ste videli, Ero je prijazno izpolnil našo željo in sedaj imamo svojo temo . Hvala Ero

Ni kaj, to res moramo proslavit s piknikom. No, sedaj pa odpirajmo teme po želji

Moderator: lenči
Tanjusha napisal/-a:Ojla polzke!
Vidim, da ze nestrpno pricakujete majcke. Receno mi je bilo do konca tedna, ampak so dopusti ... tezko verjamem. Bom vsekakor sporocila! Drugace pa verjetno pridem navijat za vse, ki boste tekle v Bohinju. Vceraj sem se prav fino naplavala v tam - samo to 'lahko' pocnem s tem vnetim zivcem v riti, porkadus.
No, za majcke sporocim!!! Ve pa ta cajt pridno trenirat.
lenči napisal/-a:POLŽKI,
ste videli, Ero je prijazno izpolnil našo željo in sedaj imamo svojo temo . Hvala Ero![]()
![]()
Ni kaj, to res moramo proslavit s piknikom. No, sedaj pa odpirajmo teme po želji
Ksenija napisal/-a:jeeeee![]()
mene še vedno mika da napišem na prijavo Tekaški forum - Polžja sekcija
a bi bilo to dovoljeno????
docca napisal/-a:Ker sem sama tudi bolj povžja, me zanima, kako izgledajo vaše majčke. Imate kakšno slikco?
Hvala in lep pozdrav!
solatka napisal/-a:docca napisal/-a:Ker sem sama tudi bolj povžja, me zanima, kako izgledajo vaše majčke. Imate kakšno slikco?
Hvala in lep pozdrav!
Sej še mi ne vemo kako zgledajo Polžje majčke, ker smo jih šele dale delat.![]()
No, to vem, da so rdeče.
Ksenija napisal/-a:jeeeee![]()
mene še vedno mika da napišem na prijavo Tekaški forum - Polžja sekcija
a bi bilo to dovoljeno????
Tanjusha napisal/-a:@Docca: majice so ze narocene, bomo pa zaradi dopustov in vse vecje priljubljenosti nase polzje sekcije enkrat proti zimi narocilo ponovile - spet bo mozno narociti navadne majcke brez rokavov, z dolgimi rokavi ali svic majcke.
Za kapce se nismo nic dogovarjale, pa tudi ne vem, ce mi tale moj tiskar lahko zrihta kaj super druper tekaskegaCe pa ima katera kak predlog, kaj bi se lahko imele oz. kje kupit kapce, pa lahko nas logo natisnemo tudi tja.
Aja, na majcke bodo rdece (to je ze Solatka omenila) z enim oooorenk utrujenim in presvicanim polzkom na hrbtni strani
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA