PRŠC Terme Krka Šmarješke Toplice in Tekaški forum ter trije tekači pod strokovnim vodstvom PRŠC v sezoni 2008/09 na forumu spremljamo vadbo in se ob tem skupaj izobražujemo in učimo.

Moderatorji: ero, bobr, MatjazV, PRŠC

Uporabniški avatar
 ero
#160036
hoj,

vaša vprašanja so dovoljena in zaželjena :)

prosim vas, da konkretna vprašanja, ki so vsebinsko povezana s tekači ali vsebinami področij, ki jih pripravlja Jernej, zastavite kar v teh področjih.

splošna vprašanja, komentarji, predlogi, ... pa kar tule :)

aja, še tehnično pojasnilo: v želji, da ohranimo čim bolj jasno sliko na področjih, namenjenih projektu, je odpiranje novih tem omogočeno le moderatorjem. odgovarjate pa lahko povsod. ponovno vabljeni :!:
 MATE
#160147
Pozdravljeni,

Pozdravljam naveden projekt. Sam sem staknil poškodbo pogačice pred kakšnim tednom ravno zaradi prevelike količine treninga in nobenih vzporednih programov fitnesa, upoštevanja odmorov, prevelike količine treninga, ko sem delal preveliko kilometražo iz dneva v dan brez počitka in prišel do zavidljivih 4500 km letos, sedaj pa komaj hodim z bolečino v enem kolenu (pogačica in voda v kolenu), špika pa me tudi drugo koleno. Prihodnji teden imam pregled pri športnem specialistu in upam, da ni kaj hujšega. Priporočam vsem, ki tečejo iz dneva v dan brez odmora in dodatnih treningov v fitnesu, brez počitka, da program in nasvete upoštevajo, da ne pristnejo na istem, kot jaz trenutno.Sam bom v prihodnje še kako previden pri planiranju treningov, ko se pozdravim.

tekaški pozdrav,
Ivica

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA