najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz grem definitivno.

In priporočam vsem, ki imajo čas. To je en ful dobr happening.

Zjutraj ob 7h štart, pol malo poflankirat eno urco, da pridejo prvi in še nekaj sto iz vode (jaz sem bil s časom okrog 1.04 ponavadi okrog 350 mesta, če se prav spomnim), potem na en dolg tek ob kolesarski progi (kakšnih 25km - proti Vrbi in nazaj), pol pa za eno urco ali dve mal navijat, pa še ene 2-3km odplavat, pol je pa samo še kakšna ura, da pridejo prvi v cilj, pol pa še par ur pirčka in navijanja. Mega.

Je pa štimunga res nora. Skoraj 2000 tekmovalcev je in po mojem vse skupaj (skupaj s tistimi ob progi) najmanj kakšnih 50 tisoč gledalcev.
Uporabniški avatar
 ero
Matevz napisal/-a:Zjutraj ob 7h štart, pol malo poflankirat eno urco, da pridejo prvi in še nekaj sto iz vode (jaz sem bil s časom okrog 1.04 ponavadi okrog 350 mesta, če se prav spomnim), potem na en dolg tek ob kolesarski progi (kakšnih 25km - proti Vrbi in nazaj), pol pa za eno urco ali dve mal navijat, pa še ene 2-3km odplavat, pol je pa samo še kakšna ura, da pridejo prvi v cilj, pol pa še par ur pirčka in navijanja. Mega.

tale varianta aktivnega navijanja mi je pa zelo všeč :) OK, tekaška in plavalna oprema gre definitivno z mano in uporabljena bo tudi!
Uporabniški avatar
 tadejk
Super, samo lažje bosta (bomo) tam 4.7.
:P
Uporabniški avatar
 Matevz
Pa moram spet na koledarju datum zamenjat :evil: :evil: :evil:

najprej sem bil do Erotovega posta prepričan, da je dirka 11.7. (sem zamenjal z IM Frankfurt, kamor sem najprej mislil iti), potem me on prepriča, da je to 4.6. in sedaj spet nek nov datum :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Matevz napisal/-a:Pa moram spet na koledarju datum zamenjat :evil: :evil: :evil:

najprej sem bil do Erotovega posta prepričan, da je dirka 11.7. (sem zamenjal z IM Frankfurt, kamor sem najprej mislil iti), potem me on prepriča, da je to 4.6. in sedaj spet nek nov datum :roll: :roll: :roll:

Helou!
Hja, uspešno navijanje!
Ker si 11.7. samo mislil iti v Frankfurt, greš lahko definitivno na tek po PST za tvoj rojstni dan!!
Uporabniški avatar
 Matevz
Bajsi napisal/-a:....greš lahko definitivno na tek po PST za tvoj rojstni dan!!

Tudi meni je že to na misel prišlo. Samo, to bo pa gotovo zelo drag tek :D :piti: :toast: :beer:
Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz še vedno ostajam pri tem, da grem v Celovec, vendar pa so posledice ARSa prehude za kakšen trening, saj bom tri dni na bolniški. Bomo pa malo več pirčkov spili.
:drink :beer: :toast: :piti: :beer: :drink :toast: :piti: :beer: :drink :toast: :piti:
 baurellio
[size=18][/size
SAS

Tale IM pa res ni od muh!
tokrat že drugič prisoten...a za 1x le kot gledalec in bučni navijač dr. Nade! - ob tej priložnosti--->vse čestitke za odličen čas, ( pa še pred Ano ;) :laola

resnično padeš not , ko si tam , takorekoč ob rami z največjimi svetovnimi norci...
...nekega dne!(myb just a dreams)-ko se bom bližal tridesetim!(kot trener Velepec ;) )

pa še kdaj ...

lp od biatlonca

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA