Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:hvala.
Kam ti je pa podpis izginil?

Ni izginil, včasih ga namenoma brišem, da ne zasedam preveč prostora.
Uporabniški avatar
 lenči
POLŽKI,
ste videli, Ero je prijazno izpolnil našo željo in sedaj imamo svojo temo . Hvala Ero :juhuhu: :clap: :cast1:

Ni kaj, to res moramo proslavit s piknikom. No, sedaj pa odpirajmo teme po želji :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
jeeeee :laola
mene še vedno mika da napišem na prijavo Tekaški forum - Polžja sekcija
a bi bilo to dovoljeno???? :oops:
Uporabniški avatar
 Loni
Tanjusha napisal/-a:Ojla polzke!

Vidim, da ze nestrpno pricakujete majcke. Receno mi je bilo do konca tedna, ampak so dopusti ... tezko verjamem :(. Bom vsekakor sporocila! Drugace pa verjetno pridem navijat za vse, ki boste tekle v Bohinju. Vceraj sem se prav fino naplavala v tam - samo to 'lahko' pocnem s tem vnetim zivcem v riti, porkadus.

No, za majcke sporocim!!! Ve pa ta cajt pridno trenirat.

No, če bodo, jih boš pa kar ti v Bohinj prinesla, bo še najmanj kompliciranja.
ti bom na ZS še cifro poslala, ker na zunaj resnično nisem podobna nobenemu polžu.
Ups, se pa pišem čisto po polževo. Cool.
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:POLŽKI,
ste videli, Ero je prijazno izpolnil našo željo in sedaj imamo svojo temo . Hvala Ero :juhuhu: :clap: :cast1:

Ni kaj, to res moramo proslavit s piknikom. No, sedaj pa odpirajmo teme po želji :lol:

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........ pa res. :clap: :laola
Hvalaaaaaa Ero. :D

Dobiš :toast: od vsakega Polžka :wink: v zahvalo.
Uporabniški avatar
 solatka
Ksenija napisal/-a:jeeeee :laola

Sevede da je dovoljeno. Sploh pa zdej, ko imamo svojo rubriko na TF. :lol:

Jaz sem tudi napisala na prijavo za Bohinjski tek napisala Polžja sekcija. :D
 docca
Ker sem sama tudi bolj povžja, me zanima, kako izgledajo vaše majčke. Imate kakšno slikco?
Hvala in lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 solatka
docca napisal/-a:Ker sem sama tudi bolj povžja, me zanima, kako izgledajo vaše majčke. Imate kakšno slikco?
Hvala in lep pozdrav!

Sej še mi ne vemo kako zgledajo Polžje majčke, ker smo jih šele dale delat. :wink:
No, to vem, da so rdeče. :D
 docca
solatka napisal/-a:
docca napisal/-a:Ker sem sama tudi bolj povžja, me zanima, kako izgledajo vaše majčke. Imate kakšno slikco?
Hvala in lep pozdrav!

Sej še mi ne vemo kako zgledajo Polžje majčke, ker smo jih šele dale delat. :wink:
No, to vem, da so rdeče. :D

Kaj pa kape, te že imate?
 Tanjusha
@Docca: majice so ze narocene, bomo pa zaradi dopustov in vse vecje priljubljenosti nase polzje sekcije enkrat proti zimi narocilo ponovile - spet bo mozno narociti navadne majcke brez rokavov, z dolgimi rokavi ali svic majcke.

Za kapce se nismo nic dogovarjale, pa tudi ne vem, ce mi tale moj tiskar lahko zrihta kaj super druper tekaskega :) Ce pa ima katera kak predlog, kaj bi se lahko imele oz. kje kupit kapce, pa lahko nas logo natisnemo tudi tja.

Aja, na majcke bodo rdece (to je ze Solatka omenila) z enim oooorenk utrujenim in presvicanim polzkom na hrbtni strani :wink:
 docca
Tanjusha, potem pa jeseni, hvala.
Uporabniški avatar
 solatka
Tanjusha napisal/-a:
Aja, na majcke bodo rdece (to je ze Solatka omenila) z enim oooorenk utrujenim in presvicanim polzkom na hrbtni strani :wink:

Zdej pa res kmaj čakam, da vidim tele naše majčke. :D
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Pozdravljeni vsi stari in novo pridruženi polžki!

Komaj sem se prebila čez 20 strani, ki se jih je nabralo odkar sem nazadnje bila na naši polžji strani... Veliko novega in novih je pri nas :) . Super!

Čofotanje v morju je za mano, 3x sem šla tečt, zaradi vročine bolj na izi, čeprav sem šla pozno zvečer oz. zgodaj zjutraj. Sem pa bila presenečena, koliko tekačev sem srečala, večinoma sicer moških.

Berem, da ste kar aktivni, ostanite še naprej tako pridni, tistim, ki jih pestijo poškodbe pa želim hitro okrevanje.

LP, Dominika
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jeeeee :laola

Ksenija, tale tvoj čas me pa skrbi. A to si samo po zasavski progi tekla? Upam, da imaš seksi ritko Slika :oops: :lol: , ker te bom očitno od zadaj gledala :wink: . Se bom bolj Docca držala, njej bom mogoče dihala za ovratnik Slika.
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:@Docca: majice so ze narocene, bomo pa zaradi dopustov in vse vecje priljubljenosti nase polzje sekcije enkrat proti zimi narocilo ponovile - spet bo mozno narociti navadne majcke brez rokavov, z dolgimi rokavi ali svic majcke.

Za kapce se nismo nic dogovarjale, pa tudi ne vem, ce mi tale moj tiskar lahko zrihta kaj super druper tekaskega :) Ce pa ima katera kak predlog, kaj bi se lahko imele oz. kje kupit kapce, pa lahko nas logo natisnemo tudi tja.

O, super, bomo opremljene za naslednjo sezono z majčkami. Kapice pa bi mogoče kar TF jevske, jaz sem itak narisala polžka na šilt, če bi pa gor kdo kaj natisnil (kakšnega hudo prešvicanega in uničenega polžka :oops: ), bi bilo pa super. Kapice so namreč zakon, jaz jih redno nosim, tudi ko dežuje :wink:.

Potem kupim pa še samo tekaško kiklco :wink: in dirjam po Laškem. No, ja, mogoče ne bom edina, bom pa atrakcija Slika
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA