Moderator: lenči

#245344
Dragi Polžki in vsi ostali.

Po dolgem času sem zajadrala na forum. Občasno vas še preberem, javljam se pa nič ne, ker nič ne tekam.

Z novim letom so me zadele te famozne novoletne obljube. Ampak ker 1. 1. nikoli ni dober datum za dajanje obljub, sem počakala kar cel mesec.

Torej, spet bi se rada lotila teka. Tako... organizirano. Šla sem na lov za knjigo Tek za začetnike, ampak sem ugotovila, da jo je nemogoče dobiti, ker je razprodana.

Ker ste tu sami tekači in ker več glav več ve, sprašujem še vas.
Ali ima kdo to knjigo in bi jo bil pripravljen prodati oz. ali kdo ve kje se lahko kupi ta knjiga?
Na internetu sem sicer našla to knjigo (oz. kolikor sem uspela razbrati, samo del nje - pa je ne morem dati v papirnato obliko - kar pa bi bilo zelo praktično, da jo lahko kjerkoli in kadarkoli vzamem v roke).

Hvala za odgovore.
#245402
Pajo, a kar Wege naj se držim? Hm, a misliš, da se bo strinjal z "novo senco"? :wink: :lol:
Sej, če povem iskreno, sem se že oborožila z njegovimi pisarijami.

Radolca, Tek za začetnike me zanima, ker ima napisan program za začetnike (ker edino takemu programu bi jaz sedaj lahko sledila). Tako, da če je tvoje pisanje podobno kot v tej knjigi se priporočam (ah ja, kje pa dobim tole knjigco?). Če pa je bolj tekmovalno razpoložena, poj pa se bojim, da me bo vse minilo.
#245429
Wega je super :cast1: :cast1: :cast1: , motivira bolje kot knjiga, program je pa itak isti. Tabelco sprintaš in šibaš! :D
#245434
Pojdi v knjižnico in si knjigo izposodi in preberi. Če že moraš. Glede na to, da ne začenjaš prvič, po mojem niti ne boš našla kaj hudo novega v njej. Potem si skopiraj ven 13 tedenski program ter začni. Po vsakem teku pa vzami Wegin opis, kako je preživel to isto vajo in to je to. Najboljša varianta, verjemi :D .
#245513
bipavec napisal/-a:jaz ti jo lahko prodam


Sem šele sedaj priromala do foruma. Knjigo sem že našla v eni tinimini knjigarni.
Hvala vseeno za tvojo ponudbo.
#245514
Enkica napisal/-a:Pojdi v knjižnico in si knjigo izposodi in preberi. Če že moraš. Glede na to, da ne začenjaš prvič, po mojem niti ne boš našla kaj hudo novega v njej. Potem si skopiraj ven 13 tedenski program ter začni. Po vsakem teku pa vzami Wegin opis, kako je preživel to isto vajo in to je to. Najboljša varianta, verjemi :D .


Res je, da ne začenjam prvič. Ampak prejšnjič, ko sem začenjala se niti približno nisem poglabljala v kakšno literaturo o teku in na sploh športu. Mogoče me bo pa kakšen "program" le prisilil, da bom redno tekla. Al pa si spet ustvarjam iluzije...

Se bom pustila presenetit.
Wego bom pa prebirala... po vsakem treningu :lol:
#256613
:--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--(


Knjiga sameva, tekaški copati samevajo ... In to kljub lepim spominim na leto (al sta bili celo dve?) mojih tekaških podvigov.

Ah ja...

Čist sem obupala nad sabo.


Pa tako fajn je blo tečt. :--(
#256627
No lej, ni čisto tako črno vse kot izgleda. Jst sm tudi začela bolj počasi: mogoče en tek na teden...uff takrat je blu tu...ufff....pa ni bil dalšji od 2km. Tako da: poglej kako lepo jutro je. Bi šla kr vn spet laufat kot včeraj (samo danes je fitnes not). Uživaj v teku in vse bo samo prišlo + potem se boš lahko pridružila še tej ekipi kdaj ko dela kroge na krožniku pa bo še večja motivacija :). Cilji naj ne bodo preveliki, ko ti ga uspe uresničit je to najboljša motivacija :).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA