#343789
Objavljen je razpis za prvo tekmo slovenskega pokala v turnem smučanju, ki bo v nedeljo, 27. decembra 2015, na Golteh. V treh vzponih boste lahko dobro spoznali strmino smučarske proge Medvedjak na turnosmučarskem tekmovanju 2. Medvedjak ekspres.

Ker ne gre za tehnično zahtevno progo, pa ste še posebno toplo vabljeni vsi začetniki in rekreativci, saj smo za vas pripravili za en vzpon skrajšano traso, tako da je primerna tudi za turne smučarje s klasično opremo, ki potrebujete nekaj več časa na menjavah.

Se vidimo na prvem turnosmučarskem druženju v novi sezoni v kar čim večjem številu!

RAZPIS IN PRIJAVE: http://www.turni.si/article?id=189
#344109
Ker ste nekateri turni smučarji na trnih glede svežih informacij o prvi tekmi za Slovenski pokal v turnem smučanju v sezoni 2015/2016, naj vas razveselimo z novico, da je izvedba tekme 2. Medvedjak ekspres potrjena za nedeljo, 27. decembra 2015, ob 11. uri na Golteh.

Trasa bo zaradi slabih snežnih razmer nekoliko spremenjena, vendar pa cilj tekme ostaja na vrhu Medvedjaka, kar pomeni, da ostaja nespremenjena višinska razlika v treh vzponih. Razpored programa prav tako ostaja enak, o vseh podrobnostih glede spremenjene trase in poteka tekmovanja pa vas bomo natančno seznanili v prihodnjih dneh.

Razpis in prijavni obrazec sta dostopna na povezavi: http://www.turni.si/article?id=189

Vse, ki se tekme nameravate udeležiti, lepo prosimo za predhodno prijavo, saj nam boste s tem močno olajšali organizacijo. Še posebej toplo ste vabljeni vsi rekreativni turni smučarji na prijetno druženje v povsem sproščenem in tekmovalno neobremenjenem vzdušju.

Več informacij sledi. Se vidimo na Golteh!
#344201
Kljub turnim smučarjem nič kaj naklonjenim snežnim razmeram smo z veliko dobre volje in nekaj improvizacije uspeli izpeljati prvo tekmo za slovenski pokal v turnem smučanju v novi sezoni.

Prvo poročilo, rezultati in fotografije na povezavi: http://www.turni.si/article?id=206

Več pa sledi v prihodnjih dneh.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA