Moderator: lenči

mausi
kaj pa vremenska napoved? Bo dež ali ne bo? Mene nima nič kaj preveč tekat v dežju po Bohinju... :(
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:kaj pa vremenska napoved? Bo dež ali ne bo? Mene nima nič kaj preveč tekat v dežju po Bohinju... :(

Mausi, dež bo ponoči ponehal, ne se bat. Sicer pa imamo polžki radi dežek :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
Dežja ni, se je okoli petih že celo malce sonček pokazal. Tudi prej ni bilo kakega sledu o nalivu ali toči, ki je strašila drugje.
 mausi
upam, da bo res suho...drugače bo moj sprehod ju3 preveč moker... :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, z mislimi sem z vami na štartu. Dajmo polžki :laola , saj bo šlo, vreme je idealno za nas ZEN tekače Slika. Jaz pa še čakam na svoj štart v Zagorju. S Ksenijo si bova delali družbo bolj pri repu Slika.

Držte se, dajmo Slika
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Polžki, z mislimi sem z vami na štartu. Dajmo S Ksenijo si bova delali družbo bolj pri repu Slika.

Držte se, dajmo Slika

pustiva se presenetiti ;)
dejmo polžki, midve sva z vami
mimogrede, men se pa zdi, da ni nič hladno :evil:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, zaenkrat se mi vreme še dopade, je veliiiikoooo bolje kot v Radencih :lol: . Pa saj bo popoldne kakšen oblaček prijadral Slika nad zagorsko dolino in potem bo super . Pa temperature so tudi nižje kot prejšnje dni :wink: , da ne bo prehudo :oops: . Če bo pa kakšna sekunda počasneje pa itak ni panike Slika.
Uporabniški avatar
 Ksenija
kr neki zlo velik jih je ;) oblakov mislem
se vidiva :juhuhu:
Uporabniški avatar
 d.m.r.
lenči napisal/-a:Polžki, na uradni strani Ptujskega maratona sem prijavljena na 21ko pod Tekaški forum - polžja sekcija :juhuhu:
http://www.kolnkista.org/maraton/seznam.asp

Sedaj smo uradno priznani :laola , preverjeno :clap:.

Lenči, od danes sva že 2 prijavljeni na Ptuju kot polžki :D . Samo, da bom jaz šibala krajšo razdaljo. Imam pa to čast, da sem zaenkrat prva in edina prijavljena na 7-ko. :wink:

Lp, Dominika
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Pa dobro tecita ti in Ksenija danes!
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem odpovedala v prvih km in Lenči je vztrajala z menoj. zasluži si priznanje, hvala njej in še nekomu za pomoč da sem prišla v cilj. zdej grem pa na drevo in v jok
Lenči še enkrat oprosti.

lepo je bilo spoznat tudi ostale člane Tekaškega foruma kakor tudi moža od Lenči
mejte se in lepo tečte naprej polžki moji
:cry:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija ni odpovedala na prvih km, ampak je zmagala in pritekla v cilj :laola . Res je, da je bil tempo drugačen, kot sva sanjali medve na začetku, vendar, prve tekme se ne pozabi nikoli in naslednja bo že lažja. Če polžki rečemo, da pridemo do cilja, to tudi naredimo in si pomagamo :wink: :lol: . Danes je bil narejen prvi korak in še veliko jih bo.

Nič na drevo in v jok. Lepo skupaj z mano na skupne teke v Celje, pa bo najlepše. Seveda ko prideš z dopusta.

Tudi meni je bilo lepo spoznati nekatere člane Tekaškega foruma, počasi imena dobivajo obraze in tudi to je pozitivna prodobitev današnjega teka.

Dominika, dobro sva tekli, nisva bili zadnji :oops: :wink: :lol: , obranili sva čast polžje sekcije.
Uporabniški avatar
 Loni
Ojla vsem skupaj. S Solatkico in njeno prijateljico smo se našle, sama sem šla sicer po svoje, ampak v cilj smo prišle vse v enem kosu. Ultra super fajn, pa še mojo cifro so izžrebali.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jst sem odpovedala v prvih km in Lenči je vztrajala z menoj. zasluži si priznanje, hvala njej in še nekomu za pomoč da sem prišla v cilj. zdej grem pa na drevo in v jok
Lenči še enkrat oprosti.

lepo je bilo spoznat tudi ostale člane Tekaškega foruma kakor tudi moža od Lenči
mejte se in lepo tečte naprej polžki moji
:cry:

Ksenija, tvoj objem v cilju je najlepše priznanjeSlika .
Uporabniški avatar
 lenči
d.m.r. napisal/-a:
lenči napisal/-a:Polžki, na uradni strani Ptujskega maratona sem prijavljena na 21ko pod Tekaški forum - polžja sekcija :juhuhu:
http://www.kolnkista.org/maraton/seznam.asp

Sedaj smo uradno priznani :laola , preverjeno :clap:.

Lenči, od danes sva že 2 prijavljeni na Ptuju kot polžki :D . Samo, da bom jaz šibala krajšo razdaljo. Imam pa to čast, da sem zaenkrat prva in edina prijavljena na 7-ko. :wink:

Lp, Dominika

Super, se bova spoznali pred piknikom :wink: . Upam, da do takrat majice polžje sekcije že bodo (pa še kiklca bo :wink: ).
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA