vabila na predstavitvene in potopisne večere ter predavanja

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 primus
#30417
Pogovor je bil res zanimiv ! Ničesar preveč, ničesar premalo, super.
Sicer je precej odvisno od voditelja, kaj se njemu zdi pomembnejše - mi bi si verjetno želeli več povdarka pri treningih in še kje - je pa bilo pa tako zanimivo tudi za širše občinstvo.
In ko je omenila, kako posrečena druščina s(m)o tekači, sem se spomnil na našo dopoldansko PST analizo - bolje ne bi mogli potrditi njenih besed.

:D

primus
Uporabniški avatar
 klaudi
#30427
Men se je zdel tud super. Tko lepo je govorila, pa tako umirjeno je delovala. Enkret ko je bila na enem polnočnem klubu, ko je ful spluvala Martina Strela. Sej men gre tud na jetra, ampak ona je pa prav pretiravala. Tako, da sem bila včeraj prav pozitivno presenečena.
Uporabniški avatar
 Tjaša
#30465
Žal pa sem bila jaz nad oddajo razočarana.

Krivec mojega razočaranja je Čolnik :roll: in ne Kozjekova, ki je povedala vse, kar je zmogla ob tako nepripravljenem voditelju. Gospod Čolnik je v svojih oddajah zelo spreten v improviziranih pogovorih s politiki in drugimi VIP, v tej oddaji pa me je močno razočaral. Videti je bilo, da se niti minimalno ni pripravil na to, kako bo pogovor vodil. Če bi vsaj prebral Nadino knjigo in ne samo preletel kazala, bi bila kvaliteta mnogo boljša.

Če se le da, spremljam vse oddaje na temo teka in druge rekereacija in ugotavljam, da voditelji niso dorasli sogovornikom. Je že res, da je oddaja namenjena široki/splošni populaciji in ne manjšini tekačev, vendar se mi zdi, da Kozjekova skriva neprecenljive informacije o svojem načinu življenja, pripravah na tekme, doživetjih na tekmah..., ki bi utegnile biti zelo zanimive tudi za širšo javnost, pa žal potenciala nima priložnosti razkriti. :x

klaudi napisal/-a:Enkret ko je bila na enem polnočnem klubu, ko je ful spluvala Martina Strela.

Morda bi res lahko bila bolj diplomatska, ampak je tudi meni ob poslušanju neumnosti, ki jih Strel klatil, dvigovalo pokrovko! :twisted:
Uporabniški avatar
 pegaz
#30476
Intervju z dr. Kozjekovo sem nestrpno pričakoval (veste, kok je fajn likat, ko veš, da pol, ko bodo Napoleonu dal vetra, pride tisto nekej še bolj zanimivo na vrsto!? ;) )

Vendar se strinjam s Tjašo: kadarkoli, vsaj petkrat, ko je gostja začela kaj zanimivega razlagati, jo je Čolnik prekinil. Prekinil! Kot da se je spomnil neprekosljivo enkratnega vprašanja, s katerim bo popestril ta "turobni" pogovor. Pa ljudje moji, kdo je to še videl?

Lepo je, da je kot eden mojih herojev in vzornikov dobila priložnost, da o svojem življenju in delu spregovori na TV. Upam le, da bodo ona in drugi gostje v kateri od prihodnjih oddaj to možnost tudi v resnici lahko izrabili.

Bi pa katero njenih predavanj z veseljem prišel poslušat.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 klaudi
#30489
Se strinjam, da z vidika teka in treningov res ni imela priložnosti veliko povedati. Vendar mene je bolj zanimala njena življenska zgodba in ona kot človek.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA