Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
#207927
Spet bomo združevali moči na Barbarinem teku in tudi porabili kar nekaj kalorij. Da se okrepimo in napolnimo baterije bi mogoče obiskali restavracijo ob jezeru, kjer smo se okrepčali že lansko leto:
http://www.gost.si/default.asp?id=206

meniji so naslednji:
MENU 1
Goveja juha z rezanci
*
Svinjski zrezek z gobicami
Puran po dunajsko
Krompirjevi kroketi
Dušen riž
Zelenjava na maslu
*
Solata

cena: 11,50 €

MENU 2
Gobova juha z jurčki
*
Pljučni medaljon
v brusnični omaki
Sv. ribica po mediteransko
Zelenjava na maslu
Pečen krompir z rožmarinom
Sirov štrukelj
*
Solata
cena: 15,50€

MENU 3
Cvetačna kremna juha
*
Orada po dalmatinsko
Lignji na žaru
Gamberi na buzaro
Dalmatinski krompir
Tržaška omaka
*
Solata

cena: 13 €

MENU 4
Cvetačna kremna juha
*
Šampinjoni na žaru
Zelenjavni polpet
Ocvrti sir
Korenček in brokoli na maslu
Tatarska omaka
*
Solata

cena: 11,00 €

Prosim za odziv in prijavo, kdo bi sploh želel spoznati Ano in Lizo :-- , da bi vedela rezervirati okvirno število, še bolje pa je, da javite menije. Tako bomo hitreje dobili hrano, lahko pa tudi po naročilu in se pač čaka.
Hm, pa kakšnemu pecivu se ne bomo odrekli.
Glede udeležbe, prosim, javite do srede, menije pa do petka. Če bo kakšna sprememba zaradi zahtev restavracije, pa seveda takoj javim.ž
Če sem kaj pozabila, pa me spomnite :clap:
#207940
Pa si ti prepričana, da si bom jaz s tekom zaslužila vse to pojest :?: Glede na to, da čakam še Piskeca in njegov pratfon. Pa da imajo v Velenju v eni slaščičarni čokoladno višnjevo rezino za dol past. Se mi začenja videt, da sem že 6i teden brez cukra Seveda me daj na seznam.
#208219
Loni napisal/-a:Pa si ti prepričana, da si bom jaz s tekom zaslužila vse to pojest :?: Glede na to, da čakam še Piskeca in njegov pratfon. Pa da imajo v Velenju v eni slaščičarni čokoladno višnjevo rezino za dol past. Se mi začenja videt, da sem že 6i teden brez cukra Seveda me daj na seznam.Čaki, čaki a za Piskecov protfon pa že zdaj vsi veste??? :lol:
#208345
Trenutno je rezervirano za 15 oseb v restavraciji. V petek ob 12.00 posredujem menije, torej, tisti, ki boste zamudili, boste malo čakali na papico :wink: . Kakšen dodaten stol se bo tudi še našel, če nas bo več. Pričakujejo nas okoli 12.00.
Ne pozabite, javite mi menije, da se naročimo. Vreme bomo imeli čudovito, vzdušje bo enkratno :TF) :laola
#208395
rezervirajte eno mesto še zame, meni bom vzela na licu mesta - eno veliiiiiikooooo skledo solate, mešane, s kakšnim sirčkom, lahko je parmezanček... mnjami, sem že lačna.
Brez tekanja.
malo bom pa tudi grešila, če bo fajn dišalo, tortica.press
#208459
Tudi jaz bi rezervirala stol pri Ani pa pri Lizi. Hrani se odpovem! ... Ne, ne, sej ne. Sam menija pa res ne bi zmogla po teku. Bom na licu mesta ugotavljala koliko sem lačna pa koliko ne.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA