Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
A vam neki smešnega povem?

SEm gledala prej rezultate od nočne desetke a ne. pač me je firbec matral, koliko jih je še bilo za mano (ja, čist mičken se bom še morala potrudit za zadnje mesto :lol: ):

No in ugotovim, da je samo ENA, ki je tekla bosa, pritekla za mano v cilj. Vsi ostali "bosači" :wink: so bili daaaavno pred mano v cilju.
To ti pa napumpa ego ja :roll: :lol:

Sam jz se ne dam.
Uporabniški avatar
 Frikica
Meni tudi ustreza. :P Imam že zacahnano na koledarju. :D
 mausi
solatka napisal/-a:A vam neki smešnega povem?

SEm gledala prej rezultate od nočne desetke a ne. pač me je firbec matral, koliko jih je še bilo za mano (ja, čist mičken se bom še morala potrudit za zadnje mesto :lol: ):

No in ugotovim, da je samo ENA, ki je tekla bosa, pritekla za mano v cilj. Vsi ostali "bosači" :wink: so bili daaaavno pred mano v cilju.
To ti pa napumpa ego ja :roll: :lol:

Sam jz se ne dam.

čaki, a ti si šla bosa okoli?
 mausi
solatka napisal/-a:[
Torej 20. 9.

Javite se VSI ki vam to ustreza.

meni, meni, meni
Uporabniški avatar
 solatka
mausi napisal/-a:

Ne.
Jaz sem šla čist lepo obuta v tekaške copate okoli. Pa so me vsi "ta bosi" prehiteli. :roll: Tist o egu je blo ironično povedano :wink:
 Tanjusha
Solatka, ce bi tekla, bi bla jest zadnja. Men nikakor ne gre hitreje, ceprav imam vcasih obcutek, da galopiram ko najbolj natreniran lipicanec, okol uses zavija veter, pulz siba v visave, diham na skrge ... pac castno in ponosno zastopam naso sekcijo :D
 mausi
solatka napisal/-a:
mausi napisal/-a:

Ne.
Jaz sem šla čist lepo obuta v tekaške copate okoli. Pa so me vsi "ta bosi" prehiteli. :roll: Tist o egu je blo ironično povedano :wink:

no pol pa nisi bla skoraj zadnja, se mi zdi, da sem bila jest tista...sej metla je bla čisto prijazna :wink:
ampak dosegla sem pa svoj cilj - prišla sem v cilj!
Uporabniški avatar
 solatka
mausi napisal/-a:
solatka napisal/-a:
mausi napisal/-a:

Ne.

no pol pa nisi bla skoraj zadnja, se mi zdi, da sem bila jest tista...sej metla je bla čisto prijazna :wink:

Viš to me pa že od nekdaj zanima, pa se nikol nisem upala vprašat. No bom pa zdej.
Na teh tekaških prireditvah... kako je poskrbljeno za zadnje? A se lahk zgodi, da zadnjega "pozabijo"? Al pa če se ti kaj zgodi na progi, pa si zadnji... a pride kdo čekirat, če je še kak "ostanek"?
Sej se smešno sliši moje vprašanje, sam na nočni desetki, sem se mal prestrašila, pa mi zdej ne gre to iz glave.

Aja... na nočni jih je blo pa sam 7 odzad za mano 8)
Uporabniški avatar
 lenči
bobr napisal/-a:
lenči napisal/-a:
solatka napisal/-a:Jaz predlagam soboto 16.8.2008
Kdo lahko, kdo ne more?

Kam ga pičita z možem? Glosglockner?

Bobr, jap, Glosglockner strasse, pa še enkrat Nockalmstrasse, ostalo pa še ne vem kaj bom splanirala za vse tri dni, da bom pot zaookrožila.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
mausi napisal/-a:
solatka napisal/-a:
mausi napisal/-a:

Ne.

Viš to me pa že od nekdaj zanima, pa se nikol nisem upala vprašat. No bom pa zdej.
Na teh tekaških prireditvah... kako je poskrbljeno za zadnje? A se lahk zgodi, da zadnjega "pozabijo"? Al pa če se ti kaj zgodi na progi, pa si zadnji... a pride kdo čekirat, če je še kak "ostanek"?
Sej se smešno sliši moje vprašanje, sam na nočni desetki, sem se mal prestrašila, pa mi zdej ne gre to iz glave.

Aja... na nočni jih je blo pa sam 7 odzad za mano 8)

Solatka, iz prve roke, za zadnje je vedno poskrbljeno, so vedno vedeli, da sem zadnja in da lahko potem končajo tekmo :wink: :lol: . No, vsaj dvakrat se mi je to že zgodilo. V Radencih pa so tudi točno vedeli, kdaj je zadnji maratonec pritekel v cilj in potem odprli cesto.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Torej, Solatka kaj pa 20.9., si že prosta ali še ne? Do takrat se bomo pa že zorganizirali (pa tud jst ne bom obljubljala nobenih turc mojemu).

Po moje nima smisla, da se zdej vsi men prilagajate. Pač zberemo datum ki bo ustrezal večini. Vsem itak ne bo nikoli ustrezalo.

Torej 20. 9.

Torej Solatka tebi ustreza????
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Torej, Solatka kaj pa 20.9., si že prosta ali še ne? Do takrat se bomo pa že zorganizirali (pa tud jst ne bom obljubljala nobenih turc mojemu).

Po moje nima smisla, da se zdej vsi men prilagajate. Pač zberemo datum ki bo ustrezal večini. Vsem itak ne bo nikoli ustrezalo.

Torej 20. 9.

Torej Solatka tebi ustreza????

Zaenkrat mi še. Ampak je tolk dejavnikov na katere nimam vpliva, da za ziher ne morem reči.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, vsem lahko pride kaj vmes, ampak tale piknik nam pa moraš vliti upanje do konca, da nas ne boš zapustila :wink: :lol: . Jaz pišem v koledar, da sem zasedena 20.9. :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Solatka, vsem lahko pride kaj vmes, ampak tale piknik nam pa moraš vliti upanje do konca, da nas ne boš zapustila :wink: :lol: . Jaz pišem v koledar, da sem zasedena 20.9. :juhuhu: .

Brezskrbaj... datum zapisan v koledar, računam s tem datumom 100%.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Solatka, vsem lahko pride kaj vmes, ampak tale piknik nam pa moraš vliti upanje do konca, da nas ne boš zapustila :wink: :lol: . Jaz pišem v koledar, da sem zasedena 20.9. :juhuhu: .

Brezskrbaj... datum zapisan v koledar, računam s tem datumom 100%.

Juhuhu, sedaj pa naj še ostali potrdijo, konec avgusta pa preštejemo udeležence in organiziramo zadevo. Kje se bomo torej dobile?
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA