Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
PIKNIK POLŽJE SEKCIJE
27.9.2008

Lokacija in ura ter dnevni red se še dogovarjata!

Prijavljeni:
1. Solatka 1x
2. Lenči 2x
2. Tanjusha 2x in psička
3. Frikica 2x
4. Mausi 1x
5. Asparagus 1x + 1x?
6. Majcha72 2x? + 3x mulčki?
7. Maša 2x?

No, popravite, če bo udeležencev več (saj veste, naši dragi :lol: :wink: ).

Ker je kar nekaj polžkov na dopustu, bom seznam malo osveževela, da ga kdo ne bi prezrl.

OPOZARJAM NA NOV TERMIN !
Uporabniški avatar
 Frikica
Juhu, se nas je kar nekaj že nabralo. Upam, da se nas bo še več. Bo lepo spoznati nove Polžke in seveda spet videt že znane Polžke. :)

Slika
Uporabniški avatar
 Tina_brzina
Mi mamo pa še enega majhnega vreščača - 3 mesece. Kje približno pa bo ta piknik? Še ne vem če bom lahko, sporočim kmalu. Da spoznam vse polžke, sploh še nobene ne poznam. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Tina_brzina napisal/-a:Mi mamo pa še enega majhnega vreščača - 3 mesece. Kje približno pa bo ta piknik? Še ne vem če bom lahko, sporočim kmalu. Da spoznam vse polžke, sploh še nobene ne poznam. :D

Ker lokacijo rezervira Tanjusha je to nekje Kranj. S prijavo se ne mudi tako zelo, bomo posebej pobarali in javili rok za prijavo. No, pri sosedih imajo pa 14 dni starega vreščača (teče pa samo ata, trenutno za obema hčerkicama :wink: ). Tudi mi se veselimo, da se bomo spoznali :juhuhu: . Tudi če prideš na kratko, dobrodošla.
Uporabniški avatar
 Tina_brzina
No super, jaz sem tudi iz Kranja :D . Verjetno se vidimo.
Uporabniški avatar
 lenči
PIKNIK POLŽJE SEKCIJE
27.9.2008

Lokacija in ura ter dnevni red se še dogovarjata!

Prijavljeni:
1. Solatka 1x
2. Lenči 2x
2. Tanjusha 2x in psička
3. Frikica 2x
4. Mausi 1x
5. Asparagus 1x + 1x?
6. Majcha72 2x? + 3x mulčki?
7. Maša 2x?
8. Tina_brzina 2x?

No, popravite, če bo udeležencev več (saj veste, naši dragi :lol: :wink: ).

Ker je kar nekaj polžkov na dopustu, bom seznam malo osveževela, da ga kdo ne bi prezrl.

OPOZARJAM NA NOV TERMIN !
Uporabniški avatar
 Ksenija
moja malenkost bi se zelo rada udeležila piknika... ampak to je tko daleč... in izkušnje pravijo, ne reci da dokler ne veš zagotovo...
punce mene grabi panika, jutri bi morala it tečt (plan, namen, vse organizirano v nuloooo pa 9. je tko blizu jst pa tako daleč od zastavljenega), pa imam kar nekaj jegerčkov v riti.. nečak pihal v prvo svečko, pa še osramotila sem se v eni stvari na celiii bojni črti... ob pol šestih naj bi šla na bus... ni šans, je rekel hans... torej, odpade vairanta a, b je da grem tečt ko se zbudim... kdo bo pa likal, pa kopalnico glondal, pa kosilo kuhal... o moj bog, zakaj sem ženska????

pa še to, a ste kdaj preventivno množici okrog vas povedali polžki dragi da greste se to zadevo, tek mislim, tek organiziran haloooo.. itak da ne morem zdaj da ne bi... o moj bog... sem si preventivno potem rezervirala dopust - da zbrišem iz doline domače
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, če je želja, reci da, saj vemo, da vedno pride lahko kaj vmes :wink: :lol: . Če pa planiraš potem pa se lažje vse uredi :wink: .

Ti kar lepo odspančkaj, pa pojdi kdaj drugič teč, ja jaz sicer sedajle grem, sem včeraj likala...... pa kljub temu, sem zadovoljna da sem ženska :wink: :lol: . Bo pa danes potem fešta, pa do srede nobenega teka :lol: .

Ja množica okrog mene ve, da se grem jaz tek malo bolj zares, no kolegica kot slišim že celo nekaj kroži po parku, bratranec tud lepo teče, ostali pa :shock: ........ne razumejo, pa vzamejo kot je :wink: .
Uporabniški avatar
 Radolca
je možna udeležba na pikniku tudi članom, ki nis(m)o v polžji sekciji :?:
Imate člansko izkaznico :?: :shock:
Uporabniški avatar
 pegaz
Drage Polžke, dragi Polžki,

Prav prijetna družba ste, skupni teki, treningi, medsebojna podpora in spodbujanje - točno tisto, kar mlad tekač potrebuje, da prebije začetne krize telesa in duha.

To je tudi ideja, na kateri temelji TF in ki jo vseskozi gojimo. Res je, da skozi napredek v tehniki in telesni pripravljenosti pogosto počasi zrastejo tudi ambicije, in začnemo sanjati tudi o rezultatih in morda celo o uvrstitvah, saj je to pogosto nujno potrebno za nadaljno motivacijo za trening. Kajti pogosto je edina alternativna motivacija sekundam in mestom druženje, po domače zen tempo. Tečemo skupaj, s tempom najpočasnejšega, zato, da se lahko pogovarjamo, družimo in krepimo tole našo spletno skupnost, Tekaški Forum.

Lepo mi je bilo videti, kako ste se zorganizirale, zmotivirale, pritegnile nove članice in člane ter ne nazadnje tudi napredovale, fizično, psihično ter tudi po tekaškem znanju s spoznavanjem svojih zmožnosti in želja. Postale ste pomembno "jedro dobre volje" na TF - zaradi tega namreč TF tudi obstaja: forumi, kjer se predvsem govori o časih, opremi in še višjih ciljih, domujejo drugje. Naš je edini, kjer smo skupaj vsi, od "hitrih" do "počasnih". Kot tako jedro Polžja sekcija pomembno pomaga k dobri volji na TF, saj se novinci velikokrat ne upajo oglasiti. Pomembnost tem, kot so npr. "Od 120...do Palmanove", "Predstavitev novih članov", je v tem, da se Forum pokaže tak, kot je: odprt za vse ljudi dobre volje.

Zato predlagam, Lenči, Solatka, Asparagus, Tanjusha, Maša, Frikica in vse/vsi ostali, da svoje aktivnosti, treninge in druženja razglasite malo bolj odprto, za vse člane Tekaškega Foruma. Tako bomo pridobili vsi: člani na TF bodo imeli občutek, da se dogaja nekaj pozitivnega, ve pa boste dobile tudi moralno potrditev kot pomemben steber dobre volje na Forumu!

Želim vam veliko užitka v teku in upam, da se kmalu vidimo na kateri od športnih prireditev!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 lenči
Radolca napisal/-a:je možna udeležba na pikniku tudi članom, ki nis(m)o v polžji sekciji :?:
Imate člansko izkaznico :?: :shock:

Smo že napisale, da vse naše oboževalce, navijače, simpatizerje sprejmemo :wink: :lol: , samo če se bodo upali to priznati :ignore: . Mi imamo samo eno člansko izkaznico in sicer TF, da se pa prepoznamo, bomo dobile pa super polžje majčke :juhuhu: . Me smo del TF foruma, in vsi forumovci ste del nas :lol: :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
pegaz napisal/-a:Drage Polžke, dragi Polžki,

Prav prijetna družba ste, skupni teki, treningi, medsebojna podpora in spodbujanje - točno tisto, kar mlad tekač potrebuje, da prebije začetne krize telesa in duha.

Zato predlagam, Lenči, Solatka, Asparagus, Tanjusha, Maša, Frikica in vse/vsi ostali, da svoje aktivnosti, treninge in druženja razglasite malo bolj odprto, za vse člane Tekaškega Foruma. Tako bomo pridobili vsi: člani na TF bodo imeli občutek, da se dogaja nekaj pozitivnega, ve pa boste dobile tudi moralno potrditev kot pomemben steber dobre volje na Forumu!

Želim vam veliko užitka v teku in upam, da se kmalu vidimo na kateri od športnih prireditev!

Lep let, Pegaz :)

Pegaz, saj bo še naša idejna avtorica Solatka kakšno rekla, ampak hvala lepa za vse prijazne in lepe misli. Ena od idej je bila, da bi Polžja sekcija postala kot npr. Podružnica Maribor, bi bilo laže urejati zadeve, sedaj so že precej nepregledne. No upamo, da nam uspe.

Glede naših aktivnosti, pa se počasi opogumljamo in malo migamo. Do sedaj smo se plaho znotraj sekcije pogovarjale, no , opogumljene, se pa mogoče bolj odpremo.

Polžki se kar pridno, enkrat eden, drugič drug, enkrat na eni, drugič na drugi tekmi pojavimo in odpolžamo svoje :oops: :wink: . Smo pa malo bolj "plašne " sorte v živo :oops: . Zato pa se preko foruma najprej opogumimo, da lahko potem v živo bolje delujemo.

Hvala in do srečanja prijeten tek.
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, čisto "sesuta" javljam, da mi je uspel nov podvig. Danes sem pretekla 25,2 km. Res lepa proga ob Savinji, samo na začetku me je napralo (je grmelo, da sem se kar ozirala), no nazaj grede pa je sonce sijalo kot zmešano. Sem morala pazit, da mi ni spodrsnilo in me odneslo v Savinjo. No, za dušo relaksirat res lepo, za trenirat pa nevarna pot. Naslednjo 21ko bom za trening raje pretekla v Laškem, četudi v krogih, me vsaj ne bo strah, da si nogo zvijem :wink: .
 mausi
lenči napisal/-a:Dragi polžki, čisto "sesuta" javljam, da mi je uspel nov podvig. Danes sem pretekla 25,2 km. Res lepa proga ob Savinji, samo na začetku me je napralo (je grmelo, da sem se kar ozirala), no nazaj grede pa je sonce sijalo kot zmešano. Sem morala pazit, da mi ni spodrsnilo in me odneslo v Savinjo. No, za dušo relaksirat res lepo, za trenirat pa nevarna pot. Naslednjo 21ko bom za trening raje pretekla v Laškem, četudi v krogih, me vsaj ne bo strah, da si nogo zvijem :wink: .

:clap: :cast1:
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA