vabila na predstavitvene in potopisne večere ter predavanja

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 Dule
#2721
Izvoli bobonček Tjaša :lol: : Upam da smo vsi uspeli v snežnem metežu srečno prispeti domov. Ker Bajsi kar ni hotel končati predavanja, ura pa se je bližala že deseti, sem s hčerko moral uiti domov.
Bajsi se je potrudil tako, da mi verjetno ne bo treba v NY 8) !
Bilo nas je čez dvajset. Kaj več pa bodo povedali še ostali.
Uporabniški avatar
 Tuareg
#2725
Vse pohvale za organizacijo in izvedbo predstavitve. Bajsi nam je
Jameriko in NY zelo približal in v vsaj v mislih smo bili tudi ostali nekaj časa na oni strani luže.

Nič manj zanimiv pa ni bil prikaz podzemlja, čudovite lepote nas
pričakujejo tam spodaj, je pa dobro, da jih je Bajsi že zdaj pokazal, ker
se ne ve, če bo na popotovanju v Hades kdo dal baterijo zraven...

No, vremenske razmere zunaj dvoranice so vsaj mene hitro vrnile nazaj v kruto realnost...
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
#2727
Tale Bajsi sploh ni bajsi ampak dober šprtnik in zvedav fantič, ki zleze v vsako luknjo in slika razvaline dvojčkov za ceno življenja. Ker je bil snežni metež na poti domov le prehud, smo bili prisiljeni bivakirat v "zavetišču Piramida", kjer smo nadaljevali s predavanjem, aktiv kmečkih žena z aktivistko Tanjo pa je poskrbel za energetično nadaljevanje večera, dokler ni postalo dovolj varno, da smo lahko zapustili "zavetišče".
Uporabniški avatar
 ero
#2728
hojla,

predavanje je bilo zanimivo in dolgo. tule najdete nekaj fotk, ki sem jih naredil pred začetkom.

zbralo se nas je okoli 30, kar je za našo računalnico, ki ni najbolj primeren prostor za take zadeve, kar zgornja meja. diasov je bilo veliko, jamarski film je bil tudi zanimiv, jabolka smo pojedli, vtise pa smo (vsaj nekateri) strnili v Piramidi. in potem smo se odpravili v sneg, ki je ves ta čas pridno naletaval :)

bajsi, mogoče bi lahko par diasov poskenirala in jih objavila v galeriji (za dokumentacijo in za tiste, ki niso mogli priti)?

torej - hvala bajsiju za trud in predavanje, hvala vsem, ki ste se zbrali :!: verjamem, da bodo podobni večeri še sledili...

PS: tudi Tobi je bil zelo priden. ko se je sprehajal pod mizami od jabolka do jabolka sem čakal, kdaj se bo zataknil za kak kabel. on pa nič, mirno je krmaril med kabli, računalniki, našimi nogami, ... faca :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
#2761
ero napisal/-a:bajsi, mogoče bi lahko par diasov poskenirala in jih objavila v galeriji (za dokumentacijo in za tiste, ki niso mogli priti)?

Helou!
Na zacetku naj se zahvalim za izredno potrpezljivost pri moji predstavitvi. Moje izkusnje kazejo, da ljudje vec kot 300 diasov ne prezvecijo prevec dobro. Vi ste pa se film pogoltnili. Svaka cast. Sem pa po temeljiti analizi dognal, da sem vsaj polovico stvari, ki sem jih hotel razloziti ali povedati, enostavno pozabil. No v glavnem, zaska je bila pa pika na i.
Glede diasov pa takole: nekako si ne znam predstavljat prave selekcije za galerijo. Kako bova posnetke "unicila" v vidu zascite pred neavtorskim kopiranjem?
 mojA
#2852
Bajsi (le kako si prišel do tega imena) hvala za predavanje, bilo je poučno in zanimivo. Žal mi je le, da nekako ni bilo prilike, da bi se med seboj lahko malo bolj seznanili in poklepetali. Mene je začela bolet hrbtenica (pretegnila sem se ob kidanju snega - nekje sem prebrala, da je to odličen trening za moč, pa sem se spravila na skoraj celo ulico) pa je bilo treba malo prej oditi. Pač ne gre skupaj - pa na kakšnem teku. Tobi je pa fantastičen kuža !!! Upam, da po tisti količini jabolk ni imel driske. Le od kje mu tisti pogled ?! :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA