede tega?!

se pišemo... 8)

Nelly, pozdravljena :clap: . Lepo, da si se ojunačila. Kar lepo že tečeš. Do Ljubljanskega maratona boš čisto pripravljena za 10 km. Počasi se daleč pride. Mogoče začneš kakšno večjo razdaljo in potem obvezno dan premora, da se odpočiješ, da ne tečeš vsak dan. Meni počitek zeloooooo koristi.

Glede majčk pa bo Tanjusha povedala, sam če so take kot na DM bo kar ok dolžina (pa jaz ne bi lih moj špehec kazala okoli :oops: )
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica napisal/-a:
lenči napisal/-a:
Frikica napisal/-a:@Lenči: zgoraj desno je gumbek citiraj...to klikneš in piše: frikica je napisala :D
Btw, na Zagorski tek ne pridem, ker sem ravno tisti vikend na morju. Sicer sem pa že 3ji dan na tekaški pavzi, ker me je vščipnil živc v križu in me tišči dol do kolena. Čakam da bo šel vn... :evil: Sicer sem kar aktivna, grem na kako hitro hojo. Ampak tečt pa ne morem. :?

Punce, saj sem rekla, da sem antitalent, tega gumbka sploh nisem videla :oops: . Hvala.

Pa pozdravi živček. Moram priznati, da sem tudi jaz imela na morju malo težave s hrbtom, pa so masaže super pomagale. Mene muči posledica prometne, če je hrbet na prehudi preizkušnji. Bom sedaj bom pridna z masažami, da ne bo problemov.

Jaz tudi premišljujem o masaži. Na kakšno masažo hodiš Lenči? Klasično? Me pa parkrat letno takole zagrabi. Je pa posledica padca na rit (nalomljena trtica) in ko so nepravilni gibi me uščipne. :?

Jaz grem kar na klasično, sedaj ko tečem grem celo telo, prej sem hodila večinoma samo hrbet. So nogice potem prav super. A ti si tut padla na rit? To sem pa jaz rajši zamolčala. Sem šla kot v risanki po stopnicah, tap, tap, tap, tap..... :oops: Potem pa zabuhla rit :evil: . K sreči trtica ni bila nalomljena (je bilo dovolj podlage :? )
Moram pa priznati, da odkar tekečem, pa nimam toliko problemov s hrbtenico, ker drugače jaz sedim 10 ur na dan :x in ni bilo prijetno.
Uporabniški avatar
 Frikica
Jah, na rit :oops: kaj čmo. Je bilo tudi pri meni kot v risanki. ;) Jaz imam tudi manj težav, če se veliko gibam, samo očitno tokrat ne pomaga. Edino premišljujem, če bi šla malo plavat, da bo boljše. Če pa še to ne bo, bo pa res potrebna masaža.
 Tanjusha
@Solatka: nic skrbet, pomoje ti bo S cisto dovolj, ker si bolj kumrno dete :) Frikica in jaz imava obe M in jo s svojimi 'oblinami' lepo pobereva, pa ni nic kratka, torej bi S zate morala biti kot ulita :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:@Solatka: nic skrbet, pomoje ti bo S cisto dovolj, ker si bolj kumrno dete :) Frikica in jaz imava obe M in jo s svojimi 'oblinami' lepo pobereva, pa ni nic kratka, torej bi S zate morala biti kot ulita :lol:

Tanjusha, tale z "oblinami" je pa prav super. Torej, naše lepe obline bodo skrite :lol:
 Tanjusha
Lenci, cist nc ne lazem, prsezem!!!! BTW: a si k julijski kilomternini pristela se motoristicne KM???? 8) Mal se hecam, bravo punca, kapo dol!!!
Uporabniški avatar
 Tina1
Tanjusha napisal/-a:POLZKE, POZOR!!!!

MAJCKE - bodo!
Navadne majcke bodo podobne tistim z DM-ovega teka, rdece barve. Velikosti S, M in L (ce se ne motim), za XL bom vprasala. Cena: 3,50 evra.
Svic majce lahko dobim, vendar je cena malo visoka, 20 brez davka - jih verjetno dobim za probat konec tedna, naj bi bile pa res kvalitetne.

Ce so kaksne zelje, komentarji, sporocite!

Živjo,
js bi tudi eno majčko, S velikosti. Zanima me samo, ali so ženski model ali moški in kje bo gor sličica polžka-spredaj ali zadaj?
LP
 Tanjusha
Tina1 - narocila na ZS, ampak ok, sem vidla in sem si ze zapisala. Majcka bo zenski model, taka, kot je bila na DM-ovem teku. Malce je telirana in z elastanom, prav prijetna za nosit. Polzek po zadaj na hrbtu - saj je tako ok, punce???
Uporabniški avatar
 Eustahije
Zakaj pa ni polžja sekcija svoje področje v forumu? Da bi imel "splošna debata" pa "poročila s prireditev" pa "polžjo sekcijo" ... a to je že bila kdaj beseda o tem pa ste se odločili da ne zaradi nekega razloga?

Čeprav sem moški, nisem ravno gepard, pa bi kar sodeloval v kaki debati tudi na polžji sekciji, ampak takole se je malo težko vklopit, ker moram najprej prebrati cel roman, tako dolg je že ta thread ... :)
 Tanjusha
@Eustahije: dobra ideja! Samo ne vem, ce to lahko kar same uredimo, mogoce rabimo kaksnega administratorja, khm khm .... Me se cist dobr znajdemo aneee???

Za roman pa ... ja, babe smo, rade cvekamo in vcasih imamo reeees velik za povedat :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:Lenci, cist nc ne lazem, prsezem!!!! BTW: a si k julijski kilomternini pristela se motoristicne KM???? 8) Mal se hecam, bravo punca, kapo dol!!!

Tanjusha, kar se oblin tiče, no sem že skoraj zadovoljna :wink: , da imam največji problem pri zgornjem delu, ker je košarica prevelika :oops: , ostale pa kar lepo počasi plahnijo :D .

Ja če bi pa julijski kilometrini dodala motoristične bi šla pa med super ultramaratonce :lol: :lol: :lol:. Se pozna, da imam dopust in da lahko po mili volji tečem, na dopustu mi je bila pa to glavna dejavnost poleg plavanja in igranja pasje baby siterke (je bil revež namreč operiran drugi dan dopusta zaradi ugriza). Kaj hočemo, tek je postal "droga". Za nedeljo pa planiram zopet 21ko, tisto, ki mi na morju zaradi vročine ni uspela. Pol šele bo kilometraža, ha, ha :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Eustahije napisal/-a:Zakaj pa ni polžja sekcija svoje področje v forumu? Da bi imel "splošna debata" pa "poročila s prireditev" pa "polžjo sekcijo" ... a to je že bila kdaj beseda o tem pa ste se odločili da ne zaradi nekega razloga?

Čeprav sem moški, nisem ravno gepard, pa bi kar sodeloval v kaki debati tudi na polžji sekciji, ampak takole se je malo težko vklopit, ker moram najprej prebrati cel roman, tako dolg je že ta thread ... :)

Avtorica te teme je Solatka, mislim pa, da za svoje področje moramo reči administratorju, da bi ga odprl. Je pa zelo dobra ideja, ker sem tudi jaz težko po dopustu prišla nazaj v temo. Samo jaz sem računalniški antitalent :oops: .

Solatka? Ero?
Uporabniški avatar
 Eustahije
Tanjusha napisal/-a:@Eustahije: dobra ideja! Samo ne vem, ce to lahko kar same uredimo, mogoce rabimo kaksnega administratorja, khm khm .... Me se cist dobr znajdemo aneee???

Za roman pa ... ja, babe smo, rade cvekamo in vcasih imamo reeees velik za povedat :rol:

Ja ne morte same ne ... admin mora pomojem. Pa zdej sem še enkrat malo preletel thread in vidim da ste res zvečine same ženske tukaj, če se pa že kak tip javi, je pa to tolk da vam da spodbudo :) Jaz se pa nekaj štulim tukaj zraven v pidžama parti :D

Nič, grem js ustanovit svoj thread ki bo imel nekoliko bolj moški naslov (tak da pove da smo tam res sami koreniti dedci, naprimer: "slonja sekcija" ali "sekcija tektonskih plošč" ... same ogromne in počasne, ampak zelo močne stvari )

:lol:
 Tanjusha
Ne neeee, sej mamo rade tut mal moske druzbe! Mal zacimb mora zmerej bit :)
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA