- 23 Jul 2008, 13:30
Jaz tudi premišljujem o masaži. Na kakšno masažo hodiš Lenči? Klasično? Me pa parkrat letno takole zagrabi. Je pa posledica padca na rit (nalomljena trtica) in ko so nepravilni gibi me uščipne.
lenči napisal/-a:Frikica napisal/-a:@Lenči: zgoraj desno je gumbek citiraj...to klikneš in piše: frikica je napisala
Btw, na Zagorski tek ne pridem, ker sem ravno tisti vikend na morju. Sicer sem pa že 3ji dan na tekaški pavzi, ker me je vščipnil živc v križu in me tišči dol do kolena. Čakam da bo šel vn...Sicer sem kar aktivna, grem na kako hitro hojo. Ampak tečt pa ne morem.
Punce, saj sem rekla, da sem antitalent, tega gumbka sploh nisem videla. Hvala.
Pa pozdravi živček. Moram priznati, da sem tudi jaz imela na morju malo težave s hrbtom, pa so masaže super pomagale. Mene muči posledica prometne, če je hrbet na prehudi preizkušnji. Bom sedaj bom pridna z masažami, da ne bo problemov.
Jaz tudi premišljujem o masaži. Na kakšno masažo hodiš Lenči? Klasično? Me pa parkrat letno takole zagrabi. Je pa posledica padca na rit (nalomljena trtica) in ko so nepravilni gibi me uščipne.

PS: Polžki smo zakon.
Lp,
Alja

Lp,
Alja